Jump to content
Sign in to follow this  
Kappie

@Sat 9500s met CI- Cas problemen

Recommended Posts

Heb hier een @Sat 9500s toegeschoven gekregen met geheugenproblemen(dementie???) van de flash,met de Cas 2 ,met slow down,ken ik alle Penta,s Matrix of Tetra er in zetten,dan aanzetten en initializeren,Dit duurt Van 5 minuten tot meer dan een half uur en wordt dan herkent in CI slot 1,werkt dan correct met alle providers.Na af en aan zetten weer het zelfde probleem weer lang wachten en initializeren,als de ontvanger aan blijft staan totaal geen problemen,alles OK,maar dit is toch niet de oplossinng.

Technische informatie:

@Sat eci 9500s

S/W: v01.05.04

H/W: v03.42.65

Loader: v.1.0.7

CA : 3.0.3

werk nu met MR 1.055

Is er iemand met een oplossing of dit probleem ook heeft meegemaakt.bij voorbaat dank. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites

Op de dudez wordt soortgelijk probleem aangekaart met een 9500s maar dan iets anders met een MR en een DRagon cam erin. MR wordt niet meer herkent.

 

Hier zijn we nog niet uit.

Gaat daar overigens om de zelfde firmware en hardware combinatie.

 

R.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi,

 

Heb hier ook soms (eerder zelden) een gelijkaardig probleem. (initialiseren duurt dan van enkele minuten tot soms wel een 10 tal minuten)

Ik heb Tetra 1.0 lopen onder dreemboot.

Enkele dagen geleden was ook het geheugen van mijn coördinaten voor het USALS systeem vanzelf gewist. (na heringave weer geen problemen meer)

Aan Rudolfdebeer: graag me even de juiste link waarvan sprake in uw repliek doormailen si possible.

 

greetz,

 

JRa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb er nog steeds de originele soft erin zitten.

Zoals eerder reeds gezegd - probleem doet zich slechts nu en dan voor. Er is geen lijn in te vinden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb hier de oorzaak waarshijnlijk gevonden,maar nu noch de oplossing.

Waar deze ontvanger van was vertelde dat de problemen begonnen waren na een update naar MR 1.080,nu blijkt dat het geheugen bij 1.080 groter gebruikt wordt,en dit deel laat zich niet helemaal wissen,diversen malen erase,overgeschreven met een lege dump(allemaal FFFFF),maar dit gedeelte is niet te erasen op de normale manier(komt bij ereasen tot blok 33),er blijft bagger op staan in het hoge gedeelte,niet veel,maar toch te veel denk ik.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Ik heb momenteel het probleem als ik de reciever uit zet, mijn penta 1.09 eruit is (althans daar lijkt het op)ci staat dan in cas / niet geinstalleerd.

Als ik de on/ off knop achter de reciever gebruik, dan werkt de reciever weer.

Het lijkt op een geheugen probleem, maar misschien heeft iemand er meer verstand van.

 

Mijn reciever is een @sat 9500s met ingebouwde ucas module.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy