Ga naar inhoud


hoe kan ik een abbo op hispa krijgen?


Gast dreambaby

Aanbevolen berichten

Ik wil dolgraag een abbo op hispa krijgen, maakt me niet uit hoe,is voor de sport ,graag reacties.

 

alvast bedankt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


En die moeten er toch genoeg zijn , als je de kaart bekijkt is het een erg groot land.......

 

 

Groetjes....... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi,

Heb onlangs gebeld met Digital+ en je kunt niet zomaar een abo nemen, je moet de ontvanger erbij nemen. Alleen een kaartje bestellen werkt dus niet... (hun letterlijke reactie was: "pardon?!? een eigen ontvanger?!?!?! maar dat is verboden!")

Of ze snappen niet hoe de rest van de wereld in elkaar zit, of ze willen ons doen geloven dat het niet mag, maar dat het wel kan. Ik heb de gok maar niet genomen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 5 maanden later...

Het is niet zo moeilijk als het lijkt. Het kost alleen veel inspanning en tijd.

Je koopt eerst in Espana een digPlus pakket voor €30,00. Je belt naar het speciale nummer wat in dat pakket vermeldt staat en zij bellen terug voor het maken van een afspraak voor de installatie thuis. Voorwaarden:

Je kunt een abbo op Digital plus krijgen als je een post-adres in spanje hebt en een bankrekening in spanje en daarnaast heb je een credikaart nodig.

 

De installateur komt langs en maakt het schoteltje, lnb, kabels etc allemaal vast. Kost je €60,00 materiaal(waarbij ook een echostar 9000 ontvanger) en €15,00 arbeidskosten. De man vult het contractje in, jij tekent, betaalt €75,00 met je credi en na een half uur is je kaart geactiveerd met het door jouw gekozen pakket.

Als je naar huis gaat pak je alles in en installeer je alles thuis en merk je dat je niet alle kanalen (de gecodeerde) ontvangt (te zwak signaal) en er moet dus nog wat versterkt worden.

 

Zover ben ik nu zelf en ben nu bezig met te onderzoeken of zo'n legale digplus kaart het ook doet in mijn eigen ontvanger met een of andere module. Nog even afwachten dus.

 

Oh, ja: in december zijn er meestal acties van digplus: je betaalt dan alleen de €30,00 en de €15,00 arbeidskosten. Scheelt toch weer....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Het is niet zo moeilijk als het lijkt. Het kost alleen veel inspanning en tijd.
.......
Je kunt een abbo op Digital plus krijgen als je een post-adres in spanje hebt en een bankrekening in spanje en daarnaast heb je een credikaart nodig.Volgens mij heeft meneer de topicstarter over een abonnement hier in Nederland (en niet in Spanje).
Dus is het wel moeilijker dan het lijkt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...