Ga naar inhoud


Images 1.08 Tuxvision


Rog

Aanbevolen berichten

Ik zou graag willen weten of image makers iets aan het probleem kunnen doen bij de 1.08 images dit in verband met de volledige ondersteuning van 4:2:2 feeds zou tuxvision gewoon niet in de dreambox kunnen zodat we volledig over 4:2:2 kunnen beschikken op de dreambox zonder dat we daarbij het beeldscherm van de Pc daarbij hoeven gebruken zoals we dat tot nu toe bij iedere image moeten doen.

 

Dat was ook wel bij de 107.4 maar toen hadden we nog iets beeld vald er echt niet iets te doen als image maker om volledig over 4:2:2 te kunnen beschikken?

 

 

Met vriendlijke groeten,

 

 

 

Rog

rloeffen77@hotmail.com

Link naar reactie
Delen op andere sites


hoi,

 

Er komt wel wat meer bij kijken om 4:2:2 te kunnen weergeven.

Dream vermeld wel dat deze ontvanger dat (in de toekomst) zou kunnen. Maar de processor in het toestel is er eigenlijk niet geschikt voor.

 

 

Verder moet er een soort licentie betaald worden om een toestel op de markt te brengen die dit ondersteund.

 

Dus ik vermoed niet dat we nooit 4:2:2 signalen gaan ontvangen op de Dreambox.

 

mvg

dreambox two ,  BigBisat met Smart Titanium, Alps, en 2 X Inverto Black Ultra

VU+ solo2 met defecte tuners

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dan heb je toch niet goed gelezen wat ze beloofde bij de introduktie van dream 1.08 een volledige ondersteuning zou er bij komen voor 4:2:2

 

Feedhunter komt bedrogen uit met nieuwe dreambox soft

 

Feedhunters komen bedrogen uit met de nieuwe 1.08 software release van Dream Multimedia. Ten opzichte van de, voor deze groep satelliethobbyisten, zeer hoopvolle versie 1.07.4 is er dit keer minder reden tot lachen.

 

Dream Multimedia heeft met deze softwareversie op veilig gespeeld en heeft onder andere de manier van scannen van een satelliet veranderd. Dit heeft tot directe gevolg dat er minder feeds worden gevonden door de Dreambox ten opzichte van de eerder uitgebrachte 1.07.4 versie. Daarnaast werden in de versie 1.07.4 de feeds in 4:2:2 formaat uitgezonden voor meer dan de helft op het beeld getoverd met de 1.08 versue, als hij een 4:2:2 feed al kan vinden, blijft het beeld geheel zwart en is alleen het geluid goed hoorbaar. Dream heeft met de laatste firmware wel het zappen van de box nog sneller weten te maken.

 

Dit bovenstaande staat haaks op een toezegging van een van de leidinggevenden van Dream Multimedia welke deze site schriftelijk via mail gekregen heeft op de vraag of het mogelijk was om 4:2:2 softwarematig te ondersteunen in een toekomstige softwareversie. Hierop werd, na samenspraak met de softwaremakers, volmondig ja op geantwoord. Te hopen is dat men in een eventuele toekomstige software versie voor de 7000-s dit niet zal vergeten. Te verwachten is eigenlijk dat voorlopig geen nieuwere softwareversies voor de 7000-s zullen verschijnen en dat het softwareteam van Dream Multimedia zich helemaal gaat storten op de software voor de 7020 en de 708x serie. De Dreambox 7020 zal uiterlijk begin augustus leverbaar moeten zijn terwijl de uitvoeringen met dvd rewriter (708x serie) nog voor het einde van het jaar in de schappen zouden moeten staan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...