Ga naar inhoud


Wee degene die post zonder dit eerst te lezen!!!


Aanbevolen berichten

Het loopt weer de spuigaten uit hier in het Seca forum.

 

Sommige kaarten (Italië en Spanje bijv.) zijn gedeeltelijk gekraakt. Dat betekent dus dat er soms wel en soms geen ontvangst van de zenders van die providers mogelijk is.

 

Maar voordat je nu gaat posten wat er wel of juist niet mogelijk is, moet je dus eerst eens even nadenken waar je je topic plaatst. En er komen veel te veel topics ten onrechte in het Seca forum terecht.

 

Wat er wel of niet ontvangen kan worden zonder originele kaart, hangt in belangrijke mate af van de apparatuur waarmee je werkt. Maar hoe je het ook wendt of keert, het heeft geen enkele SECA-nieuwswaarde.

 

Alles wat systeemafhankelijk is (zoals Dreambox emu's, Tita files etc.etc.) hoort DUS NIET in het Seca forum thuis maar in het betreffende hard- of software-forum.

 

Dus voordat je hier een topic plaatst, stel je jezelf in het vervolg eerst eens de volgende vragen:

1. heb ik een probleem met de ontvangst van een zender of bouquet waarvoor ik een originele kaart met een geldig abonnement heb?

2. heb ik een vraag of een zinvolle bijdrage betreffende het onderzoek naar het Seca algoritme?

 

Is het antwoord op een van deze vragen Ja, dan plaats je topic gerust hier in dit forum.

Is het antwoord op beide vragen Nee, dan denk maar eens goed na waar je je topic wel kunt plaatsen, maar zet het niet in dit forum.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Aan alle moderators;

 

Ik begin me stilaan af te vragen of er hier nog IETS mag.

Ik dacht dat we allemaal nog probeerden iets bij te leren,

maar met al die "volleerde" moderators zijn er ondertussen

al velen die hun vragen liever inslikken in plaats van het deksel op de neus te krijgen!!!!!

 

groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik moet John69 een beetje gelijk geven.

Maar het is ook zeker goed dat de moderators een beetje streng toezicht houden anders word het hier een puinhoop.

Ik kan mij goed voorstellen als je nieuw hier bent dat er wel eens wat mis kan gaan en dan is helpen beter dan waarschuwen.

We zitten hier toch allemaal voor de hobby. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

mvg Hay

Link naar reactie
Delen op andere sites

Deze regels en (streng) toezicht van de moderators dienen twee doelen:

 

1. Het board leesbaar houden: Als telkens dezelfde topics geopend worden over (nagenoeg) hetzelfde onderwerp zie je na een tijd door de bomen het bos niet meer.

 

2. Het board draaiend houden! : Indien er niet streng opgetreden wordt tegen posts over illegaal kijken zou sat4all binnen de kortste keren uit de lucht gehaald worden. (door advocaten van bijv IRDETO ACCESS)

 

Vergeet niet dat het de moderatoren zijn die 7 dagen per week meerdere uren besteden om het bord draaiend en schoon te houden. Niets dan lof voor deze mensen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

En inderdaad, in sommige gevallen vind ik ook dat het ingrijpen van een moderator niet perse noodzakelijk is. Maar het zijn ook maar mensen die een post, al dan niet terecht, op een andere manier interpreteren. Iedereen maakt nu eenmaal fouten.

 

Dus aan de moderatoren:

Petje af, ga zo door!

 

En aan de rest:

Probeer de inzet van de moderatoren te respecteren. En als je dat niet kunt moet je je afvragen of je wel van het juiste board lid geworden bent.

Link naar reactie
Delen op andere sites

john69 benschi en tammabilly

Bedankt voor deze discussie en op en aanmerkingen.

Buiten dat “illegale” berichten van hoe kan ik gratis kijken naar dit of dat kanaal er te veel berichten geplaatst worden over b.v.b. knot kaarten, zie dan ook de opmerkingen in dit eerste bericht hierboven.

De mods hebben dan ook een onderwerp hierover laten staan.

 

Maar veel berichten horen hier gewoon niet thuis en kunnen vaak in andere topic behandeld worden, dit vooral over kaarten daar heeft dit board een aparte sectie voor.

Maar om elke dag dan weer te lezen dat dit kanaal op zwart staat en daar weer onder een reactie te moeten lezen van “nee hoor bij mij doet die het” gaat een beetje te ver en vervuilt dit board.

Verder worden er te veel berichten geplaatst die al eerder geplaatst zijn en waarop al antwoorden zijn gegeven, dus probeer s.v.p. je eigen steentje bij te dragen en zoek eerst even op dit board voordat je een berichtje plaatst. Want van ieder lid hetzij nieuw of gevorderd wordt wel een beetje eigen inzet gevraagd!

 

Dus heb je gewoon een vraag over SECA dan kan je die gerust stellen en hoef je dus niet eerst een paar keer te “slikken”.

Ook voor de echte beginners hebben wij een aparte sectie voor hun vragen dus stel die dan daar en echt daar wordt je echt verder geholpen.

 

Maar dit topic is bedoeld om erachter te komen hoe SECA in elkaar zit en hoe de communicatie verloopt tussen de cam en kaart. (Seca algoritme)

Geld maakt niet gelukkig maar geluk is onbetaalbaar

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik begrijp inderdaad dat orde en "tucht" een noodzaak is

om de boel wat overzichtelijk te houden, en alle lof voor

de mensen die zich inspannen hiervoor, maar naar mijn mening worden er de laatste tijd regelmatig mensen met

zo'n belachelijk antwoord afgescheept.(ja, die met de verkeerde vragen)

Voor mijn part mag dit onderwerp afgesloten worden,ik wil zeker niet de oude zeurkous uithangen.

groetjes,

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oke mensen we gaan gewoon door met onze hobby.

Goed lezen is beter dan genezen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

 

 

mvg Hay

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb hieronder even de topic-titels neergezet van een aantal berichten die de laatste paar dagen uit het Seca forum zijn verwijderd. De datum van postings staat erachter. Kijk er eens goed naar en bedenk eens waar de echte Seca Topics zouden blijven als we dit allemaal lieten staan.

 

taq weg - 30/7

Foutje bij Canal + Digitaal, C rood, blauw en geel - 28/7

Taquilla valt om de 10sec weg? - 28/7

Op Taquila weer beeld met tita. - 28/7

D+ aantal weer dicht ???? - 28/7

Knotcard, wie snapt het nog ????? - 27/7

D+ en Skyitalia werkend op Knotcard - 26/7

Seca 2 op knotcard? - 26/7

 

Maar het gaat nog een stap verder. Wat denk je, hoeveel meer topics zouden er nog geplaatst zijn als we niet streng zouden optreden? Neem maar van mij aan, zonder deze forum-regel zou er een veelvoud van dit soort topics hier staan. Hoe zinvol is een forum echter als je er niets meer kunt terugvinden over het onderwerp waar het eigenlijk om gaat, nl. Seca.

 

Van al deze topics hierboven ging er niet 1 over seca, maar allemaal (op 1 na) gingen ze over de problemen die men heeft met de Titaniumkaart, Knotkaart, Dreambox, Matrix Reloaded, Zenderlijst etc. etc. We hebben nota bene voor al die producten een eigen forum hier op het board, dus waarom plaatst men dat nou telkens weer hier in het Seca forum?

 

Maar dit topic was bedoeld als een mededeling en niet als een poging om een leuke discussie aan te zwengelen. Dit topic gaat dan ook op slot. Als je er toch nog op wilt reageren, open dan maar een nieuw topic in het "Off Topic" forum. Niet hier dus.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...