Ga naar inhoud


Films van harddisk kijken zonder schotel lukt niet


longfellow99

Aanbevolen berichten

Ik wou onlangs een film die ik op mijn Dreambox heb opgenomen afspelen bij kennissen die geen schotel hebben, dit deed ik wel vaker en dat ging perfect. Nu met de nieuwste Ronaldd image gebaseerd op kernel 1.08 krijg ik zodra ik de antennekabel loskoppel de mededeling "schakelen: service is niet gevonden"

 

Ik kan dan wel de film kijken maar dit schermpje met daarin genoemde tekst blijft continue in beeld en na verloop van tijd speelt de film wel door maar reageert de box nergens meer op. Lijkt wel of Enigma blijft hangen dan.

Weet iemand hier een oplossing voor?

Al 8 jaar proeflid!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Weet je zeker dat je die films wil bekijken bij kennissen....en niet een verdieping hoger of lager..... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Geintjes sorry...... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Dreambox 500c, 8000ss/cc, Nokia DboxII, VU+DUO Wavefrontier T90, 10 dual lnb`s, Microclient

PLi Image

Link naar reactie
Delen op andere sites

heb je in het menu \expert menu\ ook de optie "hide error windows" aangevinkt ?

hier door krijg je nl. geen meldingen meer in beeld <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Groeten Gert <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

That's Right, PINK FLAMINGO !

 

Humax 5400Z -->Aston simba 202 draaibaar 60cm triax-->4x Dreambox 7000s met 80cm/1m/1,2m triax draaibaar met 160gb Samsung Spinpoint! Salora schotel 150cm draaibaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor je reactie. Uiteraard heb ik dat aangevinkt bij mij staat het in het Nederlands, "foutmeldingen verbergen". Ik heb altijd films op die box kunnen bekijken zonder dat de antenne eraan hoefde te zitten. Had laatstelijk de image van Ronaldd van mei op basis van de 1.07 kernel en had toen nergens last van. Met de 1.06 kernel en daarbij behorende images ook niet trouwens.

Al 8 jaar proeflid!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb het zelfde probleem, films van de hardeschrijf spelen goed af maar het moment dat je de film wilt stoppen blijft deze hangen. na het resetten start de film weer automatisch op en daar gaan we weer

 

wie weet raad

 

Thx

 

Alex

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hmm ,ik had een tijdje een dreambox te leen die ik opnieuw heb moeten flashen. Ook hier stonden wat films op de HD. Kon me niet herinneren dat ik problemen had met het kijken van deze films , het starten stoppen switch naar de volgende etc. zonder dat er een schotel aanzat.

 

Dit was met de Hydra Atlantis Image.. Dus wellicht zit er hier verschil in.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...