Ga naar inhoud


Bestanden kopieren van HD met diskmanager


Anti-attack

Aanbevolen berichten

Heb in m'n laptop een hardeschijf zitten welke via een diskmanager op de volledige ruimte bruikbaar wordt gemaakt, nu wil sinds kort windows 98 niet meer opstarten, heb via opstart diskette geporbeert windows opnieuw te installeren maar krijg dan op de eerste partitie problemen met scandisk. Nu wil ik op de een of andere manieren pogen om mijn mp3 collectie welke op een andere partitie staat te redden. Heb geprobeert om de HD in m'n normale PC toe te voegen, HD wordt bij het opstarten wel herkent maar als win98 is opgestart ziet deze de extra HD toch niet, als ik met partition magic dan de HD bekijk herkent die hem ook niet correct. Heb het idee dat dit door de diskmanager komt. Als ik m'n normale pc opstart met opstartdiskette kan via de diskmanager kan ik alle HD's welke ik in m'n pc heb zitten wel zien en benaderen, maar je las ik dan e.e.a. kopieer gaat het natuurlijk mis met de lange bestandsnamen. Iemand enig idee hoe ik m'n mp3 collectie kan redden. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/dogeyes.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

2x Gigablue Quad S/S/C/C Oscam, Gigablue IP Box
DM 800HDse PVR DVB-S/USB-C Oscam, DM 800HDse PVR DVB-C Oscam
Wavefrontier T55 13/19/23/28

Synology DS214+ en DS211+ NAS, Raspberry PI als Oscam server

Link naar reactie
Delen op andere sites


Probeer eens de partitie te herstellen met wat andere programma´s , norton disk doctor , lost & found o.i.d . Op Ultimate Boot Cd (www.ultimatebootcd.com) staat ook mischien wat nuttigs , mischien iets met netwerk opstarten en via het netwerk kopieren .

Start hij ook niet meer op in veilige mode ?

Probeer een image te maken van de partitie in de gewone pc (fouten gewoon proberen te negeren ) met drive image of ghost en dan de files uit de image halen .

 

Ad

Vu+ Duo,2xDream7000,Dream500,Dbox1,Nokia9800s

Link naar reactie
Delen op andere sites

Windows start helemaal niet meer op, aanwezige windows map bleek niet meer aanwezig en te zijn verandert in een bestand met de naam windows.

Dus er staat geen windows meer op en het instalerren loopt vast op scandisk. Omdat er een diskmanager op deze schijf staat om de volledige grootte 80GB te gebruiken op m'n laptop, wordt deze schijf als ik deze in m'n huis pc hang door windows niet juist herkent.

Heb inmiddels een programmaatje gevonden dat als ik opstart met een opstartdiskette, bestanden kan kopieren met behoud van de langebestandsnamen, krijg volgende week een nieuwe hardeschijf bij in m'n huis pc, ga dan proberen de bestanden van m'n laptop te kopieren naar deze hardeschijf.

2x Gigablue Quad S/S/C/C Oscam, Gigablue IP Box
DM 800HDse PVR DVB-S/USB-C Oscam, DM 800HDse PVR DVB-C Oscam
Wavefrontier T55 13/19/23/28

Synology DS214+ en DS211+ NAS, Raspberry PI als Oscam server

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...