Ga naar inhoud


patch emu schakeld niet


Gast molio

Aanbevolen berichten

ik heb de ene humax de emu patch( nieuweste ) gedaan alles goed gegaan maar nu wil ik mijn 2de ook doen patch goed erin maar het lijkt of hij niet schakeld want als ik hem in het menu op emu+card zet geeft hij op nederlandse paket geen beeld en op poolsat ook niet rarara wat is hier aan de hand

Link naar reactie
Delen op andere sites


Heb je op De Fta kanalen wel beeld ?

Heb je wel de keybin erin geladen?

 

 

mvrgr Satrunner <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

 

 

-------------------

Humax 5400 emu 2.0.1(josje)draaibaar matrixreloaded(1.071)

Tita en canaldigitaal kaart

Skystar 2 pc kaart

Link naar reactie
Delen op andere sites

je sleutels zitten er niet goed in.

 

emu->settings->sleutels->even truckje uithalen ivm het saven->controle.

 

zorgen dat ie op FTA staat tijdens dit alles en dan zou het moeten werken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi,

 

heb je de firmware al eens opnieuw ingelezen

en daarnaar de key.bin file er weer ingezet.

Zou kunnen helpen.

 

Groetjes,

Humax_Satelliet.

1x VU+ Solo 4K, 1x XTrend ET8000, 1x CT ET9000 Open PLI 4.0 - Max Plus 2100S - Max Digital 220S - Skystar II - Triax 88 Multirail 13 - 19,2 - 23,5 - 28,2 oost, 4x Alps quad LNB, Triax  88 cm schotel - 1x Moteck 2100s Rotor - Cas Interface 3 - 2x Diablo Cam Light

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...