Ga naar inhoud


Niet aangesloten druk op OK PUMA TDS 450


Gast

Aanbevolen berichten

Ik ben sinds kort in het bezit van Pace Puma TDS 450 twin tuner. Ik probeer dit middels scarts te lussen naar TV en Phillips DVD met HD recorder. Heb ik het eindelijk voor elkaar en dan blijkt als ik overschakel naar de tweede tuner dat ik telkens het bericht krijg "niet aangesloten druk op OK"als ik op OK druk heb ik wel beeld. en kan ik opnemen. Op het moment dat ik terugschakel naar de eerste tuner valt het beeld weer weg (ik zie het signaallampje van tweede tuner op front ook uitgaan) Als ik dan daarna op tweede tuner druk heb ik hetzelfde probleem weer als eerst. Doe ik iets fout, heb ik te weinig signaal (65 / 9.0) is puma kapot?

Wie kan mij als volstrekte beginneling helpen?

dank

 

Paul

Link naar reactie
Delen op andere sites


Heb je de Pace Puma ook nog doorgelust?

Deze situatie was bij mij noodzakelijk bij een enkele LNB

 

Groeten Eddy <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb een enkelvoudige LNB quattro en de puma doorgelust van output a naar input b. Gisteren kwam bij het aanzetten van de puma het ding in een soort loop terecht waarbij hij via alle lampjes aan, init, -------,init, weer in standby ging. Deze loop was niet te doorbreken ook niet nadat ik de stekker er 4 uur uitgelaten had. Ik heb hem maar teruggebracht en moet nu wachten op een nieuwe. Ze waren niet voorradig

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb nu een nieuwe. Niet meer de loop waardoor ik niet meer op kan starten, maar krijg hem nu niet goed met scarts geprogrammeerd. De ene keer is een zender beschikbaar de andere keer is hij "niet aangesloten"druk op OK.

Zenders die ik gisteren bij zoeken wel had, ontvangen vandaag geen signaal. Pas als ik op OK druk heb ik weer een sinaal. waar ligt dit nu aan? Help!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...