Ga naar inhoud

Murdock

Leden
 • Aantal items

  4629
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

6 Volgers

Over Murdock

 • Verjaardag 02/23/1978

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Noord Brabant
 • Interesses
  Radiotechniek, digitale broadcast technieken

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Murdock's prestaties

 1. Hi, Weet iemand welke driver ik nodig heb om een Anysee E30S2 Plus aan de gang te krijgen in TVHeadend?
 2. Probleem is ook vaak dat er nog coax in die masten zit die naast dat ze hol van binnen zijn, niet brandvertragend zijn. Is dus net aansteeklont. In Ijsselstein zat zelfs nog oude coax met pek erin. Werd natuurlijk al lang niet meer gebruikt, maar nooit verwijderd, vanwege de kosten. Het zat niemand in de weg..... In Nederland zijn de regels van de masteigenaren als gevolg van de branden wel serieus aangescherpt.
 3. Het decoderen van meerdere streams uit verschillende transponders is een beperking van je ontvanger, niet de CI. Dat er één transportstream doorheen kan is bij elke module zo, daarom moet de ontvanger die ook "mergen" zodat er geselecteerd meerdere kanalen doorheen kunnen. De huidige mediaguard module kan technisch 8 services decoderen.
 4. Ga er vanavond eens mee spelen.
 5. Ik snap het ook niet helemaal. Ik heb dezelfde box en signaalbron als mijn ouders. Zij hebben een vrij nieuwe LG OLED TV. Prachtig en helder beeld. Ik heb een Samsung QLED TV Q7E serie uit 2019, daarop is het beeld weer een stuk minder. In ieder geval veel minder helder dan op het gewone 1080i kanaal. Maakt niet uit wat ik met de HLG of HDR instellingen doe. Kan er nog een verschil in HDMI kabels zitten?
 6. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik moeite heb met het zien van het verschil. Vooral wanneer de camera een zwieber maakt. Is de bitrate wel hoog genoeg voor voetbal in 4k?
 7. Murdock

  Oscam: Kanaal negeren

  Weet iemand hoe ik kan voorkomen dat Oscam een bepaalde service (in dit geval NPO1 UHD) probeert te decoderen?
 8. Ding kan niet in de Benelux naar beneden komen.
 9. Kan iemand mij vertellen of ik met een T90 de Arabsat 26e een beetje kan ontvangen?
 10. Ze gaan dan overschakelen naar CAK8, net zoals nu al bij Telesat wordt gebruikt.
 11. Is er een alternatief voor deze box die op een soortgelijke manier werkt? Dus verbinding via een server? Ik gebruik die dingen best vaak om systemen op afstand te kunnen monitoren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.