Ga naar inhoud


cardsharing met elke CI-receiver mogelijk


Ome Merde

Aanbevolen berichten

cs1.jpg

 

De nachtmerrie voor betaaltv providers lijkt binnen zeer korte tijd op de markt te komen. Een concept waarmee bij alle satellietontvangers cardsharing mogelijk zal zijn. Dat is op dit moment alleen nog maar mogelijk bij de Dreambox van Dream Multimedia. Door dit nieuwe concept zal de Dreambox ook aan status gaan inboeken.

 

Bij cardsharing maken meerdere personen via internet gebruik van 1 betaalde abonnement bij een betaal tv provider. In het gunstige geval voor de provider gaat het hier om het huiselijk sharen van een smartcard bij meerdere ontvangers binnen een huis. In het ergste geval wordt het geldige abonnement door een grotere groep indivuduele mensen geshared en kan een geldig abonnement meer dan honderd maal hergebruikt worden.

 

cs2.jpg

 

Bij dit nieuwe concept wordt gebruikt gemaakt van een x-cam waarin een virtuele wireless card wordt gestopt welke contact maakt met een USB ontvanger. Er is ook een versie gemaakt welke waarschijnlijk nooit commercieel zal worden verspreidt waarin gebruik wordt gemaakt van een de compoort van de computer.

 

cs3.jpg

 

Volgens de makers is de software en hardware in dit concept geheel legaal, net als de cardsharing software binnen het dreambox concept legaal is.

 

 

aangezien dit satelliet-nieuws is heb ik deze thread geplaatst. cardsharing via internet is illegaal en zal daarom ook niet op sat4all verder worden behandeld.

 

bron : diverse, niet-nader-te-noemen, satelliet-fora. reden van het niet vermelden is dat desbetreffende fora, items behandelen welke illegaal zijn.

 

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites


Dit is iets moois maar het zou dan niet misbruikt moeten door sharing via internet. Maar voor thuis is dit een geweldige verbetering wat op deze manier zelfs voor C+ niet nadelig hoeft te zijn. Maar zo zal het wel niet gaan en dan komt Seca3 eraan

 

Leo

Vroeger waren de kratten bier van hout en moest je zuipen om de kachel aan te houden

 

Waar de darmen vol van zijn loopt de anus van over.

Link naar reactie
Delen op andere sites

helemaal mee eens: ideaal voor thuis

 

1 kaart voor alle tv's thuis

 

maar de optie via internet is geen goede ontwikkeling en helpen de tv aanbieders of sat uitzendingen de afgrond in.

 

want als er straks te veel illegaal gaat via de sat zullen tv aanbieders alternatieven zoeken (kabel, digitenne)

 

en daar gaat het aanbod via de sat , en gaan we de kant van belgie op (daar is de sat geen alternatief voor de kabel)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als het voor satelliet werkt is het waarschijnlijk een kleine stap

om het ook op digitenne te laten werken.

 

Geen zelfs, ram in de 'moeder-receiver' (vond ik op zich wel een mooi woord <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />) een kaartje voor Digitenne, of je digitale kabelprovider en het werkt. Moet je voor DVB-T of DVB-C natuurlijk wel een CI-ontvanger hebben.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

begin van een 1 april grap????? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...