Ga naar inhoud


phillips 6073


Gast

Aanbevolen berichten

Hoi iedereen ,ik zal deze keer probereen geen domme vragen te stellen .Ik heb nieuwe fw van euromuis(3.8) in phillips staan ,met een setting lijst en ram bin.Wat ik eigenlijk probeer is een zender zoeken op eutelsat w2 16 graden .BN televisie(12692Mhz,1/2,V,3798)maar het lukt mij gewoon niet.Ik heb in lijst van satelieten aleen basic satelieten(astra,hotbird,thor,sirius,hispa) en w2 niet.Als ik shotel op w2 opzet en dan probeer ik kanalen te zoeken vind ik alles op w2 behalve BN .Mischien symbolrate te laag?Graag alle reakties op behalve...onduidelijk..zoek maar zelf op...lees de regels..

Link naar reactie
Delen op andere sites


kom op zeg...ik probeer aleen op antwoord te komen.Is het nou zo belangrijk wat ik als onderwerp kies?Het gaat toch om phillips 6073...Als jij geen antwoord weet moet jij ook niet reageren.Ik snap jullie echt niet. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben geen moderator, maar gezien het feit dat je het MIJ vraagt:

 

Als eerste: Ja, het is belangrijk; al was het alleen maar dat anderen later iets kunnen terug vinden.

 

Ten tweede: Het heeft net zoveel met een "Philips 6073" te maken als met "schotel". Je vraag gaat over FIRMWARE en hoe die te gebruiken, dus maak je header op die manier.

 

Dus leg niet te zeiken, maar houd je aan de huis regels.

"Es gibt keine verzweifelte Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen" - H.W. Guderian

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je moet je aan de regels houden, en als ik soms door enkele uren afwezigheid niet in de gaten heb dat er weer een topic zonder inhoud is begonnen, mogen anderen je daar best op wijzen.

 

Topic closed: geen duidelijk onderwerp! Hoeveel onderwerpen denk je dat hier al zijn die over een philips 6073 gaan?

 

[color:"blue"]

6. Wees duidelijk met jouw vraagstelling en bevestig nadien het resultaat.

Onderwerpen plaatsen in de aard van "snel leren", "wat is er aan het gebeuren", "och", "kweetniet", "funcard", "ombouwen", "de eerste keer" of "is dit wat" slaan nergens op en zijn er de oorzaak van dat mensen niet meer de mogelijkheid hebben gericht te zoeken naar bepaalde berichten. Geef in het onderwerp dus duidelijk en kort aan waar jouw vraag of bericht over gaat! B.v. "Voeding probleem Nokia 9500" is beter als enkel "Nokia" in het onderwerp te vermelden want dan zal iemand die geen kennis heeft over de voeding van een Nokia dit bericht niet meer (hoeven) lezen om er achter te komen waar het bericht over gaat. Daardoor blijft het board lekker snel en vooral overzichtelijk.

 

[/color]

 

M_Z

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...