Jump to content


TF4000PVR onjuiste aanduiding tijdsduur opname's


TangoBravo

Recommended Posts

Van gemaakte opname's kun je zien hoe lang ze duren, in het overzicht dat onder de inhoudsopgave van de opname's verschijnt als je de 'cursor' op de betreffende opname zet.

 

Ik ging er altijd vanuit dat de hier genoemde tijd de juiste was. Wanneer ik bijvoorbeeld een opname van 2 uur maak staat er dan ook 2 uur in het overzicht.

 

Kort geleden heb ik een DVD recorder aangesloten, en uiteraard meteen geprobeerd een film op DVD te branden. Tot mijn verbazing duurde de film (volgens het overzicht 1 uur 13 minuten) bijna een kwartier langer dan in het overzicht stond aangegeven. Uiteraard had ik van de betreffende film de overbodige zaken voor het begin, en achter het eind, verwijderd, en bovendien heb ik de reclame's eruit gewist, dus vermoedelijk kan de Topfield na zulke 'cosmetische behandelingen' niet meer exact berekenen hoe lang de opname duurt.

 

Zijn er meer mensen die dit fenomeen hebben ontdekt?

 

T B

Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.