Jump to content


[Pioneer] LNA, coax switch keuze


Guest Jaapieooo

Recommended Posts

Hallo mensen

 

Ik ben vrij nieuw in de sateliet wereld en heb eindelijk de Visiosat schotel plus een Pioneer DBRS-1000nl volledig geplaatst, dat vanwege een leuke buurman die er nogal wat opmerkingen over had, maar goed ik kan dus tv kijken!

 

Probleem blijft dat ik met 1 LMB na zeg maar de Nederlandse kanalen niet echt veel meer ontvang, en veel zit te zoeken waar de werkende kanalen zitten, op een heleboel Duitsers en CNN etc na dan.

 

Een extra LMB moet uitkomst bieden om zo ook hotbird en andere te kunnen ontvangen. Naast een beugel voor de visiosat is mijn vraag welke LMB kies je?

En wie weet of je gewoon een universele beugel kan gebruiken, dan wel maken?

 

Ik beschik nog over een Philips SX819 'universal' LMB (lO1 9,750, LO210.600) welke me ooit is verkocht als zijnde is geschikt voor zowel analoog als digitaal. En zo heb ik ook nog een coax switch liggen (nooit gebruikt) die op 22khz schakeld. Is dit te gebruiken? Of werkt dat alleen met analoog? Dan kan ik het beter ergens goedkoop verkopen! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

Hoor graag jullie advies

 

Hoor graag van jullie

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link to comment
Share on other sites


Voor de visiosat schotel is een uitbreidingsbeugel te koop. Ik zou zelf niet gaan hobbyen.

Die Philips LNB (SX819 'universal' LNB (lO1 9,750, LO210.600)) is idd geschikt voor analoog en digitaal en dus gewoon te gebruiken.

Van die coaxswitch (op 22khz schakelend) zou ik het zo niet weten. Kijk eens wat erop staat. Als hij compatibel is met diseqc 1.0 of hoger is hij bruikbaar. Anders evt. gewoon proberen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.