Ga naar inhoud

Pionewbie

Leden
 • Aantal items

  2446
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

3617 profielweergaven
 1. Het diagram toont een vergelijking van de systeemprijzen bij Nord Pool in de jaren 2014 tot 2021, en de prijs in Duitsland en Nederland in 2021. Rood (Tyskland = Duitsland) loopt zowat gelijk aan Nederland, die worden dus ook opgelicht. Zwart (Nord Pool) is lager omdat Noorwegen zelf olievelden, gasvelden en hydo-electriciteit heeft. Dat zegt toch eigenlijk alles.
 2. Onzin, daar word nog steeds aan gewerkt.
 3. Tijd voor wat positief nieuws. Aantal besmettingen en doden door Covid-19 daalt wereldwijd al een tijdje. Bron: worldometers.info
 4. De prijs met 28,5 % verhogen. Ja, dat zal er voor zorgen dat het aantal klanten (toch al niet veel) massaal zal toenemen.
 5. Als hij in America $ 1.700.000 gaat kosten dan gaat hij hier tussen de € 1.500.000 en € 2.000.000 kosten. Waarschijnlijk eerder het laatste dan het eerste. Winkels kopen die dingen niet op voorraad, er word er eentje besteld als er eentje verkocht is.
 6. Als het geluid ingesteld staat op S/P-DID (Sony/Philips Digital Interface Format) staat er inderdaad geen signaal op de gewone audio stekkerbussen. Je moet bij de geluidsinstellingen kiezen voor de andere geluisuitgang.
 7. Mijn punt was dat de onderzoekers het zelf hebben over "mogelijk" (might) en jij dat woord weg laat. Dat geeft de zin een heel andere lading.
 8. Je vergeet in die zin het belangrijke woord "mogelijk". Overigens heb ik moeite met het verhaal, want waarom zijn er dan zoveel mensen ziek / dood in landen als Italie, Spanje, Brazilie, India maar bv ook in staten als Florida en California waar mensen veel zon krijgen.
 9. Het werkte toch niet geweldig want erg traag. Het was geen app, maar een snelkoppeling van de browser.
 10. Coax met heel hoge afschermingsgraad. Hirschmann KOKA 9 TS, of de opvolger Hirschmann KOKA 9 Eca De laatste voldoet aan de nieuwste eisen van brandveiligheid.
 11. En jij vergeet dat na de vaccinatie de kans om Covid-19 te krijgen en te verspreiden stukken kleiner is.
 12. Neem contact op met een rechtswinkel, die geven gratis juridisch advies.
 13. Ik heb (had) in VM een Windows 10 draaien als insider. Deze is niet naar Windows 10 21H2, maar naar Windows 11 opgewaardeerd. In eerste instantie kijk je er heel raar tegen aan, maar eigenlijk is het gewoon Windows 10 met een afwijkend uiterlijk. Ik had vrij snel alles weer gevonden. Wat er onderhuids aan technische dingen veranderd is weet ik niet, nog niets aparts gevonden.
 14. Geeft de PC wel een melding dat hij een USB apparaat ziet / installert als je de USB van de telefoon in de PC stopt? Telefoon moet wel aan en ontgrendeld zijn. Komt die melding niet dan gebruik je mogelijk een USB kabel uitsluitend geschikt voor laden. Als je nog een andere USB kabel hebt liggen met de juiste stekkers dan probeer die eens.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.