Spring naar bijdragen

Pionewbie

Leden
 • Aantal bijdragen

  2297
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Pionewbie

 • Rang
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente profielbezoeken

1940 profielweergaven
 1. Als je de ventilator met perslucht schoonblaast kan hij als dynamo werken en die spanning kan mogelijk iets vernielen, daarom kan je het beste de fan blokkeren tijdens het schoonblazen. Blokkeren kan bv door een pen tussen de bladen te houden, maar zet heen kracht en pas op dat je niets afbreekt.
 2. Officieel XITE logo. Zwart met transparante achtergrond.
 3. Als de terugslagklep een rubbertje was dan zit het misschien in de slang en is de afvoerslang verstopt.
 4. Je bedoelt die centrales die nog niet bestaan? Sinds wanneer kan radioactiviteit met hitte vernietigd worden? Edit. Moderator dit is off topic, verwijder maar.
 5. Wie een kuil graaft voor een ander is niet te lui om te werken. Eén gek kan meer vragen dan tien wijzen kunnen beantwoorden.
 6. Pionewbie

  LOEWE TV failliet

  Dan is het wat mij betreft helaas op dit moment niet meer als een gerucht. Jammer want ik heb een Loewe TV en hoop echt dat Loewe blijft bestaan.
 7. Pionewbie

  LOEWE TV failliet

  loewe-vindt-in-hisense-de-gewenste-chinese-partner-voor-tvs Dat bericht is van 31 juli 2013. Dus een bericht over het vorige faillissement, niet van dat van 2019.
 8. Pionewbie

  LOEWE TV failliet

  Bron? Niet in de war met de situatie van 2013/2014?
 9. Pionewbie

  LOEWE TV failliet

  Moderne "smart" tv's zijn helemaal niet zo smart en behoorlijk afhankelijk van externe bronnen (data en updates) via internet. Loewe is geen uitzondering dus houd er rekening mee dat als Loewe niet "opstaat" een deel van de functionaliteit weg gaat vallen.
 10. Pionewbie

  Aygo vs i10

  Afgedwongen? Je bedoelt waarschijnlijk afgedongen.(van het werkwoord afdingen). Bron: https://www.vandale.nl/gratis-woordenboek/nederlands/betekenis/afdingen
 11. Hij heeft de melk horen klotsen, maar hij weet niet waar de tepel hangt (Hij heeft de klok horen luiden, maar hij weet niet waar de klepel hangt)
 12. Pionewbie

  LOEWE TV failliet

  konkurs is een oude benaming voor insolvent Bron: https://de.wikipedia.org/wiki/Insolvenz
 13. Weet jij wel iets af van de Formule 1 techniek? Volgens mij niet want dan zou je zulke opmerkingen niet maken.
 14. Een 7 Watt gloeilamp / halogeenlamp heeft tussen 50 en 75 lumen en dat komt overeen met een ledlamp van 0,7 a 1,2 Watt. Waarschijnlijk werkt nu alles op een transformator en wisselstroom. Houd daar dus rekening mee bij kopen van vervangende LED lampjes.
 15. Nee, de Horizon box bied geen mogelijkheid om de inhoud van de harddisk digitaal naar een andere HDD te kopieren. Je kan de opnames altijd nog gewoon afspelen en dan met een video / DVD recorder opnemen. Er zijn ook converters (scart naar USB) die het signaal van de scart omzetten naar een digitaal formaat dat je op de harddisk opslaat. Er bestaan converters van HDMI naar computer, maar die werken soms niet door de beveiliging van het uitgangssignaal (HDCP). Een oud bericht maar geeft wel de richting goed aan. HD digitale backup van mediabox... het kan!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid