Jump to content

Pionewbie

Members
 • Content Count

  2,351
 • Joined

 • Last visited

About Pionewbie

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

2,503 profile views
 1. Heb je soms code op het internet gezocht en die deels in jouw programma ingepast?
 2. Die Duitse fabrikanten gebruikten veel Philips onderdelen, vooral de beeldbuizen. Ik heb ooit gehoord dat Philips op een bepaald moment 65% van de wereldhandel van beeldbuizen leverde.
 3. Zover ik weet zijn dat een ander soort schimmels, maar je hebt dus gelijk dat er ook schimmel in drinkwater kan zitten.
 4. Aan ventileren is niets fout. Maar je bewering dat water schimmels bevat, dat de schimmels samen met de waterdamp naar buiten gaan bij ventileren is fout. Het water bevatt geen schimmels, maar schimmels krijg je als schimmelsporen (vaak via de lucht) op een vochtige ondergrond komen en dan schimmel laten groeien. Houd je de ondergrond droog door ventileren krijgen de sporen geen kans om schimmel te vormen. (zaad op droge grond doet ook niets.) De schimmel verdwijnt niet samen met het water uit het raam, of ventilatieopening, maar door drogen van de muur / plafond sterft de schimmel af. (Dode planten omdat ze geen water krijgen.)
 5. Je hebt een zeer grote duim. Verdiep je a.u.b. in feiten zodat je hier niet steeds opnieuw onzin post.
 6. Situatie Nederland 12-05-2020
 7. Ik wet niet in welke winkels jij komt, maar ik herken het geschetste beeld niet.
 8. Ga naar de website van Lenovo en dan support. Daar kan je zoeken naar de drivers. Het is voor jou te hopen dat ze nog drivers hebben voor het totaal verouderde Windows XP
 9. Heb je het wel goed gehoord? De GGZ is Geestelijke Gezondheidszorg en die heeft volgens mij toch echt niets met controle van een virus pandemie te doen.
 10. Verschil tussen een hub/switch Een hub kan alleen met 1 computer tegelijk communiceren. Indien meerdere computers gegevens willen versturen, zal elke computer op zijn beurt moeten wachten. Al het netwerkverkeer wordt verzonden naar alle computers, hoewel er maar 1 computer gebruik van maakt. Een hub werkt als het ware als een enkele telefoonlijn met meerdere toestellen: Er kan slecht 1 telefoongesprek per keer gevoerd worden. Een switch kan gelijktijdig meerdere verbindingen verwerken. Terwijl een computer bv een printopdracht stuurt naar de printer, kan gelijktijdig een andere computer een bestand versturen naar bv een NAS etc. Zowel de print-opdracht als de bestand-overdracht beschikken allebei over de maximale bandbreedte. Conclusie: Een switch heeft een bandbreedte per poort, een hub verdeelt de bandbreedte over alle poorten. Een hub is vaak half duplex, een switch is full-duplex. Dankzij de full-duplex techniek kunnen er geen colissions en vertragingen meer optreden. Een switch heeft extra buffer geheugen voor extra snelheidswinst Een netwerk kan onbeperkt uitgebreid worden met switches, terwijl het aantal hubs in een netwerk beperkt is.
 11. Trump krijgt te horen dat het Corona visus niet tegen warmte, UV licht en desinfecterende middelen kan. Prima, Dat klopt allemaal. Maar dan met het idee komen die dingen binnen in het menselijke lichamen toe te passen (bv injecteren) kan je verwachten van een 7 jarig kind, maar toch niet van een 73 jarige Amerikaanse president. Want dat heft hij zelf verzonnen. dat is hem niet verteld.
 12. Wie heeft een grote hekel aan China? Trump en die heeft het laten ontwikkelen en in China laten verspreiden. Natuurlijk heeft die slimmerik er niet aan gedacht dat virussen zich niet door grenzen laten tegenhouden en het ook in Amerika zou komen. Geloof je dit niet? Oké dan verzin ik wel een ander sprookje.
 13. Veel maaiers hebben een seriemotor, dus met koolborstels. Als deze dat ook heeft zijn dan de koolborstels niet op hun einde. dus wel / geen verbinding en dus wel niet draaien. De klik die je hoort zal in dit geval de rem (vaak een elektromagneet die een remvoering bedient )zijn die er af word gehaald.
 14. Tonskidutch je weet duidelijk niets af van een sauna. In een Finse saune (droge lucht) zijn de temperaturen wel degelijk tussen 65 en 110 graden. Dat is afhankelijk van de sauna en de hoogte waarop je meet. Turkse stoombaden (vochtig) zijn lager in temperatuur. Het vocht (water) verklaart waarom er verschil zit in die temperaturen. Water heeft een veel groter warmte inhoud (energieopslag) en daardoor krijg je bij lagere temperatuur daarmee al problemen (verbranden).
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy