Jump to content

Pionewbie

Members
 • Content Count

  2,429
 • Joined

 • Last visited

About Pionewbie

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

3,401 profile views
 1. Waarschijnlijk geformateerd met een of ander Linux formaat (ext2, ext3, ...) Probeer het eens met het gratis AOMEI Partition Assistant
 2. Windows 10 houd zelf zijn schijven schoon, zelf defragmenteren is niet nodig. * Partities maken doe je voor / tijdens de installatie van het besturingssysteem. * Wijs in de verkenner de schijf aan, dan rechtsklik, eigenschappen "schijfopruiming", "systeembestanden opruimen" en dan aanwijzingen volgen. Wijs in de verkenner de schijf aan, dan rechtsklik, eigenschappen, tabblad "extra", "optimaliseren"
 3. Intussen dat bij AliExprss ook gezien. Netjes opgelost.
 4. Krijg je een melding? Zoja welke? Probeer hem in een andere USB poort, of nog beter een andere computer.
 5. Hebben jullie wel in de gaten dat er per 1 juli nieuwe wetgeving is betreffende bestellen buiten de EU. Eerst waren bestellingen onder € 22 vrij van BTW. Nu moet je over die kleine bestellingen 21 % BTW betalen. Die BTW word o.a. door Post.nl geincasserd en die rekend daarvoor € 4 a € 7. Een bestelling van € 10 gaat je dan € 10 + 21 % + € 4 = € 16,10 kosten Dat goedkope pakketje uit China wordt vanaf 1 juli een stuk duurder | NOS
 6. Ik weet nog hoeveel moeite sommigen op school (MULO) hadden om te snappen hoe het BTW (Belasing Toegevoegde Waarde) systeem werkte. De lerearen hebben daar tamelijk veel tijd in moeten stoppen. Ik kom nog steeds mensen tegen die niet snappen hoe het BTW systeem werkt. Als ze een rekening onder hun neus krijgen met BTW snappen ze de hele rekening niet meer. Of ze gaan met de kaart van een bedrijf naar een groothandel en snappen niet dat bij de kassa allemaal prijzen met BTW worden afgerekend, want bedrijven betalen toch geen BTW?
 7. Wartungsarbeiten auf lidl . de und in unserem Onlineshop Misschien heeft dat er mee te maken.
 8. De nieuwsbrief is dus een e-mail. Open je die in een e-mailprogramma, of in webmail. Als het in een e-mailprogramma is dan kijk naar de instellingen daarvan (word de afzenders als veilige afzender gezien)
 9. Windows 10: Proxy instellen - Computertaal
 10. BTW is inderdaad een vast percentage, dus bij een hogere prijs betaal je meer BTW gemeten in geld.
 11. Kijk of er bij de internetinstellingen proxy aan staat. Indien ja, dan zet het uit en probeer opnieuw. verbinding met youtube te maken.
 12. Die coax loze mediabox, dus IPTV mediabox, bestaat al een tijdje is in gebruik in een paar landen in het oosten. Dat is echter niet de box die nu in Nederland word getest. Dat is zoals ik al schreef een Next box zoals die al bestaat, maar dan gemaakt door een ander bedrijf en ja ook een paar harware aanpassingen i.v.m. modernisering en leverbaarheid van componenten.
 13. Is gewoon een Next box, met gelijke mogelijkheden, maar van een 2e leverancier. Dit is hetzelfde als bij de modem/router Connectbox die ze ook van twee verschillende fabrikanten laten maken (Compal en Pace).
 14. Onbeperkt bellen bij prepaid? Ik ben bang dat je prepaid en sim-only door elkaar haalt op de sites van de genoemde providers. Dat gaat heel snel want de sites blinken niet uit door duidelijkheid.
 15. Staat je netwerkberbinding (LAN, of WiFi) wel ingesteld op privé verbinding? Zie: Een Wi-Fi-netwerk openbaar of privé maken in Windows 10 (microsoft.com) In de stand openbaar kan je i.v.m. veiligheid niets delen.niets delen
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.