Ga naar inhoud

Pionewbie

Leden
 • Aantal items

  2397
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Pionewbie

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

3110 profielweergaven
 1. Mediabox Next van binnen | Ziggo Gebruikersforum (ziggoforum.nl) Foto 10
 2. Als je Als je niet de router verplaatst maar de antenne heb je toch hetzelfde probleem. LAN kabels en accesspoints is de beste manier.
 3. Klinkt voor mij alseen vreemde en dure oplossing.O.a.speciale coaxkabel en externe antennes. Is het niet makkelijker en goedkoper om vanaf de modem/router twee netwerkkabels te trekken en daar twee access points aan te hangen. Kan ook een meshsysteem zijn, bv TP-Link Deco M4. KPN en Ziggo verkopen dit soort sets tamelijk goedkoop Volgens mij zit er tussen de glasvezelaansluiting en de modem/router een gewone netwerkkabel In dat geval is de modem router makkelijk naar het leefvertrek te verplaatsen.
 4. Mozilla heeft vanaf versie 77 van Firefox, de ftp-functionaliteit van de browser standaard uitschakeld. In de Firefox versie van begin 2021 gaat de ftp-ondersteuning er helemaal uit. Blijft het gebruik van een FTP cliënt, zoals bv Filezilla.
 5. Finding Host schematics.synology.me ... Connecting to 62.131.4.184:21 Connect failure
 6. Dat klopt allemaal, er is daar nog veel ruimte voor veranderingen / verbeteringen.
 7. Het regime (communistische partij) vind ik ook verschrikkelijk. Maar de gewone man in China zijn hard werkende mensen en die verdienen die benaming niet.
 8. Maar moet daarbij steeds het woord "chink" gebruikt worden? Dat is discriminerend en racistisch.
 9. Hier werkt hij wel. Maar kijk gewoon bovenaan bij het sticky topic: schema`s gebruiksaanw en programma`s
 10. Klik hier voor voor sticky topic met inloggevens voor de sever van Steve.
 11. De ongecodeerde zenders kan je met iedere DVB--c ontvanger kijken en opnemen, dus ook met een Humax, Maar je hebt dan maar een paar zenders in HD, (o.a. Ned 1, 2, 3, Ziggo Sport). Ziggo zenderoverzicht klik op filter en selecteer Kabel TV Ziggo zenders Kabel TV (duidelijker overzicht)
 12. Staat er op de SSD al een Windows versie? Als je de Media Creation Tool gebruikt lijkt dat wel zo, want die werkt in Windows. Of heb je de Media Creation Tool gebruikt om een installatie DVD, of USB stick te maken? Heb je in het laatste geval wel de optie "Installatiemedia (USB - stick, dvd of ISO bestand) voor een andere pc maken" in de Media Creation Tool gebruikt om de installatiemedia te maken. Indien niet neemt hij de instellingen over van de computer waarmee je de installatiemedia maakt en dat kan later problemen geven, vooal als je Windows op een andere comput
 13. Die mensen hoeven hun rouwkleding niet op te bergen, want die hebben ze de komende weken/maanden hard nodig.
 14. Uit de handleiding: Apparaat resetten. Druk de AAN/UIT knop (LED indicator) langer als 6 seconden totdat de LED snel knippert. (5-6 keer per seconde)
 15. Gouwe ouwe SF serie: Raumpatrouille Orion Kopf um Kopf (quiz rondom wetenschap, leraren tegen leerlingen) Hobbythek met Jean Pütz WDR Computerclub De nieuwere series en wetenschappelijke programma's vind ik ook goed maar die oude hebben veel indruk gemaakt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.