Ga naar inhoud

Pionewbie

Leden
 • Aantal items

  2323
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Pionewbie

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

2195 profielweergaven
 1. Je kan thumbs.db niet verwijderen als Windows dat bestand gebruikt. Mogelijkheid 1- Kies in de verkenner de map waarin de thumbs.db staat, kies in verkenner onder tab "beeld" "details" probeer nu thumbs.db te verwijderen. Mogelijkheid 2 - Alle thumbs.db op de hele schijf verwijderen: Type in start " schijfopruiming", kies de juiste schijf (bv C) en kies "Systeembestanden opschonen". Windows zoekt nu uit wat er verwijderd kan worden.Zorg er voor dat miniaturen geselecteerd is en klik op Ok
 2. Het bereik van het 2.4 GHz signaal is groter als het bereik van 5 GHz signaal en het heeft ook minder last van verzwakking door obstakels. Dat betekent dat er een grillig gebied is waar het 2.4 signaal sterker zal zijn als het 5 GHz signaal. Ieder apparaat kiest het signaal met de grootste sterkte en dat is dan vaak het 2.4 GHz signaal. Veel apparaten beginnen ook met scannen op de 2.4 GHz en als ze daar een verbinding krijgen zoeken sommige niet meer verder op de 5 GHz.
 3. Dit is een serie uit 2018 , niet de film uit 1981 of de mini serie uit 1985.,
 4. Daar gaat het dus al pagina's lang over: is het echt of politiek gezwets om geld los te krijgen. Aangewakkerd word het vooral door de media die tegenwoordig geen moeite meer doen om te proberen de waarheid en goede informatie te melden maar op sensatie uit zijn want dat verkoopt / trekt de aandacht.
 5. Hebben wij het hier over dezelfde NOAA waar Trump een criticus betreft Globale opwarming als leider heeft aangesteld. Hetzelfde NOAA dat op bevel van Trump niet meer over Globale Opwarming mocht spreken. Tja dan zal Trump wel gelijk krijgen. Maar als er iemands is die echt iedere dag op meerdere overdrijvingen, leugens en nepnieuws betrapt word dan is het wel Trump. De constante aanvallen van hem en zij aanhangers op de democraten en huidige en vroegere democratische leiders zijn toch bekend. Het hele stuk is gewoon een politieke aanval op de democraten.
 6. Een antiviruspakket op de modem beveiligd je apparaten tegen malware en hackpogingen via het internet, maar meer ook niet. Hoe moet het beveiligen tegen malware via een CD, DVD, USB stick en bij draagbare apparaten die je buiten je eigen netwerk gebruikt? Kortom ieder apparaat moet zijn eigen beveiliging hebben. Welke software je daarvoor gebruikt is een eindeloze discussie.
 7. Verouderde en achterhaalde informatie. Lees maar eens informatie van de nieuwere auto's met automatische versnellingsbak.
 8. Loewe kocht inderdaad onderdelen in want er zijn nog maar zeer weinig bedrijven die alles zelf (kunnen) maken. Zo kwam het beeldscherm van LG. Maar het was geen Chinese TV met een Loewe kast. Het ontwerp en de kast, printplaten, software etc. was allemaal van Loewe zelf en dat werd ook allemaal door Loewe zelf gemaakt. Vestigingsplaats van de productie was in Kronach, Duitsland.
 9. Kijk eens bij Simpel. 4 GB internet, onbeperkt bellen en 500 SMS => € 10,-- / mnd (2 jaar) Werkt via T-Mobile (prima netwerk) met een gemiddelde downloadsnelheid van 50 Mbps en een gemiddelde uploadsnelheid van 15 Mbps Ik heb het al jaren en het bevalt prima.
 10. Ik weet niet waar jij die informatie vandaan hebt. Helpdesk, of monteur? De Next word nog steeds geleverd, maar alleen bij het duurste abonnement. Ziggo test nieuwe software voor de Mediabox XL (Horizon box) die, als hij voldoet, waarschijnlijk volgend jaar word uitgerold. Door deze software update krijgen de boxen bijna gelijke mogelijkheden als de Next. O.a. opnemen in de cloud.
 11. De elektrische installatie is overduidelijk geen driefase installatie en dan hangt er ook geen driefase meter.
 12. Wil je toch een Ziggo mailadres willen gebruiken dan:
 13. Gebruik je een Microsoft online account als login? Probeer het eens zonder internetverbinding.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid