Jump to content

Pionewbie

Members
 • Content Count

  2,407
 • Joined

 • Last visited

About Pionewbie

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

3,228 profile views
 1. Drs, IJzerbout bedoelt een trappenhuisautomaat, maar die voldoet niet aan de tweede eis dat hij bij een tweede puls een andere uitgang activeert voor een bepaalde tijd. Ik heb even kort gezocht en nog geen standaard apparaat gevonden dat aan alletwee de eisen voldoet.
 2. GPS wekt met tientallen satelieten voorien van atoomklokken en continue synchonisatie van die klokken en sateliet vluchtbanen vanaf de aarde. Bij Mars is zo'n systeem niet aanwezig, maar er word over gedacht en zelfs aan onderdelen gewerkt
 3. Onscherpe foto, maar volgens mij is het Torx Torx - Wikipedia
 4. Nederlands Frans prostituee prostituée hoer putain
 5. "Naakt voor opnames op een balkon hadden geposeerd." Fotomodellen 😉
 6. Leuk, maar helaas ... 1 april
 7. Probleem met serieopnames ligt niet aan de firmware, maar aan de EPG gegevens. Ziggo is bezig met een nieuwe leverancier voor de EPG gegevens en er zijn de laatste tijd daarom nogal wat problemen met serieopnames. Als ik het goed heb begrepen beginnen ze morgen op het Next platform met gegevens van de nieuwe leverancier en zou het weer goed moeten gaan. Controleer morgen de geplande serieopnames en plan ze eventueel opnieuw in.
 8. Info over de KPN super WiFi punten: 2 KPN SuperWifi punten(startpakket) let op plaatje en aansluitbeschrijving KPN SuperWifi: Review | Consumentenbond let op aansluitbeschrijving
 9. Valt het statische IP adres van de Ubuntu computer nu soms in de DHCP range van de KPN modem/router. Dat kan problemen veroorzaken.. Is de gateway wel 192.168.8.254 en niet 192.168.8.1
 10. Mediabox Next van binnen | Ziggo Gebruikersforum (ziggoforum.nl) Foto 10
 11. Als je Als je niet de router verplaatst maar de antenne heb je toch hetzelfde probleem. LAN kabels en accesspoints is de beste manier.
 12. Klinkt voor mij alseen vreemde en dure oplossing.O.a.speciale coaxkabel en externe antennes. Is het niet makkelijker en goedkoper om vanaf de modem/router twee netwerkkabels te trekken en daar twee access points aan te hangen. Kan ook een meshsysteem zijn, bv TP-Link Deco M4. KPN en Ziggo verkopen dit soort sets tamelijk goedkoop Volgens mij zit er tussen de glasvezelaansluiting en de modem/router een gewone netwerkkabel In dat geval is de modem router makkelijk naar het leefvertrek te verplaatsen.
 13. Mozilla heeft vanaf versie 77 van Firefox, de ftp-functionaliteit van de browser standaard uitschakeld. In de Firefox versie van begin 2021 gaat de ftp-ondersteuning er helemaal uit. Blijft het gebruik van een FTP cliënt, zoals bv Filezilla.
 14. Finding Host schematics.synology.me ... Connecting to 62.131.4.184:21 Connect failure
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.