Jump to content

Pionewbie

Members
 • Content Count

  2,331
 • Joined

 • Last visited

About Pionewbie

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

2,278 profile views
 1. Volgens een Vietnamese site is het nieuws verspreid door het Xinhua News Agency (de officiële staatspers van China). Dit is een Google vertaling van https://news.zing.vn/de-nghi-dua-thuoc-chong-sot-ret-vao-phac-do-dieu-tri-covid-19-post1048424.html
 2. CO2 lost inderdaad op in water, maar er is een grens aan hoeveel er op genomen kan worden. Zover ik weet is die grens bereikt.
 3. Pionewbie

  Moppen deel 4

  Een vouw moet drie dieren in haar leven hebben. 1 - krokodil - als leren hanstas, handschoenen etc 2 - jaguar- auto waarmee ze gaat winkelen 3 - een ezel die alles betaald
 4. Het kunnen de eindschakelaars zijn die niet goed zijn afgesteld. Of ze werken niet goed omdat de motor / arm niet helemaal goed zijn geplaatst waardoor de eindschakelaars net wel / net niet bedient worden. Als de motor wel word aangestuurd maar niet beweegt dan misschien een mechanisch probleem. Dat het werkt als je er tegen duwt kan daar op wijzen.
 5. Het moet lukken met: HP USB Disk Storage Format Tool SanDisk raad het gebruik van FAT32format van Ridgecrop Consultants Ltd aan voor USB sticks van 64 GB of groter.
 6. Even gezocht op SP SP3 S en SP1: SC1 smart afstandsbediening schakelaar. SP3 smart afstandsbediening schakelaar. Past in WCD en heeft zelf WCD. SP3 S smart afstandsbediening schakelaar met ingebouwde Power Monitor.
 7. Ik ken deze magnetron niet, maar een ouder model van Philips had meerdere deurschakelaars, waarvan er eentje zeer scherp stond afgesteld. Dit was om te voorkomen dat de magnetron kon werken als de deur niet perfect gesloten was. Soms was deze door veelvuldig gebruik net iets te ongevoelig geworden en schakelde niet als de deur dicht was. De oplossing was om de lip van die microswitch iets te verbuigen zodat hij weer schakelde als de deur dicht was. Dat moest wel nauwkeurig gebeuren om te voorkomen dat de magnetron aan kon als de deur niet goed dicht was.
 8. Er word in beide kampen overdreven om hun standpunt kracht bij te zetten. Dat is niet goed maar helaas een toenemend fenomeen in de hele wereld op ieder gebied. De wereld word steeds meer opgesplitst in kampen die elkaar aanvallen i.p.v. samen te werken. Als je geloofd in samenzweringstheorieën dan moet je daar maar eens over nadenken. De uitspraak "Verdeel en heers." is erg toepasselijk.. Er zijn genoeg (al te veel?) door de mensen gemaakte problemen die aangepakt moeten worden om de wereld leefbaar te houden. De eenzijdige aandacht voor klimaatverandering en CO2 leid af van alle andere problemen zoals de totale vervuiling van onze wereld en de roofbouw op grondstoffen waardoor we in enkele eeuwen door heel veel van de grondstoffen heen zijn. Dat is waar de jeugd zich druk over maakt. Dat hun ouders ze een uitgeleefde wereld nalaten. En ja, ook kinderen kunnen zelf nadenken. Denk daar maar eens over na.
 9. Je kan thumbs.db niet verwijderen als Windows dat bestand gebruikt. Mogelijkheid 1- Kies in de verkenner de map waarin de thumbs.db staat, kies in verkenner onder tab "beeld" "details" probeer nu thumbs.db te verwijderen. Mogelijkheid 2 - Alle thumbs.db op de hele schijf verwijderen: Type in start " schijfopruiming", kies de juiste schijf (bv C) en kies "Systeembestanden opschonen". Windows zoekt nu uit wat er verwijderd kan worden.Zorg er voor dat miniaturen geselecteerd is en klik op Ok
 10. Het bereik van het 2.4 GHz signaal is groter als het bereik van 5 GHz signaal en het heeft ook minder last van verzwakking door obstakels. Dat betekent dat er een grillig gebied is waar het 2.4 signaal sterker zal zijn als het 5 GHz signaal. Ieder apparaat kiest het signaal met de grootste sterkte en dat is dan vaak het 2.4 GHz signaal. Veel apparaten beginnen ook met scannen op de 2.4 GHz en als ze daar een verbinding krijgen zoeken sommige niet meer verder op de 5 GHz.
 11. Dit is een serie uit 2018 , niet de film uit 1981 of de mini serie uit 1985.,
 12. Daar gaat het dus al pagina's lang over: is het echt of politiek gezwets om geld los te krijgen. Aangewakkerd word het vooral door de media die tegenwoordig geen moeite meer doen om te proberen de waarheid en goede informatie te melden maar op sensatie uit zijn want dat verkoopt / trekt de aandacht.
 13. Hebben wij het hier over dezelfde NOAA waar Trump een criticus betreft Globale opwarming als leider heeft aangesteld. Hetzelfde NOAA dat op bevel van Trump niet meer over Globale Opwarming mocht spreken. Tja dan zal Trump wel gelijk krijgen. Maar als er iemands is die echt iedere dag op meerdere overdrijvingen, leugens en nepnieuws betrapt word dan is het wel Trump. De constante aanvallen van hem en zij aanhangers op de democraten en huidige en vroegere democratische leiders zijn toch bekend. Het hele stuk is gewoon een politieke aanval op de democraten.
 14. Een antiviruspakket op de modem beveiligd je apparaten tegen malware en hackpogingen via het internet, maar meer ook niet. Hoe moet het beveiligen tegen malware via een CD, DVD, USB stick en bij draagbare apparaten die je buiten je eigen netwerk gebruikt? Kortom ieder apparaat moet zijn eigen beveiliging hebben. Welke software je daarvoor gebruikt is een eindeloze discussie.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy