Jump to content

Pionewbie

Members
 • Content Count

  2,367
 • Joined

 • Last visited

About Pionewbie

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

2,679 profile views
 1. Volop betalen en niet weten wat je allemaal kan kijken. 😉 Homeknop TV APPS TV Française
 2. Contact opnemen met de host (e-mail server). Volgens mij staat daar een instelling verkeerd. Kennis kan e.e.a. testen om een overzicht te krijgen wat er niet goed is: https://www.mail-tester.com/
 3. Als het externe HDD's zijn via USB, dan bepaald dat hoofdzakelijk de snelheid van kopieren. Vooral met USB2 zal de snelheid ergens tussen de 25 en 30 MB/s liggen. Met USB3 schijven haal je fatsoenlijke snelheden. Ik heb dit vaker gedaan en met wat pech kost het een weekend. Voordeel is dat je er niet bij hoeft te blijven. Een backup programma als Acronis kan het iets sneller maken, maar vooral makkelijker.
 4. Natuurlijk zijn er vrouwen die verlangend naar hem kijken, nou ja eigenlijk naar zijn geld en macht.
 5. Foto's van de binnenkant van de Next
 6. Klopt helemaal. Er waren de laatste maanden wat testversies (5.1.19 en 5.2.0.0) en nu is deze versie voor iedereen uitgerold.
 7. Bij de Next mediabox is de USB poort uitgeschakeld, niet alleen de data, maar zelfs de 5 Volt.
 8. Con kunnen die tegeldragers en tegels wel het gewicht van een auto dragen? Want het was toch ook bedoelt voor de oprit.
 9. Stond er op de laptop toevallig een x dagen versie van een Antivirus programma? Ja, is die dan wel 100 % verwijderd? De meeste AV makers hebben op hun website een prgramma dat echt alles van hun AV programma verwijderd. Het is vaak wel goed zoeken om die te vinden.
 10. Ik de tweede. Edge is veel te vroeg in de markt gezet. Hij was nog niet echt af en kreeg daarom vanaf het begin een slechte naam die hij niet meer kwijtraakte. De nieuwe Edge (chromium based) is gewoon Chrome, maar Google vervangen door Bing. Ok, een paar kleine veranderingen in het uiterlijk.
 11. Instellingen (3puntjes) Instellingen (tandwieltje) Favorieten en andere gegevens overdragen Importeren of exporteren Favorieten exporteren als .htm bestand en op laptop importeren.
 12. Office 2019 word ondersteund tot 14 oktober 2025 (zelfde als Office2016) en heeft daarmee een lifespan van 5 (mainstream support) + 2 (extended support) jaar. Totaal 7, geen 10 jaar.
 13. Dat is geen app, maar een API, dus alleen een voorbereiding voor gebruik van een app.
 14. Als je na een update problemen hebt dan kan je het beste de Next een minuutje uitschakelen met de schakelaar achterop. Vaak is daarna het probleem weg.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy