Ga naar inhoud


defragmenteren van de hdd in de dreambox


Loek2

Aanbevolen berichten

Heb gezocht op dit onderwerp, maar kon helaas niets vinden, toch heb ik het ergens gelezen (dacht dat het hier was) maar goed.

 

ik wil graag de hdd in de dreambox defragmenteren, omdat ik heel veel foutjes in de opname zie (soms gaat decoden niet snel genoeg) en ik heb er nogal wat op staan..

Link naar reactie
Delen op andere sites


Er zijn nog geen defragprogrammas voor de HD helaas <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />

 

Maar de opnames die je hebt op de HD zullen hierdoor niet beter worden. Het probleem is voor ieder weer anders: au uitzetten in de EMU, DMA uitzetten in de HD settings, Externe voeding voor de HD etc.

 

Zoek op het board maar eens op 'haperende' of 'stotterende' dan vindt je voldoende discussie <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedoel je dat het geluid en beeld uit sync lopen? Dan zou een ander image misschien een oplossing kunnen zijn. Wat gebruik je voor image?

 

Helaas geen pasklaar antwoord, maar we kunnen nog verder zoeken. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

kan toch zweren dat ik het gelezen heb, maar goed, ik gebruik de RuDream (1.07.4) het is niet zozeer dat ik sync problemen heb, maar als ik bijvoorbeeld spoel, dan wil het wel eens gebeuren dat het beeld even korrelig is, dit duurt een seconden of 10 en dan is het weer goed. Ik heb de drive wel eens helemaal leeg gehaald en geformateerd, en toen had ik dat niet, vandaar deze vraag...

 

van linux weet ik bijna niets, behalve dan sinds ik de dreambox heb, en natuurlijk heb ik wel eens het bestuuringssyteem gedraaid (vanaf cd) en dat was toch even een beetje wennen..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...