Jump to content


defragmenteren van de hdd in de dreambox


Loek2

Recommended Posts

Heb gezocht op dit onderwerp, maar kon helaas niets vinden, toch heb ik het ergens gelezen (dacht dat het hier was) maar goed.

 

ik wil graag de hdd in de dreambox defragmenteren, omdat ik heel veel foutjes in de opname zie (soms gaat decoden niet snel genoeg) en ik heb er nogal wat op staan..

Link to comment
Share on other sites


Er zijn nog geen defragprogrammas voor de HD helaas <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />

 

Maar de opnames die je hebt op de HD zullen hierdoor niet beter worden. Het probleem is voor ieder weer anders: au uitzetten in de EMU, DMA uitzetten in de HD settings, Externe voeding voor de HD etc.

 

Zoek op het board maar eens op 'haperende' of 'stotterende' dan vindt je voldoende discussie <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Link to comment
Share on other sites

Bedoel je dat het geluid en beeld uit sync lopen? Dan zou een ander image misschien een oplossing kunnen zijn. Wat gebruik je voor image?

 

Helaas geen pasklaar antwoord, maar we kunnen nog verder zoeken. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link to comment
Share on other sites

kan toch zweren dat ik het gelezen heb, maar goed, ik gebruik de RuDream (1.07.4) het is niet zozeer dat ik sync problemen heb, maar als ik bijvoorbeeld spoel, dan wil het wel eens gebeuren dat het beeld even korrelig is, dit duurt een seconden of 10 en dan is het weer goed. Ik heb de drive wel eens helemaal leeg gehaald en geformateerd, en toen had ik dat niet, vandaar deze vraag...

 

van linux weet ik bijna niets, behalve dan sinds ik de dreambox heb, en natuurlijk heb ik wel eens het bestuuringssyteem gedraaid (vanaf cd) en dat was toch even een beetje wennen..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.