Ga naar inhoud


Geen stroom.


Gast Ausflud

Aanbevolen berichten

Had gisteren het apparaat losgekoppeld en naar de comp versleept...... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" />

Wou gisteren via nulmodem kanaal apparaatje up to date maken.

Vanochtend mee begonnen, stekker in stop contact........ <img src="/ubbthreads/images/graemlins/dogeyes.gif" alt="" /> zag dat het apparaat niets deed. Geen stroom. Rekening na gekeken van gas en licht.

Ook betaald.... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" /> zag dat velen voedings problemen hadden. Is dit nu ook mijn probleem.

Ik heb een Humax 5400 irci. Stekker in stopcontact. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" /> maar niets doet het. Weet iemand raad?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Aan uit aan uit aan uit....... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" /> stond in de handleiding, ja dat heb ik wel gelezen..... je blijft lache bij deze site..... maar ja als ik naar het hummie kijk ga ik toch weer huilen....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zoals Steve reeds zei,oorzaak zit hem bij de voeding.

Je kan best de zoekfunctie eens gebruiken om zo aan het schema te komen, vervolgens vervang je alle Elko's door nieuwe en eventueel 1 weerstand en een zenerdiode.

De defecte weerstand is het enige onderdeel dat je inderdaad als zwartgeblakerd zou kunnen opmerken, een Elko staat bol van de spanningen inwendig, lekt zuur of is reeds al geexplodeerd.

Maar op het eerste gezicht kan het evengoed zijn dat je geen zichtbare schade kan vaststellen en dat er toch wel componenten defect zijn.

Dus EERST ELKO's VERVANGEN.

Johnny.

TV kijken ....daar hebben wij géén tijd voor hoor !!!

Mijn thuis is waar mijn Channelmaster staat....(stond :P)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb de deksel eraf gehad en kon niet zien of iets zwart was. Al hoewel ik wel een leek ben met 2 linke handen. Elco's vervangen betekent dus solderen etc. Ook dat is niet voor mij weggelegd. Dus ikke heb een groot probleempje denk ik. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/dogeyes.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

met de juiste hersteller hoeft het niet duur te zijn om alle elco's te ervangen, ca 20 euro alles.Je krijgt vanzelf wel een reactie of plaats een bericht bij "rokende soldeerbout"

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...