Jump to content


Geen beeld Eurosport op client newcamd5.21 ?


Beeper

Recommended Posts

Ik heb het board eens doorgespit want ik heb weer een uitdaging te pakken <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" />

Eenmaal een posting aangetroffen met hetzelfde probleem: klik

 

Ik heb een abo op Eurosport, en een share naar een client boven. Het vreemde is dat wel de standaard kanalen kunnen worden gedecodeerd, maar eurosport blijft zwart. Op de server kunnen we wel gewoon kijken.

 

De client meld dat hij connected is, ik zie dat seca wordt aangesproken, ( * voor de codering na blauwe toets ) maar helaas pindakaas. Ik heb ook een kaart van een vriend geprobeerd, en daarop blijven ook rood en blauw zwart op de client, terwijl die op de server wel beeld geven. Alle standaard zenders wederom geen probleem.

 

Weet iemand raad <img src="/ubbthreads/images/graemlins/dogeyes.gif" alt="" />

Link to comment
Share on other sites


ik denk dat dit een instelling van newcamd is, dat de "overige" kanalen het wel doen (beeld geven) kan komen door de evt. aanwezige keys in je db (irdeto1). C+ blauw en rood alsmede Eurosport zijn niet via de softcam te zien, dus vermoed ik dat het in je newcamd-configuratie zit.

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link to comment
Share on other sites

@ Ome Merde:

 

We zijn een aantal uren verder, tevens ook weer de nodige zaken geprobeerd. Het blijkt inderdaad iets zijn met newcamd, was al van 5.24 terug gegaan naar 5.21 aangezien 5.24 niet de juiste informatie liet zien. Blijkbaar raakt de DB van slag als je zoveel zit te veranderen. Zelfs deinstalleren en handmatig files verwijderen hielp niet meer. Ik kreeg 5.21 er niet meer goed in. (met 5.24 kreeg ik de kaart in de server niet aan de praat )

 

Van pure elende geheel opnieuw begonnen, image opnieuw, settings opnieuw, CAM opnieuw,

 

EN wat denkie: nu loopt het als een zonnetje <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

 

en die sleutels: overboord gekiept, kaartje doet het nu <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

 

TNX

Link to comment
Share on other sites

Laatste informatie:

 

Voor diegenen die ook dit probleem hebben: het blijkt na verder onderzoek niet te liggen aan een slecht werkende Newcamd, maar aan de aanwezigheid van een CI module met EMU. Zodra ik de Mrev weer in het slot steek verdwijnen de seca only kanalen.

 

CI module eruit en alles werkt weer. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Link to comment
Share on other sites

Tja Ome Merde, wat kan ik zeggen:

 

Haperende opnames en toch nog een module hebben. Het gebruik van de EMU in de CAM was een mogelijke oplossing. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> werkte trouwens goed, tot nu dan.

 

Maar nu dan even niet meer <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.