Jump to content


Philips DSR2210 - eenvoudig gebruik?


TangoBravo

Recommended Posts

Ik heb net met een sat-boer gebeld. Mijn schoonmoeder (81!) heeft nog een Irdeto ontvanger (Echostar) maar kan daar het voetballen niet op zien, geen Nickelodeon. Volgens de sat-boer is nu de beste aanbieding een Philips (en voorzover ik dat heb kunnen nagaan is dat kennelijk de DSR2210, maar ik kan mij vergissen).

 

Maar, mijn schoonmoeder kan 'al die ingewikkelde dingen' niet begrijpen, dus mijn vraag is: zijn de Philips ontvangers eenvoudig genoeg te bedienen voor iemand van 81?

 

T B

Link to comment
Share on other sites


ja of het makkelijk is voor je schoonmoeder is natuurlijk afhankelijk van vele factoren

ik heb en philips voor moeders genomen omdat haar tv ook van het zelfde merk is en dus de zapper universeel bruikbaar is , wat de bediening vereenvoudigt

ik zou dus vooral kijken naar zo weinig mogelijk zappers en de zapper die gebruikt word met zo weinig mogelijk knoppen ,groot genoeg met felle kleuren

succes <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

satzoeker`

 

No,No y No

Link to comment
Share on other sites

@satzoeker: bedankt, ik ga daar rekening mee houden

 

@rienk: Voor zover ik heb kunnen uitvinden wordt Nickelodeon alleen in Seca codering uitgezonden. Het basispakket waarin o.a. Discovery zit wordt wel geleverd aan bezitters van de Irdeto2 card (mijn schoonmoeder heeft nog een Irdeto1), maar Nickelodeon is nou net toevallig één van de weinige zenders die niet in Irdeto wordt uitgezonden, dus al zou je de Irdeto2card krijgen, en daar het basispakket bij nemen, dan kan ze nog niet naar het voetballen kijken.

 

Er zal dus toch een Seca-ontvanger moeten komen, vandaar dat ik dit 'onderzoekje' heb gestart. Maar bedankt voor het meedenken.

 

T B

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.