Ga naar inhoud


Komende zondag: Radiomarkt Bladel


Murdock

Aanbevolen berichten

De Kempische Amateur Radio Club organiseert dit jaar voor de 9e keer haar Radiomarkt op zondag 12 december 2004 in Cultureel Centrum "Den Herd" te Bladel. Op deze radiomarkt zijn radioamateurs en handelaren uit de verre omgeving, ook uit Duitsland en België, aanwezig die hun spullen te koop aanbieden.

 

Daarnaast is er ook een groot aanbod van moderne media-apparatuur zoals computers, ontvangers, antenneonderdelen en een grote bibliotheek met schema's, handleidingen en boeken op het gebied van radio en techniek.

 

Velen uit de verre omgeving ontmoetten elkaar hier en steeds weer blijkt uit de reacties dat de Brabantse gezelligheid en een goede sfeer het voor een ieder tot een geslaagde dag maakt en dat de markt bovenal goed van opzet is. Het gehele complex van zalen in "den Herd" is dan ook die dag bezet.

 

De Radiomarkt is in de loop der jaren zo groot geworden omdat het een levende hobby is van velen die in radio- en computertechniek zijn geïnteresseerd. Wij willen u dan ook graag eens op deze radiomarkt ontmoeten en laten zien waarom onze hobby zo boeiend is.

 

De markt is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en de entree bedraagt €2,50. Kinderen tot 14 jaar hebben gratis toegang. De bar en kaartverkoop is geopend vanaf 9.45 uur.

Receiver: VU+ Solo 4K

Schotel: Digiality 85cm multifocus, 4x Triax PLL LNB, 4x Digiality DiSEqC 1.0 High-Iso (Astra1-2-3, Hotbird)

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...