Jump to content


taq is weer online!!!!


Guest

Recommended Posts


  • Replies 32
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ik denk het wel ik krijg op mijn hummie tenminste de melding dat de kanalen gecodeerd zijn de film aankondiging komt wel door maar zodra ie begint zwart.

Link to comment
Share on other sites

bij mij zijn de taqs ook weg alleen de film aankondiging kun je zien ook taq 0 is weer open dus die nieuwe kaart bezit ook andere codes denk ik, ik heb er zelf nog niet veel verstand van maar ik leer elke dag bij.

Link to comment
Share on other sites

Pioneer 200 en Hyundai 1000ir met Aston 1.05 ook nakko,nada njente,noppes en niets.

Over en uit <img border="0" alt="[slapen]" title="" src="graemlins/sleep.gif" /> <img border="0" alt="[slapen]" title="" src="graemlins/sleep.gif" /> <img border="0" alt="[slapen]" title="" src="graemlins/sleep.gif" />

Link to comment
Share on other sites

Wat is dit voor een onderwerp? Dit was toch al bekend toen ie twee dagen geleden aangaven dat ze over zouden schakelen. Gaat hier nu iedereen melden dat ze geen beeld meer hebben? Dan kan dit wel eens een lange topic worden....

Al heb je een foekiejoekie, je hebt echt geen beeld hoor......

 

groeten

Link to comment
Share on other sites

Nou... we zijn er dus wel achter dag we geen beeld hebben... mijn xsat zegt ook zwart... Heeft er al iemand een oplossing voor?

Als het seca 2 is, dan neem ik niet aan dat het een kwestie is van ff-tjes andere files op je gwc zetten.... maar weet iemand een mogelijke oplossing?

 

Hnze

Link to comment
Share on other sites

Interessanter is: kent er iemand zoveel Spaans dat je in de boards kunt achterhalen hoe de Aston CAMS zich gedragen. Ze zouden er na aanpassing van "seca2" wel tegen moeten kunnen. Maar.... ?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.