Ga naar inhoud


Exposat 2 (zondag)


Ron

Aanbevolen berichten


ja ik ben op de exposat geweest en veel tegen waren geen nieuwe dingen . en was ook weinig nieuws snap ook waarom het er dan ook niet druk was groetjes .....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Viel tegen... Maar wij Hollanders zeuren altijd. Ook de stand van Satt4all gaf weinig info , behalve dat ze eer ook zijn. Een sticker kan ik ook elders halen.

Maar ja , het is ook bedoeld voor Internet...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi allemaal,

 

Ben net terug uit Eindhoven. Het was best een leuke beurs. Ik zag een mooie Triax schotel staan waar 4 lnb's op kunnen hiermee kun je een totaal bereik van 30 graden overbruggen, deze lnb's zitten bevestigd in een zeer professionele rails. Ik heb een kaart gezien die je in je ci-slot doet van je ontvanger. Dan sluit je de kaart aan op de usbpoort van je computer en dan kun je opnames maken met je PC. Topfields waren te koop voor schandalig lage prijzen €659.

Interessant vond ik de humaxkloon van Fortec voor €399,-. Typenummer was erg grappig namelijk FC-IRCI5400Z Deze ontvanger heeft van huis uit 5in1 embedded zitten.

Nog even gesproken met de duitsers van de magic cam. Zij vertelden dat nagravision voor de Magic Cam slechts kwestie van geduld is.

Ook nog gesproken met hendrikjan van sat4all.com en natuurlijk een t-shirt van sat4all.com gekocht.

 

Groeten Alan

Link naar reactie
Delen op andere sites

De SatCity Crew heeft ook de beurs bezocht !!..

 

Er was inderdaad weinig nieuws onder de zon..

We hebben wel een paar ontzettende Lekkere Dikke LNB's gezien !!

Link naar reactie
Delen op andere sites

De stand van sat4all was ook alleen bedoeld voor informatie over de gebruikersdag en die werd gegeven middels kaartjes en desgewenst persoonlijke informatie <img border="0" title="" alt="[Knipoog]" src="images/icons/wink.gif" />

 

Groetuh,

 

Toxic[Q]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jammer dat de koop- en gebruikersgroepen-hoek meer dan half leeg was. Ook kreeg ik de indruk dat in het andere gedeelte veel standhouders meer op handelaren dan op consumenten ingericht waren. Zo kon ik op de stand van C+ maar weinig argumenten vinden om mijn abbo te verlengen of in de toekomst uit te breiden (daar is zo'n beurs een perfekte gelegenheid voor). Samengevat vond ik het beslist geen slechte beurs maar er mag best wat meer "schwung" in zitten, ik miste een beetje het hectische sfeertje van een pc-beus. Volgende keer ga ik zeker weer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi alanS , mijn pa heet geen hendrikjan maar hij heet janhendrik het geeft niet hoor.En hij vond het leuk je nog gesproken te hebben.

Groetjes 4master.Ps ik heet mike de zoon van janhendrik

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ook ik ben geweest. En wat was het er geswellig.

 

Vooral het broodje hamburger..

 

Sahib <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vond er wel een goede sfeer hangen. Echte nieuwtjes heb ik niet gezien, maar dat was ook niet te verwachten. De mannen van Sat4all gaven de bezoekers aardige informatie, bovendien hadden ze lekkere cola en appelsap, maar keys hadden ze niet <img border="0" title="" alt="[Knipoog]" src="images/icons/wink.gif" />

Al met al vond ik het toch weer geslaagd en kijk uit naar de gebruikersdag op 2 juni in Breda.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ook ik ben er geweest, en eigenlijk vond ik het allemaal best wel geinig. Volgende keer ben ik er zeker weer. En die humaxkloon fortec.... tja leuke prijs, maar is ie wel zo goed ?. Ik had er geen verduzie in. Heb nu wel een mooie sticker,,,

Altijd weer leuk z'on beurs, ben ik dan de enige die zich dan afvraagt wie nu wie is ?. Nee heren organisatoren, de beste stuurlui staan altijd aan wal, ik had een toffe dag, al was het maar voor de hamburger.

 

stay satted

Link naar reactie
Delen op andere sites

Even een reaktie van(achter) de sat4all stand.

 

Ik kan mij levendig voorstellen dat er door veel members die de expo bezochten, meer werd verwacht van de sat4all stand. Probleem is natuurlijk dat er vooraf door de organisatie van de exposat is gevraagd het netjes te houden. Verder kijkt C+ nu wel erg over je schouders mee, en je bent daardoor niet vrij in wat je zou willen en kunnen doen.

 

Door mee te doen aan deze exposat krijgt sat4all een gezicht, en is dus direkt aanspreekbaar voor zijn akties. Zelfs het onschuldig voorzien van upgrades voor je ontvanger kan al verkeerd worden uitgelegd door de C+ boy,s. ( en ze hebben heel wat mee gekeken en geluisterd!! )

 

Dit in het achterhoofd houdende is er voor een wat "ingetogen" stand gekozen. Veel vragen zijn alleen beantwoord met "klik op de link pagina, daar vind je een wellicht antwoord op je vraag".

 

Zoals iedereen weet is het al moeilijk genoeg om vrijwilligers te krijgen om zoiets als een gebruikersdag of een stand te organiseren dan wel te bemannen. Zelfs de kleinste achter de stand helpen, en hielpen in het verleden mee om iets op poten te zetten, en zullen dit ook weer doen als de volgende gebruikersdag van start gaat.

 

Je gaat dit alles niet op het spel zetten door het eens fijn over het vrijschakelen van C+ te hebben op wat voor manier dan ook.

 

Ik hoop hierbij iets uitgelegt te hebben over de beperkingen die je hebt als vrijwilliger van achter de stand van sat4all.

 

Ik hoop jullie in iedergeval weer terug te zien op de gebruikersdag 2002 in Breda !!

 

Groeten,

 

Janhendrik....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad.

Ook ik heb de mensen van sat4all gesproken.

Maar wie nou wie is, zal altijd een vraag blijven.

Ze weten echter wel wie ik ben.

Maar ach dat is ook maar een gezicht met een schuil naam, dus weten we eigenlijk allemaal niet wie wie is.

 

Misschien ook wel beter zo.

 

De beurs was dan ook eigenlijk meer een beurs om te kletsen dan om te kijken toch???

 

Intersound...... <img border="0" alt="[Duimpje]" title="" src="graemlins/thumb.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nu ik op de beurs een sat4all.com t-shirt (XL) heb gekocht ook maar eens aangemeld als lid.

Ik vond de beurs eerlijk gezegd beter dan die in Breda. Word ik nu meteen weer geroyeerd?

Door de stand voor sat4all.com ben ik enthousiast geraakt voor het fenomeen Blue Cap. Misschien horen jullie in de toekomst nog wat van mij.

Bromtol

 

<small>[ 08-04-2002, 02:12: Bericht gewijzigd door: bromtol ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...