Ga naar inhoud


Moeilijkheden settings MVision 7000 disecq rotor


paardengek

Aanbevolen berichten

Goedemiddag satvrienden,

 

Ik heb voor vrienden van mij een MVision FCIS7000 e+ aangeschaft met rotor STAB HH120. Zonder noemenswaardige problemen firmware 2.10 erin gezet ( de juiste versie)

Maar settingslijsten van dit apparaat vind ik niet op internet, dus dan maar satelietscans uitvoeren. Usals ingevuld met de juiste geografische waarden. Na een stuk of acht sateliet scans te hebben uitgevoerd ( usals werkt dan perfect), heb ik met FCIS7000Utils ( ik heb het ook geprobeert met deze: SetEditMVision) de settingslijst bijgewerkt ( ned 1 op 1 etc.). Daarna schrijf ik deze lijst weer in MVision. Nadat op het schermpje verschijnt BOOD, doe ik de schakelaar op de achterkant uit en daarna weer aan. En inderdaad de settingslijst staat erin, maar de usals ( ook als ik disecq 1.2 heb in gevuld) is uitgevinkt en het is volgens het menu een vaste opstelling. Inderdaad de motor weigert dan ook dienst omdat hij nu geen opdracht krijgt van de software. Zet ik in het menu usals weer aan, dan is de hele settingslijst weer weg, dus moet ik weer opnieuw scannen. ( factory reset heeft geen nut omdat, dan de motor weer uitgeschakeld is met de oude settingslijst).

Kortom, dan kan ik weer van voren af beginnen. Na dit een stuk of zes keer gedaan te hebben, ga ik toch denken aan een bug.

 

Vraag: Is dit een bug in soft 2.10 of doe ik wat fout ?

 

Met vriendelijke groet, paardengek

Door veel lezen en prutsen kom je er wel!
Link naar reactie
Delen op andere sites


Rve58,

 

Die site had ik al ontdekt, maar toch bedankt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Ik had hem ondertussen al gedowngrade naar 2.09, maar het probleem bleef. In het menu channel search werkt usals wel, maar tijdens het zappen niet. Ook als ik de satelieten gewoon saved ( disecq 1.2 zonder usals) blijft het probleem.

 

Ik zet er nu orgineel software 1.78 op en dan zal ik nog eens proberen, dat deze MVision met een STAB ( hetzij via usals of disecq 1.2) kan omgaan, zo niet, dan gaat deze de deur uit. Dan ga ik toch denken aan een dreambox 500.

 

Met vriendelijke groet, paardengek

Door veel lezen en prutsen kom je er wel!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...