Ga naar inhoud

paardengek

Leden
 • Aantal items

  5600
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

5 Volgers

Over paardengek

 • Titel
  Sat4all verslaafd
 • Verjaardag 02/23/1969

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Luinjeberd

Recente bezoekers van dit profiel

1762 profielweergaven
 1. Dat is al jaren zo. Wanneer je een website beheerd, kun je zien met welke besturingssystemen en browsers je website wordt bekeken. Een koppeling tussen IP nummer en welke besturingssysteem en browser is dan ook zo klaar.
 2. Geen of blokkerig beeld, de oorzaak zal waarschijnlijk het signaal zijn. Check eens je coax kabel / verbindingen. CCcam zal met ziggo ( irdeto ) goed werken, daarvoor hoef je, mijn inziens, geen andere softcam voor te gebruiken. Met vriendelijke groet, paardengek
 3. Nee, je zult dan een abonnement bij Canal Digitaal moeten nemen
 4. Even een tip: Zet je wifi verbinding op je laptop uit tijdens dat je met de laptop verbinding wil krijgen met de VU+ via een netwerkkabel, welke rechtstreeks van de laptop naar de VU+ gaat.
 5. Op de laptop instellen: Ipv4 ( DHPC server uit ) Ip: 192.168.2.3 Gateway: 192.168.2.4 Subnetmask: 255.255.255.0 DNS : niet belangrijk op de VU+: ( DHPC server uit ) IP: 192.168.2.4 Gateway: 192.168.2.3 Subnetmask: 255.255.255.0 DNS niet belangrijk. Kortom de ene moet naar de andere wijzen en dat op beidde apparaten. Voorheen moest je hiervoor een crossed netwerkkabel voor gebruiken. Dit werkt altijd, zonder tussen komst van een ander netwerkapparaat ( router ) Let wel: je hebt dan op beidde apparaten geen internet !! Wel een werkend netwe
 6. Ja, dat is een goede keuze. In het noorden op het platteland zijn er genoeg gebieden, waar geen kabel TV is. Bovendien is het internet op sommige plaatsen te traag voor IPTV. En er zijn ook nog gebieden, waarbij DVB-T slecht is te ontvangen. En je snapt het al, er zijn dus nog redelijk veel gebieden, waar satellietontvangst de enige goede manier is om TV te kunnen kijken. Kortom dan is satelliet ontvangst van zo'n regionale zender, welke ook in nood dienst doet als "calamiteiten zender" de enige goede keuze.
 7. Iets van ter waarde van 300 euro zal ik zelf nooit gaan verzekeren. De verzekering is t.o.v. het aankoopbedrag gewoon te duur en dus niet interessant.
 8. paardengek

  Back-up VU Duo²

  Oscam zal geen problemen geven, waarschijnlijk zal een bepaalde instelling in oscam de oorzaak zijn.
 9. Dat geldt alleen voor elektrische fietsen, die harder kunnen dan 30 km/u. Ik denk niet dat "Sattos" zo'n fiets heeft, deze zijn ontzettend duur.
 10. Ik ben ze nog niet tegen gekomen op mijn werk ( mijn werkgever is een fietsenfabrikant ), maar je weet het maar nooit 😁 Inderdaad een verzekeringsagent van een plaatselijke verzekeringskantoor is altijd beter, dan een verzekeringsmaatschappij, welke alleen online is te bereiken. Dat je misschien iets meer betaald is altijd beter dan totaal geen service / advies / begeleiding door een plaatselijke goede verzekeringskantoor.
 11. `Wanneer je dan de rekening betaald aan de kroegbaas, ben je geknipt en geschoren 😁
 12. Sorry, een schrijf fout, ik bedoel dus F 22
 13. Wat ik over diverse wirldpool / philips wasmachine / droger heb ik gelezen, dat het in de meeste gevallen de communicatie tussen motherboard ( hoofdprint ) en de aandrijfmotor weg valt ( Foutcode E22 ). Dus inderdaad zou het een connector kunnen zijn, die net wel of net niet contact maakt. Met vriendelijke groet, paardengek
 14. Duidelijk een geval van NEPNIEUWS !!!!!!
 15. Dan, denk ik, kun je beter dichterbij zoeken. Helmond - Luinjeberd is minimaal 2,5 uur rijden. ( ca 240 km ) Een nieuwe diseqc motor is ook niet echt duur
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.