Ga naar inhoud


upload - download voorgoed dicht


Gast

Aanbevolen berichten

Zo, dat ding is nu eindelijk dicht.

 

In het nieuwe sat4all forum kunnen we files aan berichten koppelen en zijn we ook van dat onbegrijpelijke buitenlandse gekakel en fakes verlost!

 

Is er al een datum bekend wanneer het nieuwe forum public gaat?

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 40
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Populaire dagen

Beste reacties in dit topic

Jammer dat hij dicht is ...ben het wel eens met dat fakes dat geupload word en die scripts enzo maar wel jammer want nu is er nergens een fatsoenlijke upload open en die van duck die doet het ook negen van de 10 keer niet. <img border="0" title="" alt="[Frown]" src="images/icons/frown.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hmmm ... ben ik effe een avondje weggeweest en dan zie ik nu dat de UP/DOWN dichtgegooid is? Hebben ze er dan echt zo'n rotzooitje van gemaakt?

 

Jammer, maar ik hoop toch niet dat die NoOneMan1.3h(power) ook tot die fake-zooi behoort? Ik heb hem vooraf in mijn Nokia getest en heb hij loopt super ... evenals die DVB-Recorder! Maar goed ik zal jullie echt wel op de hoogte houden van nieuwe software ontwikkelingen!

 

Hopelijk wederzijds .. op naar betere tijden zou ik zeggen!

 

Grtz,

Lucky Star <img border="0" title="" alt="[Frown]" src="images/icons/frown.gif" />

 

<small>[ 14-05-2002, 00:49: Bericht gewijzigd door: Lucky Star ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

laat in de avond heeft iemand een zo'n 06 betaal dailer lopen uppen en je wordt ook ziek van dat seca 2 gezeik en dan die onnozele beschrijvingen erbij die vervolgens ook nog eens niks zeggen...

 

En dan nog dat geklaag over de snelheid! <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh ja, dat geklaag over snelheid is helemaal onzin. Die mensen hebben nog nooit van een download accelerator gehoord zeker?

 

Verder dacht ik dat de extra login registratie een goeie oplossing was .. maar nee dus!

 

Is er geen betere oplossing om zulke onnozele postingen te weren? Klinkt misschien stom maar misschien alleen mensen met een bepaalde status / aantal postings / duur van lidmaatschap de mogelijkheid geven om te uppen?

 

Dit lijkt er natuurlijk op of ik in mijn voordeel spreek, maar ik bedoel in feite gewoon dat mensen die met opzet onzin willen posten zich dan niet effe snel aan kunnen melden en de zooi kunnen gaan verzieken voor de rest?

 

Nou ja, jullie komen er wel uit daar ben ik van overtuigd!

 

De mazzel,

Lucky Star <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

jammer zeer jammer is dit, door de upload- download hebben we tog nog een week langer kunnen kijken naar teq xxx en als iemand tog nog

iets vind op het problem ??? dan heb je de fils

pas binnen als ze oud zijn <img border="0" title="" alt="[Confused]" src="images/icons/confused.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zover mijn kennis van het nieuwe forum reikt moet dat allemaal mogelijk/programmeerbaar zijn. Je hebt er straks in ieder geval een naam bij het bericht staan en dat is wat makkelijker de bokken van de schapen scheiden. Dat kunen de gebruikers dan fijn zelf en dan hoeft toxic niet telkens als scheidsrechter optreden.

 

Misschien krijgt hij dan weer wat meer lol aan het forum <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Volgens de politiek moeten we nooit zwichten voor terreur <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

Als ik zo door alle forums wandel dan zie je toch regelmatig dat mensen iets klaar zetten voor mekaar. Settingslijstje bijvoorbeeld.

Die foute files herken je toch meteen. <img border="0" title="" alt="[Cool]" src="images/icons/cool.gif" />

Ik vind het jammer dat het dicht zit ondanks ik er zelf niet veel gebruik van maak maar voor de andere gebruikers. Hopelijk voor hun gaat nieuwe board snel in werking.

 

<small>[ 14-05-2002, 02:47: Bericht gewijzigd door: alanS ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een shit-streek, het up/download board te sluiten. Niet negatief bedoelt maar ik haalde al mijn info er vandaan. Nu mag ik weer gaan zoeken. Kunnen we niet opnieuw beginnen, maar dan met een permanente filter op het board. Iedereen die upload moet voortaan zijn upgeloade programmatuur laten controleren door een moderater/boardmaster.

 

<img border="0" title="" alt="[Mad]" src="images/icons/mad.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Toch vind ik het ook wel weer mooi dat deze upload-download dicht is. Het hoorde niet thuis op een bord waar men over de hobby praat. Uploaden en downloaden horen daar niet bij. Zelf dingen maken en niet zomaar lekker makelijk downen. En voor de beginnelingen zijn er zat pagina's te vinden op het net die je stap voor stap verder helpen. Alleen moet je daar een beetje tijd voor willen vrijmaken. Iets meer tijd dan even op een link te klikken. Maar het is toch onze hobby. En wat is er nu mooier om zelf het een beetje allemaal te kunnen begrijpen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik mag hopen dat de echte hobbyisten sat4all blijven bezoeken. Het gaat mij om het uitwisselen van ervaring op schotelgebied en niet om het bemachtigen van goede sleutels met een druk op de knop.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...