Ga naar inhoud


Waarom geen D+ en Sky Emu in de MR1.17 files


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo

 

Graag zou ik weten waarom het tot op heden niemand gelukt is om de Emulatie van D+ op Astra en Sky op Hotbird in de MR 1.17 te schrijven.

 

Het memory van de MatrixReloaded moet groot genoeg zijn omdat als ik een MatrixRevolution file in mij MR schrijf alles perfect werkt. Helaas kan deze dan geen kaarten lezen.

 

Er moet toch ergens een oplossing zijn voor de problemen:

- ofwel iemand schrijft de subroutine van de Controller van de kaartlezer in de Matrix om zodat deze ook met de Matrix Reloaded werken kunnen

- of iemand compileerd te Routines die in de Matrix Revolution staan voor de Emulatie om naar de MatrixReloaded.

 

Ik neem aan dat er genoeg personen zijn die de beschikking hebben over de broncode en dit kunnen uitvoeren.

 

Ik vraag dit omdat ik in een paar maanden mijn originel nieuwe Canal+ NL kaart wil gebruiken in mijn Matrix Reloaded. Dit omdat nog niemand op het idee gekommen is de Irdeto2 of Seca2 van de nederlanders te hacken.

 

Wie weet hier iets meer

 

mvg

Gerard

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gerard_Dirks,

 

"Er moet toch ergens een oplossing zijn voor de problemen:

- ofwel iemand schrijft de subroutine van de Controller van de kaartlezer in de Matrix om zodat deze ook met de Matrix Reloaded werken kunnen

- of iemand compileerd te Routines die in de Matrix Revolution staan voor de Emulatie om naar de MatrixReloaded."

 

 

Volgens mij wil jij mensen aan het werk zetten, zou je ook zelf eens kunnen gaan proberen, maar deze opmerking kan ik dan ook nog net hebben.

 

 

 

"Ik vraag dit omdat ik in een paar maanden mijn originel nieuwe Canal+ NL kaart wil gebruiken in mijn Matrix Reloaded. Dit omdat nog niemand op het idee gekommen is de Irdeto2 of Seca2 van de nederlanders te hacken."

 

 

Ik denk dat er mensen genoeg zijn in Nederland die meer tijd aan Irdeto en Seca 2 besteden dan jij in het dom weg opwaarderen van nieuwe file's in een cammetje. Zo'n opmerking slaat toch echt nergens op <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> , gr.

 

Zilverster.

You are "The last in line" - Ronnie James Dio R.I.P.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Is het nog mogelijk om een constructieve antwoort te kunne krijgen. Ik wat een Flash is, hoe je in Assembler iets programeerd etc. In het dagelijks leven heb ik echter andere interessen.

 

Is het dan werkelijk teveel gevraagt om zulke vragen te stellen? In ander Foren heb ik ook reeds vragen gesteld en ik heb langsam het gevoel dat Canal+ NL, Irdeto2 of Seca2 een Tabu is. Ik lees niets over ontwikkelingen en aktiviteiten. Vandaar mijn misschien naieve vragem. Als ik jou als actieve Hacker op de teenen getrapt heb, sorry. Ik hoor echter nix van jullie aktiviteiten.

 

Het zou mij zeer tevreden stellen als iemand ANAL Plus eens Hack. Mij stink het geweldig dat ik als NL Burger die in het buitenland leeft niet legal naar de nederlandse zenders kan kijken. Over integratie van buitenlanders gesproken. Ik voel mij nog meer turk of marokkaner omdat ik al geborenen nederlander door de nederlandse regering behindert word in het kijken naar de nederlandse tv

 

Hoe kan ik een mening krijgen over de rechtmatigheid van een Partei Wilders of SP. De einige manier dat de regering mij vindt is als het gaat om verkiezingen of als ik weer een belasting moet betalen. Dit zijn mijn plichten. Ik heb toch ook nog rechten als nederlander en hoe kan ik die waarnemen als ik mij niet officiele informieren kann. Toen ik informeerd werd over het nieuwe nederlandse fiskus szstem was et al maanden te laat en kwam het met een aanmaning. waarom? Omdat ik mij niet over de media kon informieren omdat ANAL Plus mij geen Smart Karrt stuurt.

 

Als ik genoeg geld had zou ik direct € 10000 investeren in een Hacker die heel dit System van ANAL Plus hacked en dat ze eens eindelijk Europees denken. Die duitsers hebben het goed. Die kunnen in heel europa hun publike en commerciele zenders bekijken (zelfs in Zuid=Afrika) is alles voor de duitser vrij te ontvangen. FUCK THE DUTCH!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gerard-Dirks,

als IT consultant zal je best wel op de hoogte zijn van decompilers/disassemblers.

Wat let je dan om zelf die emu´s eens aan te pakken?

 

De bron code wordt echt niet publiek verspreid en je stelling dat deze bij genoeg mensen bekend is klopt dan ook niet.

 

Lees het topic van Hermanator mbt de Cam eens aandachtig door, en dan vooral de daarin genoemde ISO en andere speciale documentatie.

Dat nog niemand op het idee is gekomen om Irdeto2/Seca2 te hacken is onzin, er zijn genoeg mensen mee bezig.

Dat eventuele resultaten niet naar "buiten" worden gebracht komt omdat dit zo is afgesproken. Je snapt zelf ook wel dat de paytv providers de vorderingen van de hackscene nauwlettend in de gaten houden en op deze vorderingen weer hun maatregelen nemen. Het zou hen dus wel heel makkelijk gemaakt worden als ze de vorderingen zomaar in de schoot geworpen kregen.

Wat helemaal niet zo slim is van je is mensen die aktief bezig zijn als gefrusteerd aan te merken. Hackers zijn over het algemeen een nog hechtere groep als de Hells Angels en nemen je zoiets echt niet in dank af.

Dat jij, en velen met jou, in het buitenland geen officieel abo kunnen nemen ligt dus niet aan de regering maar is een auteursrechten kwestie.

Ik zou zeggen breng dit maar weer eens onder de aandacht van je Europarlementarier.

Avensis

Link naar reactie
Delen op andere sites

@GD: dit moet haast wel een vroege 1 april-grap zijn, want wat je allemaal schrijft is nogal vreemd, foutief en eigenlijk ook een beetje beledigend. Kortom: gewoon gezeur.

Het gaat er gewoon om dat je gratis C+ wilt kijken en dat je niet snel genoeg je zin krijgt. Dan ga je wat om je heen schoppen en mensen de schuld geven die er niets mee te maken hebben. Daarom wekt dit ook irritatie bij anderen op, er zijn al zoveel mensen die de hobbyisten lopen op te jagen, terwijl je het zelf heel goed zou kunnen, maar er zelf 'geen interesse in hebt' (= te lui voor bent).

Daarnaast zeg je dat je graag wilt laten informeren over het nieuws en over politieke en sociale discussie (de 'rechtmatigheid (??) van de Partei Wilders of de SP'), maar als ik lees dat je C+ 'Anal Plus' noemt en roept 'FUCK THE DUTCH', dan denk ik veel eerder dat je flink tekort komt en dat het je alleen maar om de pornokanalen gaat.

 

Als het je gaat om een discussie op te zetten over de (on-)mogelijkheden om buiten Nederland naar nederlandse betaalzenders te kijken, is dat niet eens zo gek, maar dan zit je in het verkeerde forum (niet goed gelezen) en is deze discussie al ruimschoots aan de orde geweest (had je even kunnen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" /> zoeken dus).

Dat jejezelf vergelijkt met Turken en Marokkanen omdat je in het buitenland je tvprogrammaatje niet kan kijken, slaat natuurlijk nergens en je doet net alsof het grootste probleem voor Turken en Marokkanen is dat ze hun eigen tv-zendertje niet kunnen kijken en alsof 'ze' daardoor niet integreren. Die vergelijking slaat nergens op en is wat zielig, sommige Turken en Marokkanen hebben wel heel andere integratieproblemen dan het tv-kijken. Wel is het zo dat je nederlands vrij matig is en in dat opzicht zou je best wat bijscholing kunnen gebruiken...

 

Bovendien heb je kennelijk nog nooit van de FTA-zender BVN gehoord, waar je genoeg te weten kunt komen over Wilders of over het belastingsstelsel. Ook kun je die vergelijking tussen Nederland en Duitsland niet echt maken aangezien Nederland waarschijnlijk te klein is om via reclameinkomsten de zenders zodanig te exploiteren dat ze FTA kunnen zijn. In het grote Duitsland kan dit natuurlijk veel makkelijker.

 

Oftewel: laat de Seca-hobbyisten met rust, ga niet iedereen de schuld geven zonder te weten waar je het over hebt en probeer zelf eens te programmeren: er staat genoeg info om hier te beginnen. Alles klar? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi,

 

je ziet het verkeerd heeft niks met de ijle berglucht te maken.

in zwitserland wordt er iets harder en meer gewerkt als in nederland dus hebben ze minder tijd om in de hobby te stoppen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

 

ik weet uit ervaring dat het zo is heb\er zelf meer dan 10jaar gewoond.

 

regards bommeltje

 

ps g.d je verdient toch zat daar die 10.000 zouden geen probleem moeten zijn.

[color:"bleu"]to do is to be,to be is to do,dobedobedoo[/color]

[color:"red"]triple dragon incl skyworld[/color]

smart msp 01/dreambox7000s/manhattan550 blindsearch/dreambox 500c/dreambox 7020

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi,

 

ja ik denk dat ik het oefenen maar in het echt ga doen krijg ik mischien ook papa dag.

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

regards bommeltje

[color:"bleu"]to do is to be,to be is to do,dobedobedoo[/color]

[color:"red"]triple dragon incl skyworld[/color]

smart msp 01/dreambox7000s/manhattan550 blindsearch/dreambox 500c/dreambox 7020

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lijkt me een prima plan! En als ik het een keertje moet voordoen, zeg je het maar hoor. Daar zijn vrienden voor! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heren, heren toch....

 

BEETJE on-topic blijven als het kan ;-)

 

Anders wordt het weer veel te competitief op Zandvoort .....

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.