Ga naar inhoud


C+ tijdelijk gratis te bekijken


Jan1962

Aanbevolen berichten

CANAL+ start Digitale TV Tiendaagse

 

Hilversum, 31 maart 2005. CANAL+, de grootste aanbieder van betaaltelevisie in Nederland, zal in april ook beschikbaar komen op digitale tv van UPC en Multikabel. CANAL+ was al digitaal beschikbaar via het grootste digitale tv platform CANALDIGITAAL, die digitale tv via de satelliet aan inmiddels meer dan 1 miljoen Nederlanders biedt. Ter introductie zullen de 3 CANAL+ kanalen in de 10 dagen tussen 8 en 17 april vrij te ontvangen zijn op digitale tv.

 

bron: canaldigitaal (website)

DM7020HD, DM500HD, ziggo, sat13/19,2/23,5/28,2

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 217
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Misschien kan Canal Digitaal even de zin afmaken?

 

Ter introductie zullen de 3 CANAL+ kanalen in de 10 dagen tussen 8 en 17 april vrij te ontvangen zijn op digitale tv van UPC en Multikbel.

 

Want ik verwacht het niet open op de schotel. Heb net ff gelezen en de schotel wordt niet eens genoemd, alleen UPC en Multikabel en dat het via Digitenne/KPN niet beschikbaar is <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Er staat toch:""Het gaat hier om mensen die digitale tv via CANALDIGITAAL of via de kabel, via Multikabel of UPC, ontvangen. Deze actie is niet beschikbaar op Digitenne of KPN TV."

 

Lijkt me dat dit dus ook via de schotel zal zijn <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Even afwachten dus, er staat "digitale tv", niet "digitale kabel". Het is natuurlijk wel om de digitalekabel te promoten.


Nee, maar er staat in het begin van het bericht "digitale tv van UPC en Multikabel", dus vandaar.

Maar ik doelde op het volgende stuk:
Citaat:
Het gaat hier om mensen die digitale tv via CANALDIGITAAL of via de kabel, via Multikabel of UPC, ontvangen. Deze actie is niet beschikbaar op Digitenne of KPN TV


En ik zie nu net dat er of via de kabel staat, ik dacht dat er CANALDIGITAAL via de kabel stond. Wel op de satelliet dus blijkbaar.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het frappante is dat er hier altijd nadrukkelijk op wordt gewezen om onderscheidt te maken tussen canal+ en canaldigitaal. Maar het is wel heel typisch dat erop de site van Canaldigitaal reclame wordt gemaakt voor canal+ op digitaletelevisie. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Greetz.............René

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Maar het is wel heel typisch dat erop de site van Canaldigitaal reclame wordt gemaakt voor canal+ op digitaletelevisie

Andersom ook, op de website van Canal+ wordt ook duidelijk reclame voor canaldigitaal gemaakt.

 

[color:"pink"] Ach, zal wel digitale liefde zijn [/color] <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/angel.gif" alt="" />

Dm8000-Newnigma \\ Big-Bisat \\ West: 5/0,8 Oost:4,8/9/13/19,2/23,5/28,2/42 \\ Ziggo

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Ik kan niet zeggen dat ik die mensen dan echt slim vind. Het is zo in het nieuws geweest dat het Nederlandse voetbal naar De mOl / Versatel gaat <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />


Ja maar ze zullen er wel een mooi (misleidend) promootje van maken dat er toch wel weer een paar zijn die er in trappen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Dan kunnen ze de mensen nog even gek maken met de laatste voetbal wedstrijden zodat ze een abbo nemen, en dan het volgende seizoen is er ineens geen voetbal meer en zitten ze toch aan c+ vast voor een bepaalde tyd.


Mensen zijn niet gek hoor, bovendien wordt er nu al in de reclame's op andere zenders gezegd (over de proefabo's van 3 maanden) dat je tot het eind van het seizoen HCE kan kijken.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo allemaal,

 

Als je gratis C+ wilt kijken moet je je smartcardnummer geven, lukt dit ook voor een Irdeto1 kaart, of is dit voor Irdeto2 en Seca2 kaarten?

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> Timm1983

Het nieuw tv seizoen trekt ook op geen zak! Ze mogen het hebben, daar zal veel volk naar kijken, k zette mijnen tv nog liever in standbye dan naar diene zever te zitte kijke! Heb andere dinge aan mijn hoofd, mijn werk uhum, geld, liefde, vakantie, rust, ik ga toch maar beter Pater worden! T zal maar zijn als k grijs haar zal hebben dak miljoenen zal hebben! T werkt op mijn systeem!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het lijkt mij van wel want Irdeto 1 word nog steeds ondersteund en in het verleden was daar ook Anaal Rectaal Plus mee te ontvangen. Dus gewoon opgeven en kijken. Niet geschoten is altijd niet raak. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" />

Leo

Vroeger waren de kratten bier van hout en moest je zuipen om de kachel aan te houden

 

Waar de darmen vol van zijn loopt de anus van over.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.