Ga naar inhoud


CANAL+ op UPC Digital


Sultan

Aanbevolen berichten

vanaf vandaag in de regio rotterdam zijn alle 3 de zenders te ontvangen. Canal+ rood, blauw en geel,....

Cinenova 1 en 2 zijn er nog steeds, ik ben benieuwd wanneer ze ermee stoppen.

 

groeten,

sultan

Maak van je hobby je werk, dan hoef je nooit meer te werken

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb begrepen (bericht op hun site) dat mediakabel(casema) ook een ongecodeerd

signaal voor een periode van 10 dagen zal doorgeven.

 

Alleen kan ik het nog niet vinden, weet iemand toevallig op welke frequentie ik moet scannen?

 

En is het nou FTA of FTV deze doorgifte?

 

Cheers, M.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
CANAL+ start Digitale TV Tiendaagse

Hilversum, 31 maart 2005. CANAL+, de grootste aanbieder van betaaltelevisie in Nederland, zal in april ook beschikbaar komen op digitale tv van UPC en Multikabel. CANAL+ was al digitaal beschikbaar via het grootste digitale tv platform CANALDIGITAAL, die digitale tv via de satelliet aan inmiddels meer dan 1 miljoen Nederlanders biedt. Ter introductie zullen de 3 CANAL+ kanalen in de 10 dagen tussen 8 en 17 april vrij te ontvangen zijn op digitale tv.

Naast de betere beeld- en geluidskwaliteit biedt CANAL+ via digitale tv gratis een extra 24-uurs filmkanaal. Gebruikers van digitale tv kunnen van 8 t/m 17 april gratis kennismaken met het aanbod van CANAL+. Het gaat hier om mensen die digitale tv via CANALDIGITAAL of via de kabel, via Multikabel of UPC, ontvangen. Deze actie is niet beschikbaar op Digitenne of KPN TV.

Digitale TV kijkers kijken dan met CANAL+ o.a. op 10 april naar Ajax-AZ en op17 april naar de topper Feyenoord-Ajax. Ook de nieuwste films – zonder reclame-onderbrekingen -, met hits als The Matrix Revolutions en Matchstick Men, zijn in deze periode gratis te ontvangen.

Abonnees van CANAL+ hebben 24 uur per dag de beschikking over ten minste twee kanalen: CANAL+ Rood en CANAL+ Blauw. Abonnees die CANAL+ kijken via een aanbieder van Digitale televisie hebben daarnaast ook nog de beschikking over CANAL+ Geel, een 24-uurs filmkanaal.

Het film aanbod bevat iedere maand meer dan honderd films uit diverse genres. Naast de grote kaskrakers brengt CANAL+ ook vele minder bekende kwaliteitsproducties. CANAL+ heeft langlopende contracten met toonaangevende filmmaatschappijen, zoals Universal, Fox, Warner, Paramount en lokale distributeurs als RCV en A-Film.

Naast het ruime filmaanbod zendt CANAL+ op exclusieve basis veel live topsport uit. Zoals live voetbalwedstrijden uit de Engelse Premiership, de Duitse Bundesliga, de Spaanse Primera Division, de Italiaanse Serie A en de Schotse en Franse competitie. Ook Amerikaanse sporten als MLB en NBA komen ruimschoots aan bod.

Citaat:
GRATIS KENNISMAKEN MET CANAL+?

In april zal CANAL+ ook beschikbaar komen op digitale tv van UPC en Multikabel. CANAL+ was al digitaal beschikbaar via CANALDIGITAAL. Ter introductie zullen gebruikers van digitale tv van 8 t/m 17 april gratis kunnen kennismaken met het aanbod van de 3 CANAL+ kanalen.

Deze actie geldt voor mensen die digitale tv via CANALDIGITAAL of via de kabel, via Multikabel of UPC, ontvangen. Deze actie is niet beschikbaar op Digitenne of KPN TV.

10 dagen gratis genieten van:

- Het beste nationale- en international voetbal, met als toppers op 10 april Ajax-AZ en 17 april Feyenoord-Ajax.
- TV premières van de beste films, waaronder Matchstick Man, The Matrix Revolutions, Passion Of The Christ en Love Actually.

Geïnteresseerd?

Ontvangt u digitale satelliettelevisie via CANALDIGITAAL dan is het enige wat u hoeft te doen u te registreren. Houd hiervoor uw smartcardnummer bij de hand. Wij zorgen ervoor dat u van 8 t/m 17 april CANAL+ kunt ontvangen en u we houden u dagelijks per email op de hoogte van de programmering!

Ontvangt u digitale tv via UPC of Multikabel, kijk dan voor meer informatie op de betreffende website.


bron: site canaldigitaal.

Staat tevens een thread in de nieuwssectie over dit onderwerp.

Op m'n vraag terug te komen, ik zie dat ik iets verkeerds heb gelezen!
Ik dacht er Mediakabel stond, maar staat MULTIkabel. Dus beantwoord ik m'n eigen vraag, er zal GEEN Canal+ uitzending zijn op de Casema(mediakabel) netwerk. Sorry dat ik sommige achter laat met een dooie musje. Zal beter lezen volgende keer
<img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />.

Cheers,M.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik neem aan dat iedereen als abonnee ook het UPC-Magazine krijgt. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" />

Op pagina 6 van het Aprilnummer kunnen jullie lezen dat UPC per 17 mei a.s. stopt met de doorgifte van de filmkanalen van Cinenova. Na 5 jaar wordt deze samenwerking beëindigd. Vanaf 1 april biedt UPC Canal+ aan (vanaf 6 april in de regio Alkmaar, Rotterdam e.o. en het oude Gelrevision-gebied). Van 8 tot en met 17 april kunnen alle abonnees van digitle televisie gratis kennis malen met CANAL+....... (let ook op de schotelaanbieding!).

 

Dus heel wat mensen kunnen 17 april kijken naar Feyenoord-Ajax. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Canal+ zit er inmiddels op, maar UPC zou UPC niet zijn als ze de namen goed zouden zetten. Ik bedoel Canal+ 16/9 is al weer een hele tijd Canal+ Geel. Volgens UPC dus nog steeds 16/9...... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

DM7020HD, DM500HD, ziggo, sat13/19,2/23,5/28,2

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
cinenova stopt bij upc en multikabel op 17 mei.


Ik vraag me af hoelang Cinenova dan nog door kan gaan met uitzenden?
Er valt wel een heel groot deel van hun ledenbestand weg.
Hoezo eerlijke concurentie <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />
(Niet dat ik wat tegen Canal+ heb hoor, maar toch <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />)

Met Vriendelijke Groet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />,


Wil Weten
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...