Ga naar inhoud


België 1 en 2 mogelijk voor de zomer op satelliet!


Miauw

Aanbevolen berichten

Misschien is het hier al ergens vermeld, maar heb ik het niet terug kunnen vinden.

 

Canaal Digitaal is druk bezig om mogelijk nog voor de zomer België 1 en 2 op de satelliet te krijgen. Dit stond geschreven in FootPrint, een blaadje voor de vakhandel. Het was een inerview met iemand van Canaal Digitaal zelf.

 

Ook de regionale omroepen willen graag op de satelliet, want als in 2007 het annaloge signaal uit de ether verdwijnt is men alleen nog via de kabel te ontvangen. De kosten zijn maar iets hoger dan nu het geval zou zijn, maar men wil wel steun uit Den Haag krijgen.

 

Tevens melde Canaal Digitaal dat ze willen gaan concureren met de kabel, ze willen 2 maal zoveel kijkers krijgen dan ze nu hebben binnen 3 jaar. Bijvoorbeeld door complete systemen aan te bieden via de super markten en grote winkel ketens.

 

 

Als ik Canaal Digitaal een tip mag geven:

 

Maak die smartkaarten een stuk goedkoper, want ze zijn best prijzig.

Ga ik later invullen, de oude info klopte niet meer.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 74
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Citaat:
Dit stond geschreven in FootPrint, een blaadje voor de vakhandel. Het was een inerview met iemand van Canaal Digitaal zelf.

 

Kan je daar iets (scan?)van plaatsen, want ik heb daar nu al zoveel van gehoord dat het verhaal twijfelachtig begint te worden. (gelukkig is 1 april al voorbij)

Groetjes

Sunny Sat

Link naar reactie
Delen op andere sites

Geen probleem, echter heb ik het blaadje niet hier liggen. Het staat dus zwart op wit, nou ja, het blaadje is in kleur. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

Zodra ik de mogelijkheid heb stuur ik je de scan toe, maar het kan tot maandag avond duren.

 

Ga ik later invullen, de oude info klopte niet meer.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

@sunny sat en Ome Merde

 

Ik heb ff door regen en harde wind 5 km moeten fietsen, maar mail het direct naar jullie toe. Ik weet namelijk niet hoe ik het hier kan plaatsen. Kan één van jullie het dan ff hier neerzetten?

Ga ik later invullen, de oude info klopte niet meer.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb ze net doorgekregen, maar heb nu geen tijd meer. Als merde ze er morgen nog niet geplaatst heeft zal ik ze plaatsen. Bedankt voor de moeite he, had je niet hoeven doen hoor, maandag was ook goed geweest.

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Groetjes

Sunny Sat

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maakt niet uit, ik wil alleen geen onzin vertellen. Ome Merde, het komt er aan, ik kon om één of andere reden het niet naar twee adressen tegelijk versturen en ben druk bezig de mail opnieuw aan te maken met bijlages.

Ga ik later invullen, de oude info klopte niet meer.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hierbij de eerste pagina van het bericht, waar de tekst over de Belgen op staat. Maar eigenlijk zegt het helemaal niets. CanalDigitaal roept namelijk al jaren dat ze met de VRT in bespreking zijn. Aankomende zomer kunnen we weer net zo goed zeggen dat het nog wel even duurt...

post-1482-1318258230,1906_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Is misschien wel waar, maar Canaal Digitaal is inmiddels in andere handen terecht gekomen, dat kan je merken doordat er een heel andere wind door dat bedrijf loopt. (ik bedoel een andere opzet naar de consument toe)

Ga ik later invullen, de oude info klopte niet meer.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo

 

Die belgen gaan niet over 1 nacht ijs dus dat zal misschien wel tot sint juttemis duren voor dat deze op de satelliet komen. Was in het irdeto tijdperk ook geen sprake dat ze binnen een 3 maanden op de sat zouden komen ?

 

Maar waarom bij de Supermarkt schotels verkopen ? Het heeft geen zin om daar te staan. De abo-pakketten worden er echt niet goedkoper door.

 

We zijn in een fase beland wie maakt mekaar af.

 

Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg. Blijf bij de vakhandel geef deze de kans om service voor je te verlenen en je bouwt een goeie naam op dat doe je niet om je naam af te schieten bij de supermarkt daar word tie eerder de grond ingeboort..

 

Jammer dat de staf van menig bedrijf dit nog niet door heeft een supermarkt is en uitknijper geen service verlener en helpt eerder de aanbieder van bepaalde produkten naar de knoppen dan in het zadel.. Straks kan je ook nog een complete woning kopen bij de AHA en in je winkelwagen meenemen en als je niet weet hoe je hem moet bouwen kan je de helpdesk (0900-xxx 1,20 p/m) bellen om te vragen aan welke kant het dak moet boven of onder...

 

Ik heb het al vaker gezegd. Ga de prijs van de smartkaart abonnementen drastisch verlagen, Daar zul je klanten mee binnen halen.

 

Je maakt het voor de klant aantrekkelijk om voor service te kiezen en de keuze voor de supermarkt links te laten liggen en profijt te hebben van het verstand van de dealer.

 

Te laat gezien het gaat over Canaldigitaal : Jajaja die gaan voor het grote geld. Wie gaan ze naaien de supermarkt of de consument ? Sorry ik moest dit even kwijt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />. Ga er maar vanuit dat er weer veel mensen de boot in gaan bij die supermarkt acties.

 

Ze vergeten 1 ding wie ze groot heeft gemaakt en die laten ze nu vallen als een baksteen, mijn permissie heb je om dat hele seca irdeto2 systeem om zeep te helpen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

Mazlzlz

Avalon

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat klopt. CDS is al zo'n 7 maanden in Nederlandse handen. Het is al een stuk beter geworden. Ik heb er ook nog altijd vertrouwen in dat de VRT ooit zal komen. Maar uit mijn bronnen blijkt iedere keer weer dat er weinig nieuws te melden valt. Ze blijven in bespreking.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Te laat gezien het gaat over Canaldigitaal : Jajaja die gaan voor het grote geld. Wie gaan ze naaien de supermarkt of de consument ? Sorry ik moest dit even kwijt . Ga er maar vanuit dat er weer veel mensen de boot in gaan bij die supermarkt acties.

Ze vergeten 1 ding wie ze groot heeft gemaakt en die laten ze nu vallen als een baksteen, mijn permissie heb je om dat hele seca irdeto2 systeem om zeep te helpen


Ik snap niet helemaal wat je reactie met dit topic te maken heeft? Maar dat dergelijke apparaten in de grote winkelketens verkocht gaan worden is logisch. Dat is de trend van tegenwoordig. Als CanalDigitaal het niet doet doet iemand anders het wel. De $#@%!%#$#@#! is er ooit eens zelf mee begonnen. Dan kan het geld maar beter bij de provider terecht komen die er nieuwe kanalen voor kan betalen. Ook Digitenne en KPN doen dit, dus CanalDigitaal kan echt niet achterblijven hoor.

En ach, de consument weet zelf ook heus wel dat ze bij de handelaren betere service hebben. Er zijn nog steeds gespecialiseerde computerzaken terwijl er ook computers in de supermarkt te koop zijn. Dus deze discussie vind ik een beetje onnodig. Een handelaar die hier bang voor is gelooft gewoon niet in z'n eigen service en producten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...