Ga naar inhoud


Miauw

Lid
  • Items

    3184
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

2 Volgers

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. 😂 Dat is geen probleem, heb wel geduld, dat moet ik namelijk ook hebben. Ach, je moet er lol in houden, ik hoop dat donderdag weer een gratis advertentie in het huis aan huis krantje staat, dat lukt niet elke week, maar als, dan krijg ik toch wel reactie. Hele wijken stappen van Ziggo naar glasvezel over sinds er weer met nep aanbieding wordt gegooid, een halfjaar korting bij KPN met gratis wifipunten die je eigendom worden, helaas werken die wifipunten alleen met het modem van KPN zelf die je alleen in bruikleen krijgt, zo proberen ze je aan het lijntje te houden. Maar goed, inmiddels heb ik naast rommel wat naar de milieustraat gaat, ook interessante tuners binnen, ik wil alleen 2 dezelfde types met harde schijf. Van 1 type heb ik er al twee, maar zonder afstandsbediening. Glasvezel trekt blijkbaar goed aan ten opzichte van Ziggo.
  2. Dat is fijn om te vernemen, het brengt wat meer leven in het forum, en dat is NIET sarcastisch bedoeld. Satelliet neemt wat af, gaat niet weg, maar ik merk dat het minder is dan een aantal jaar geleden.
  3. Ieder heeft zo een hobby, eerst zoeken naar de juiste informatie, daarna op jacht naar de juiste tuners, inmiddels een deel binnen, helaas niet allemaal met een afstandsbediening. Een deel is geen Humax en gaan naar de milieustraat, dan zijn die i.p.v. bij het restafval, straks bij het juiste afval ingeleverd. En 11 augustus 2023 is geen anderhalf jaar geleden.🙄
  4. Ik heb bij een paar ontvangers 2 verschillende soorten dongles ontvangen, vandaag dacht ik een 5300 met AB op te halen, bleek geen AB bij te zitten waar het mij eerder om ging, de AB was van een oude mediabox van Ziggo zelf die ze niet meer terug willen hebben. Het valt mij enorm op hoeveel Ziggo niet terug wilt hebben en naast denk ik eerder de NEXT, nu volledig op de NEXT-mini inzet. Ook de witte modems willen ze niet dat je die terug stuurt, voor mijn moeder had ik weer een goedkoop KPN aanbieding te pakken, alleen de NEXT-mini met AB en voeding met kabel voor de NEXT-mini wilde ze terug hebben. Ik zoek rustig verder naar de volgende aanbieding van een 5400c, 5200c en 5050c, ik zoek namelijk 2 dezelfde modellen. Van de 5400c heb ik een heel nette in huis, weet alleen niet of de afstandsbediening die erbij zit er ook werkelijk bij hoort. Het adres waar ik die opgehaald heb, had er ooit 2, maar 1 daarvan was helaas al eerder weg gegooid. Niet om deze stuk was, het stond in de weg, vaak komt het van zolder dan wel andere opbergruimtes. Tevens heb ik een 5050c waar helaas geen afstandsbediening bij heb, zo ook 3 x een 5300 waar ik wel een externe harde schijf aan kan hangen, maar dat is niet mijn opzet. Het komt bij vervanging door Ziggo, maar ook door overstap naar glasvezel dat ik ze regelmatig kan ophalen, tot heel oude aan toe waar ik het bestaan niet eens van weet. Ik zoek rustig verder, krijg zo nu en dan een belletje door gratis advertenties in de gemeentelijke huis aan huis krant.
  5. Sterkte en hopelijk is het niet (te) ernstig.
  6. Klopt, maar pronken met andermans veren is CDS goed in, vooral de kwaliteit is met de FTA zenders een stuk beter dan de betaalde zenders van CDS.
  7. 2G werkt in Nederland alleen nog bij KPN en Vodafone, 3G werk in Nederland alleen nog bij ODIDO (voormalig T-mobile). Ergens in 2025 worden alle Nederlandse netwerken alleen nog ondersteunt met 4G en eventueel 5G, voor 2G en 3G in ergens in 2025 einde verhaal. 4G zal voorlopig blijven bestaan, 5G is vaak nog een extra optie.
  8. Dat weet je inderdaad nooit met hun te hoge prijzen. Inmiddels is KPN met een plaatselijke aanbieding aan de deur geweest, 1 jarig contract met 6 maanden korting en 2 wifipunten die je eigendom worden, maar als je overstapt valt mech van die extra wifipunten weg i.v.m. dat die alleen volledig werkt met de Experiabox 12. Gezien ik jaarlijks overstap i.v.m. extra korting, ben ik er niet op in gegaan, maar blijkbaar veel mensen waar KPN-netwerk ligt wel waar ze die acties houden, een groot verkoop platvorm staat er vol mee, echter denk ik niet dat ze krijgen wat ze er voor willen hebben.
  9. Als ik inlog zie ik netjes mijn kaart met € 0,00 abonnement staan, ik kan alle FTA zenders van CDS zien, behalve de gecodeerde zenders van CDS op het mogelijke info kanaal na als dat nog bestaat. Lekker goedkoop pronken met de veren van Astra 1, 2 en Hotbird.
  10. Het is flinke klus geweest om diverse bewijsmateriaal bij elkaar te zoeken en informatie verder bovenwater te halen. Dat het niet goed zit is een feit, het weekend had ik de schuifpui even flink open gezet om warmte naar binnen te krijgen, mijn tuin ligt op het zuiden, daardoor kon ik mijn huurwoning nog enigzins verwarmen als de zon in de koude maanden scheen. Het laatste beetje moet nog even overlegd worden, dan kan alles wat nodig is gaan draaien, want op een normale manier kan de betreffende woningcorporatie niet reageren zover ze dat willen, dan maar hard.
  11. Na een hoop rommel heb ik in de gemeente waar ik woon de 5400c met AB gratis opgehaald. Bij een 5300 zit dezelfde afstandsbediening als de 5400c, die had ik eerder bij het gratis ophalen van een 5300 gekregen, echter zat daar een wifi dongel er los achterin in. Weet iemand of in de 5400 een wifi verbinding gemaakt kan worden, of moet dat via een wifi dongel? Ik heb inmiddels van andere apparaten twee verschillende wifi dongels erbij gekregen. In de gemeente waar ik woon moet betaald worden als mensen de ondergrondse afvalbak per keer openen met een volle zak of een halfvolle zak, dat ligt aan het type container. Omliggende gemeenten gaan volgen, dus ik hoop er nog een zelfde op de kop te tikken. De oude waar soms echt heel oude tussen zitten waar ik het bestaan niet eens van wist gaan netjes naar de milieustraat. Papier, plastic en glas kan gratis weg gegooid worden, mits je het in de juiste bakken gooit, dan werken dat soort oproepen waarvoor geen benzine gebruikt hoeft te worden wat aantrekkelijker, dus het ophalen van hopelijk de juiste ontvangers is een win win situatie. Helaas had de bewoonster in 2022 al een 5400c weggegooid, toen kon dat nog gratis via de ondergrondse restafval container, maar was ik nog niet op zoek. Geeft niet, er duikt vanzelf wel een andere op die op een NEXT-mini overgestapt is, veel mensen willen van zo'n groot apparaat af waar niet alles mee kan wat bij een NEXT-mini wel kan.
  12. En het plaatsen van linken van LIVE streams van het feethunten? Dan geef je enkel de link door waar het te zien is, dan heb je niets met auteursrechten te maken, denk ik.
  13. Maar dat is wat voor mij feethunten nou zo leuk maakt, die verslaggever in beeld is ineens keurig netjes en beleefd, dat hoef ik niet te zien.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...