Ga naar inhoud

Miauw

Leden
 • Aantal items

  2805
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Miauw

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Nee, ik ben aan het oriënteren van CDS af te gaan, echter heb ik mij daar nooit in verdiept. Ik begon ooit met de analoge kabel, daarna een jaar Digitenne, daarna CDS met het STB-pakket, daarna het € 10,- pakket en inmiddels wordt het duurder en duurder. Ik zit niet goed in mijn vel, probeer overzicht te vinden, ik denk dat het even te veel is.
 2. Niet echt HD = SD , of zenden ze toch standaard in hogere kwaliteit zonder smartcard uit?
 3. Sorry, ik ken Multikabel wat Ziggo is alleen van het analoge tijdperk, dacht dat met een digitale ontvanger zonder kaart het beeld zeker bij de populaire zenders standaard in HDTV uitgezonden zouden worden, zijn er ook niet speciale kastjes nodig, maar dat heb ik mis?
 4. Moet je voor HDTV een smartcard gebruiken? Krijg je bij het eenvoudigste pakket een ontvanger, of werkt dat alleen via een app om HDTV te kunnen bekijken? Raar, als ze toch al ongecodeerd zijn, waarom niet allemaal in HDTV, dat is toch zonde van de bandbreedte, of zie ik dat verkeerd?
 5. En als een Humax ontvanger met Ci en smartcard uitgerust is, werken dan alle zenders die ongecodeerd uitzenden dan wel in HDTV?
 6. Ik zit even wat te spelen met een gedachte: Ziggo zend zoals ik begrepen heb het standaard digitale pakket ongecodeerd in HDTV uit, is het dan mogelijk om bijvoorbeeld een Humax ontvanger met harde schijf te gebruiken zonder smartcard en zonder CI+ module zodat je ook kan opnemen en eventueel extra ontvangers in huis kan plaatsen?
 7. Hoe noem je zo'n kabeltje? De kosten van dit kabeltje vallen best mee, echter maken de verzendkosten het best weer duur. Ik haalde ze normaal bij de Beverwijkse bazaar, echter durf ik daar al een tijd wegens het Coronavirus niet te komen. Is deze kabel redelijk, of kan ik beter een ander nemen?
 8. Ik zag veel beelden hier op sat4all, dat maakte mij nieuwsgierig, bedankt voor al je beelden die ik met standaard apparatuur van CDS niet ontvangen kon. Ik ken je niet persoonlijk, toch wil ik je ondanks dat het wat laat is bedanken.
 9. Ja, dat is hem. Zit aan de kant waar de schuifpui dicht gaat, en moet soms vervangen worden. Bij mij gaat de schuifpui er regelmatig met open en dicht doen er tegen aan. Ik heb de buitenkabel opnieuw een stukje open gepeld, ineens had ik weer vol beeld, echter kan het aan beide liggen en doe ik door het koude weer de schuifpui even niet meer open. Ik heb dit kabeltje voor 3 euro gekocht, dus voor de prijs hoef ik het niet te laten, alleen niet vis het Internet. Echter nu CDS steeds duurder wordt, steeds meer naar IPTV over zet, en i
 10. Ik meen het probleem al gevonden te hebben, ik heb een plat stukje snoer tussen de schuifpui zitten, deze lijkt gaar te zijn, weet niet of het zin heeft om deze open te maken, ik weet niet hoe de binnenkant in elkaar zit. Het is een witte uitvoering, daar is nu wat lastig aan te komen.
 11. Ik heb afgelopen nacht niet thuis geslapen, het ging even helemaal niet goed. Ik zet net de satellietontvanger aan, heb ik keurig netjes beeld, ik begrijp er niets meer van. Gisteren heb ik wel de kabel onder het sneeuw vandaan gehaald, heb ik het tussenstukje wat tussen de schuifpui zit nagekeken, kan een zwak punt zijn. Even te hard geroepen, het beeld is net weer weg.
 12. @Sprietje Mijn schotel staat vrij recht, ik zie ook helemaal geen sneeuw tegen mijn schotel. Het blijft zeker 2 weken nog koud, weet me even geen raad, het kon niet op een slechter moment gebeuren.
 13. Dat is het gekke, geen last van sneeuw op de schotel, daar dacht ik ook eerst aan.
 14. Het had niet ellendiger uit gekomen, maar nadat ik in slaap gevallen was, werd ik wakker met wegvallent beeld en geluid, sinds vanmorgen helemaal geen signaal meer. Al staat de schotel net boven de schuur, ik moet wel ongeveer 4 meter omhoog met een ladder, zou de schotel door de wind iets gedraaid kunnen zijn? Ik kijk normaal alleen via de Astra3, maar weet niet of ik morgen al een ladder op durf, want met wind en sneeuw voel ik mij niet veilig buiten dat ik niets kan zien op de TV wat ik doe die binnen staat. Normaal hoor ik aan het geluid of ik ook beeld heb, al is d
 15. Ik denk dat die aardige oliebol vervangen is door een nare appelflap.😲
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.