Jump to content

Miauw

Members
 • Content Count

  2,810
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Miauw

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beide zitten in Nederland op KPN, echter vermoed ik dat beide de zelfde afronding hebben van 100kb, alleen de duur van de sessie is mij onbekend.
 2. De duidelijkheid is inderdaad ver te zoeken qua afronding, echter het onbeperkt bellen 300 minuten per dag of 3000 minuten per maand noemen ze onbeperkt.
 3. Dit zijn allin prepaid bundels van 5GB, ik weet alleen niet of Lebara en Lycamobile per 1kb 10kb of 10kb afronden en hoe lang zo'n sessie duurt.
 4. Weet iemand op hoeveel kb Lebara prepaid en Lycamobile prepaid beide prepaid bundel van 5GB afronden? Het betreft de bundels waarbij je "onbeperkt kan bellen", zolang je het niet te gek maakt met data, in mijn geval 5GB. Ik zit me rot te zoeken, nog steeds niet kunnen vinden. Alvast dank voor de moeite.
 5. Nee, ik ben aan het oriënteren van CDS af te gaan, echter heb ik mij daar nooit in verdiept. Ik begon ooit met de analoge kabel, daarna een jaar Digitenne, daarna CDS met het STB-pakket, daarna het € 10,- pakket en inmiddels wordt het duurder en duurder. Ik zit niet goed in mijn vel, probeer overzicht te vinden, ik denk dat het even te veel is.
 6. Niet echt HD = SD , of zenden ze toch standaard in hogere kwaliteit zonder smartcard uit?
 7. Sorry, ik ken Multikabel wat Ziggo is alleen van het analoge tijdperk, dacht dat met een digitale ontvanger zonder kaart het beeld zeker bij de populaire zenders standaard in HDTV uitgezonden zouden worden, zijn er ook niet speciale kastjes nodig, maar dat heb ik mis?
 8. Moet je voor HDTV een smartcard gebruiken? Krijg je bij het eenvoudigste pakket een ontvanger, of werkt dat alleen via een app om HDTV te kunnen bekijken? Raar, als ze toch al ongecodeerd zijn, waarom niet allemaal in HDTV, dat is toch zonde van de bandbreedte, of zie ik dat verkeerd?
 9. En als een Humax ontvanger met Ci en smartcard uitgerust is, werken dan alle zenders die ongecodeerd uitzenden dan wel in HDTV?
 10. Ik zit even wat te spelen met een gedachte: Ziggo zend zoals ik begrepen heb het standaard digitale pakket ongecodeerd in HDTV uit, is het dan mogelijk om bijvoorbeeld een Humax ontvanger met harde schijf te gebruiken zonder smartcard en zonder CI+ module zodat je ook kan opnemen en eventueel extra ontvangers in huis kan plaatsen?
 11. Hoe noem je zo'n kabeltje? De kosten van dit kabeltje vallen best mee, echter maken de verzendkosten het best weer duur. Ik haalde ze normaal bij de Beverwijkse bazaar, echter durf ik daar al een tijd wegens het Coronavirus niet te komen. Is deze kabel redelijk, of kan ik beter een ander nemen?
 12. Ik zag veel beelden hier op sat4all, dat maakte mij nieuwsgierig, bedankt voor al je beelden die ik met standaard apparatuur van CDS niet ontvangen kon. Ik ken je niet persoonlijk, toch wil ik je ondanks dat het wat laat is bedanken.
 13. Ja, dat is hem. Zit aan de kant waar de schuifpui dicht gaat, en moet soms vervangen worden. Bij mij gaat de schuifpui er regelmatig met open en dicht doen er tegen aan. Ik heb de buitenkabel opnieuw een stukje open gepeld, ineens had ik weer vol beeld, echter kan het aan beide liggen en doe ik door het koude weer de schuifpui even niet meer open. Ik heb dit kabeltje voor 3 euro gekocht, dus voor de prijs hoef ik het niet te laten, alleen niet vis het Internet. Echter nu CDS steeds duurder wordt, steeds meer naar IPTV over zet, en i
 14. Ik meen het probleem al gevonden te hebben, ik heb een plat stukje snoer tussen de schuifpui zitten, deze lijkt gaar te zijn, weet niet of het zin heeft om deze open te maken, ik weet niet hoe de binnenkant in elkaar zit. Het is een witte uitvoering, daar is nu wat lastig aan te komen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.