Ga naar inhoud

Miauw

Leden
 • Aantal items

  2765
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Miauw

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. De druk begint toe te nemen met al die opzeggers die voor zijn gegaan, in principe moet Canal Digitaal je een nieuwe Seca3 kaart leveren, want de kaart is verzekerd in het abonnement. Tot op heden op de IPTV kanalen na gebeurd er nog niets, maar de druk begint toe te nemen. Die gebaksdozen probeert elke provider door ieder zijn/haar strot te douwen, als ze nou eens een CI+ module zouden leveren die 3 of 4 lijntjes voor binnenshuis zouden leveren (één hoofdontvanger en slave ontvangers), dan kan ik ermee leven mits ze zich niet uit de markt prijzen, komen ze eindelijk eens 1 belofte na. Een module steeds wisselen is ook niet geweldig, dat is volgens mij met al die pennetjes waar de module steeds overheen geschoven moet worden niet bepaald ideaal, één keer verkeerd en je hebt een flink probleem. Als Joyne de module eens zou aanpassen, 3 a 4 lijntjes voor binnenshuis gebruik, dan heeft Canal Digitaal het nakijken.
 2. Regelen zal ik tegen die tijd zelf doen, ik heb als ik bij Versio weg ga, te maken met een verhuistarief + verlengingskosten. Versio vindt ik een irritant bedieningspaneel hebben, met Vimexx en Strato heb ik geen ervaring mee. Bij Mijndomein ben ik ooit begonnen, echter is deze ondanks een eenvoudig paneel, naderhand behoorlijk in prijs gestegen. Meerdere domeinnamen op één eenvoudige hostingpakket draaien is ook iets voor de toekomst, wel zo handig om rekening mee te houden. Ik lees ook met SSD opslag, nu nog niet nodig, maar qua prijs is er niet erg veel verschil.
 3. Parkeren kan onder de € 9,- per jaar inclusief BTW, al geven ze het vaak aan ex BTW voor nog niet eens de helft van de prijs, doorlinken zonder hostingpakket is ook mogelijk. De techniek achter de schermen is wel anders, niet dat ik daar op dit moment mee te maken heb, want met een parkeerpakket kan alleen doorgelinkt worden. Als ik het echter echt in gebruik ga nemen, dan komt er van alles wel om de hoek kijken, een domein verhuizen kost helaas ook geld. Het bedieningspaneel van elke aanbieder is anders, van makkelijk tot en met onhandig. Als ik een hostingpakket met de tijd neem, dan kom je ze al voor 45 cent per maand tegen, zal ongetwijfeld ex BTW zijn.
 4. Ik hoop dat dit mag, anders graag de namen van de aanbieders verwijderen, ik weet dan alleen niet hoe ik het vragen moet: Ik zoek voor mijn .eu domein een domein waar ik goedkoop mijn domein kan parkeren, echter wel automatisch door kan laten verwijzen, het liefst met behoud van domeinnaam boven in het scherm. (inclusief BTW)Misschien later een website en e-mail gebruiken, echter tot nu toe heb ik daar nog geen tijd voor.Wat ik op het zicht heb zijn:StratoVersioVimexxOp dit moment zit ik nog bij Versio, ik moet eind augustus een beslissing maken of ik blijf zitten, of dat ik overstap.Als iemand andere suggesties heeft, dan hoor ik dat ook graag.
 5. Verkeerd gelezen, dat is duidelijk. De tuin in het grasgedeelte heb ik volledig weg geschoeid/verbrand, echter komt zoals zovaak het onkruid weer terug. Moet ik het een beetje laten groeien, of kan het ook over de uitgebrande grond/toplaag gesproeid worden? Het liefst doe ik dat met een gieter, dan valt het direct op de grond en deze heb ik toch al.
 6. Ik ben eerst met alles behalve de Haag groeit bezig, als ik het goed nagelezen heb, dan werkt Glyfosaat hooguit een week en alleen op blad van onkruid, klopt dat? Ik zoek iets dat ik over de grond kan gieten, eventueel met water, zodat het lange tijd weg blijft, wat kan ik het beste nemen? Glyfosaat moet ik zo te zien bestellen in een eenheid van 200 dat ongeveer 10 euro kost, maar als het beperkt werkt, dan weet ik niet of het de juiste oplossing is, of heb ik het mis?
 7. Dank je wel. Op dit moment wil ik niets behouden, behalve de hagen aan beide kanten van mijn tuin, echter kunnen die wel tegen een stootje, helaas het onkruid wat ik weg gebrand heb ook, dat is alweer op z'n retour. 😠
 8. Dank je wel. Ik moet geen klimmers hebben, wel die snel en dicht over de grond groeien zodat onkruid geen kans krijgt, dan heb ik er niet zoveel nodig.
 9. Kan dat goedje ook in een gieter met water gemend over de nodige plekken gegoten worden? Mijn complete tuin is ongeveer 50m2, even uit mijn hoofd, 7,5 meter lang en iets van 6,5 meter breed.
 10. Ik heb tot nu toe 22m2 aan gras en onkruid weg gebrand met zo'n verschoeier bij heet weer, dus dat ging wel lekker. Ik moet nog een stukje overdoen en daarnaast de buitenrand van de tegels die in een rechthoek liggen. De binnenkant wordt zodra ik wat zie direct het onkruid er uit steken, de buitenkant zal hoofdzakelijk er voorzichtig uithalen worden. In het midden wil ik het stap voor stap wat weg scheppen, is kijken of ik via plaatselijke Facebook groepen misschien wat nette stoeptegels op de kop kan tikken van iemand die ze weg doet, of kan een worteldoek ook onder een grasmat, want gras heeft wel wat. De buitenkant ben ik nog niet over uit, misschien worden dat grotendeels stenen, misschien gras, ik weet het nog niet. Binnen gaat eigenlijk voor qua uitzoeken, opruimen en weggooien, maar met dat warme weer kon ik mooi even van een groene naar een zwarte kleur aan de binnenkant van de stenen die in een grote rechthoek liggen. Voor hoe lang blijft een vraagteken, als ik morgen een mooie huurwoning kan bemachtigen ben ik snel vertrokken, echter kan het ook over 5 jaar zijn, er moet maar net iets leuks vrijkomen. Beschermd wonen is nog steeds een optie waarvan ik nog minstens 1 wooncomplex moet bezoeken, maar wegens het Coronavirus is daar nog geen toestemming voor gegeven. Ondertussen ben ik in huis en tuin bezig van de woning die ik nu huur, ik wil er graag wat netter bijzitten en om te voorkomen dat ik niet van mijn tuin kan genieten, dit jaar helaas niet, wil ik het toch low budget onknappen. Door de stukken grond die jaren braak gelegen hebben, maar nu zo goed als bebouwd en van stenen voorzien zijn, wil ik voor een onbekende duur er graag voor een periode er nog wat van maken, alleen doe ik dat meer voor volgend jaar i.v.m. dat de dagen al even korter aan het worden zijn, dus meer voorwerk voor volgend jaar. Tips zijn welkom, ook tegen onkruid, het liefst een halfjaar de hele boel plat op de 2 hagen aan de zijkant na.
 11. Ik heb niets tegen de reclame, vaak gaat het over de tekst van diverse websites heen, soms blijft er nog wat hangen waardoor ik een deel niet kan lezen. Misschien niet helemaal de juiste plaatjes gebruikt, want die niet helemaal weg wilt en dan er nog uitziet als een taplbblad, daarmee lig ik regelmatig in de clinch. Ik druk zo nu en dan op een reclame, ook op Sat4all.com, toch zie ik er vaak even een error tussendoor komen.
 12. Ja ja, wrijf het er maar in, na zoveel jaar staan er eindelijk andere lelijke gebouwen, alleen in die tussentijd hebben de braakliggende tereinen veel onkruid doen overwaaien. Ik heb de helft min of meer verbrand door zo'n hitte apparaat, werkt goed met heet weer, alleen gaat er langzamerhand regen komen, dus even afwachten of het niet terug komt. Ik zit er aan te denken het middenstuk te betegelen, er loopt op ongeveer een halve meter van de hagen en de schuren een grindtegelaad die ik ooit veranderd heb, want ik vindt gras wel fijn in de tuin. Ik weet niet hoe lang het gaat duren voor ik een andere woonplaats naar mijn zin heb gevonden, dus ik zit er aan gladde tegels binnen de eerde gelegde zware grindtegels te denken, een worteldoek er onder en op de tegels nepgras te leggen. Er omheen misschien een lading schelpen van het strand, bodembekkers die onkruid geen kans geven, of iets anders. Toch wil ik eerst graag het onkruid er uit hebben, de bodem mag naar z'n grootje geholpen worden, alles wat onkruid weg kan krijgen vindt ik prima, echter wil ik er niet te veel werk er van maken i.v.m. dat het de bedoeling is dat ik naar een andere woning verhuis. Is de mogelijkheden die @Sprietje aangaf voldoende? Ik zit via een mobiele telefoon op het internet, dus dat leest niet zo handig, ook niet om het terug te lezen, dat lukt mij zodra ik achter een laptop met vast internet zit, kan momenteel niet thuis. Ik zit naar een tijdelijke oplossing om Hotspot van Ziggo te gebruiken, dat wil momenteel ook niet echt werken, het lukt (nog) niet goed waardoor ik beperkt van het internet gebruik maak. O ja, ik kreeg nog een tip met bezine op het onkruidgras te gieten en het aansteken, ik weet niet of dat wel zo verstandig is, het werkt echter wel.
 13. GFK Intomart is puur een onderzoeksbedrijf, die geeft geen reclame, wel punten die om te zetten zijn in een beperkte selectie waardebonnen. Als je het over de reclame hebt op TV, dan hebben ze aan mij een verkeerde, ik kijk over het algemeen in de niet gunstige tijdstippen om te adverteren.
 14. Ik zoek iets dat alles in de tuin op de haag na, een half jaar niet meer terug laat groeien, het gras ook niet, want dat moet ik weer vervangen door alle verbouwingen om mijn huur bouwval heen. Ik kom er even nier meer in uit, maar wat kan ik het beste gebruiken? (toegestaan of niet, in de fik steken kan ook nog, wil echter geen visite van de brandweer)
 15. Ik doe mee aan onderzoeken van GFK Intomart, o.a. met het invullen wat ik gisteren gekeken heb, mag ik vandaag invullen en beoordelen. Zodra ik invullen ga is het, waar had ik nou echt naar gekeken en was dat echt de moeite waard? De tijden dat ik echt kijk zijn beperkt qua invullen, over het algemeen begint het invul aanbod vanaf een uur of 17 tot ongeveer 1 uur in de nacht, herhalingen in de nacht en overdag tellen niet mee. Ik kom meestal niet verder dan een NPO programma per dag, de commerciële zenders in de middag tellen ook tot 17 uur niet mee i.v.m. dat het altijd herhalingen zijn, vaak zonder reclame. Ik durf al een tijd geen nieuwe apparatuur aan te schaffen, VU+ apparatuur is mooi, vooral de 4K met meer opname mogelijkheden. VU+ apparatuur met veel mogelijkheden zijn best duur, vooral i.v.m. dat ik zoals het er nu uit ziet Canal Digitaal binnen nog geen jaar vaarwel ga zeggen zodra de prijs bij mij omhoog gaat, ondertussen ben ik naar diverse mogelijkheden aan het kijken, vooral zodra ik verhuis wordt de keuze denk ik een stuk makkelijker. Veel FTA via DVB-T2 en DVB-S2, echter denk ik meer op het internet te gaan vinden, want ik heb nog geen vaste internet aansluiting. Onderhandelen kan je het beste doen met een aanbod wat een ander beter kan doen voor goedkoper of het zelfde geld, of gewoon opzeggen en vertrekken, want het aanbod verslechtert om de paar maanden. Canal Digitaal lijkt de IPTV kant volledig op te gaan, echter is het koffiedik kijken of het gebeurd, en zo ja, wanneer het gebeurd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.