Jump to content


=> Dreambox op de gebruikersdag!


Ron

Recommended Posts

Het is gelukt. Door medewerking van Dream-Multimedia en de inzet van één van onze sponsoren komt de Dreambox a.s. zondag naar de sat4all gebruikersdag 2002!

De meest veelbelovende satelliet-receiver van dit jaar zal daar door een team uit Duitsland aan je worden voorgesteld!

Dit moet en mag je niet missen!

Normaal zijn "moeten" hele nare beestjes, maar deze keer maken we een uitzondering:-)))

 

Groetuh,

 

Toxic[Q]

Link to comment
Share on other sites


Hele goede zaak ik hoop dat je hun wel in het midden van de grote zal zet kunnen we allemaal genieten van dat mooie stukje techniek....

 

Komen ze wel met een vrachtwagen vol ???? daar kunnen ze er zat van kwijt

 

groeten Ruud <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

 

<small>[ 28-05-2002, 18:29: Bericht gewijzigd door: Ruud Haller ]</small>

Link to comment
Share on other sites

Nee, ze komen dus niet met een vrachtwagen vol, maar met 1 prototype. Dit apparaat is nog in beta, beta, beta fase en zal dus nog niet werken zoals hij uiteindelijk op de markt zal belanden.

Zoals met alle prototypes zal hij best af en toe eens vastlopen en kuren vertonen, maar daar is het een prototype voor. Met een fabrikant als IBM en met een snuifje van het beste wat er op linux programmer gebied rondloopt, zal het uiteindelijke product volgens mij erg goed uit de verf gaan komen als ze rond augustus op de markt verschijnen.

 

== OPEN SOURCE RULES! ==

 

Groetuh,

 

Toxic[Q]

Link to comment
Share on other sites

Toxic[Q]

goed werk man.

Open source en een wereld aan programmeurs heeft Unix groot gemaakt. Het mooie van Unix is dat je zelf je Kernell kan samenstellen. Geen netwerk spul nodig laat je het toch gewoon eruit. Stel me dus voor dat de Dreambox alleen geladen wordt met dat wat nodig is om een of meer coderingen aan te kunnen. Door die wereld aan programmeurs verwacht ik ook dat er snel en veel bijzondere software voor deze ontvanger zal verschijnen. Mischien moeten we een aparte sektie aan de Droomkast hangen?

Avensis

Link to comment
Share on other sites

Petje af voor de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt. Had er zelf een hard hoofd in zo kort na de Mediacast.

zal zeker deze droomdoos eens gaan besnuffelen <img border="0" title="" alt="[big Grin]" src="images/icons/laugh.gif" />

Peter.

Niet gehinderd door enige vorm van technische kennis zet ik onbevangen overal mijn schroevendraaier en soldeerbout in.

Link to comment
Share on other sites

Sh*t Sh*t ik moet weken nu komt er werkelijk zoveel moois en ik kan er niet bij zijn, maargoed afwachten tot volgend jaar dan ben ik er zeker weer bij en 1 voordeel ik zit nu niet de hele week natte cake te eten hihihi <img border="0" title="" alt="[Frown]" src="images/icons/frown.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Frown]" src="images/icons/frown.gif" />

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.