Ga naar inhoud


Welk merk spelcomputer is aan te raden


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal

 

 

Ik ben aan het rondkijken naar een goede spel computer.

Ik zie door de bomen het bos niet meer en vraag jullie advies.

 

Wat is gewoon een redelijke spelcomputer waar je desnoods met een patch jaren plezier van kunt hebben.

 

 

Alvast bedankt Jos <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Wat mij betreft de XBOX. Deze is om te bouwen tot een echt Media Center (divx, dvd, mp3, weerberichten, etc). Daarvoor moet je trouwens wel eerst een chip kopen en (laten) inbouwen. D.m.v. de computer kun je gratis online gamen via het Internet. Nou schijnt er over een (lange) tijd weer wel een XBOX2 aan te komen, dus hoe lang je er precies plezier aan hebt weet ik niet. Maar dat gaat helaas met alle spelcomputers zo snel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja nou dat jaren plezier kun je vergeten. Over een half jaar is de volgende generatie spelcomputers op de markt. Tel daar 6 maanden bij en dan zullen er geen nieuwe spellen meer voor de huidige consoles op de markt komen. Alles zal voor de nieuwe computers zijn. Neemt niet weg dat de oude nog wel verkrijgbaar zullen zijn. Maar dat gaat snel achteruit. Maar zoals al aangegeven kun je van je xbox een leuk multimedia systeem maken. Dit kan trouwens met de PS2 ook, maar dan alleen met het "oude" model en niet de nieuwe uitvoering van de PS2. Omdat het aansluiten van een HD iets minder handig is. Maar via het netwerk kom je daar ook alweer een heel eind. Buiten dat is voor elke gameconsole die nu op de markt is een modchip verkrijgbaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Buiten dat is voor elke gameconsole die nu op de markt is een modchip verkrijgbaar.

 

Volgens mij niet voor de GameCube of heb ik het mis?

[color:"darkblue"] TOPFIELD PVR5500 80GB - Dual Aston CI CAM 2.02 - XCAM - Triax 78CM - LNB twin Alps [/color]
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat denk ik ook niet, want hoe brandt je die kleine dvd'tjes. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Zelf heb ik overgens een PS2 (Gates mag niets aan mij verdienen) en voor de kids een Gamecube.

Op die laatste is n.l. meer software voor de kleine gamer zoals Super Mario e.d.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Met welk merk ben je het beste af wat betreft de spelletje`s

Zo kun je waarschijnlijk met de X-box of zo weer leuker en meer spelletjes krijgen dan met de andere.

Volgens de verkoper in de winkel maakte dit niet uit maar ik had het gevoel dat deze mij alleen in de hand wilde drukken wat ie het liefst kwijd is.

 

Het ombouwen van een X-box zal overigens wel niet zelf te doen zijn of kun je deze chip er zo uithalen en een nieuwe plaatsen.

 

 

Jos <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Zo kun je waarschijnlijk met de X-box of zo weer leuker en meer spelletjes krijgen dan met de andere.


Hmm, voor de PS2 zijn de meeste spellen te krijgen. Dus daar zit ook de grootste kans dat je er leuke spellen tussenvind.

Zelf heb ik hier een Gamecube (Nintendo fan) en een PS2 (meeste spellen) staan, waarvan ik die laatste het meest 'gebruik'. Een XBOX heb ik niet omdat ik niets van Microsoft moet hebben, heeft dus niets met de kwaliteit van dat apparaat te maken.

Maar in werkelijkheid ligt het weinig uit elkaar momenteel, de ene is sneller dan de ander maar dat betekent over het algemeen niet dat er betere spellen voor zijn of dat spellen er mooier op zijn. Je kunt beter een paar maanden wachten tot de volgende generatie er is, dan betaal je wat meer maar kun je zeker een paar jaar vooruit waar dat als je nu een 'oude' console koopt maar één tot anderhalf jaar is.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Toch is nog steeds de beste spelcomputer - jaaaa - de computer.

Dus een goede sterke PC.

 

In mijn ogen tenminste...

TechniSat Digicorder HD S2 Aston 1.07 | TS CryptoWorks

Astra 1,2,3,HB | CDS Fam HD, SkyLink Multi HD

KDL-32P3000 | Onkyo 5.1 receiver

HTC HD2

Vakantie: Extreme Hornet STR Ucas 3.0 - 4xLNB

Link naar reactie
Delen op andere sites

Klopt, een PC is eigenlijk het meest ideale als je kijkt naar de prestaties. Maar het is ook het duurste. De hardware moet heel regelmatig worden geupgrade. En het is natuurlijk niet zo comfortabel om mee te nemen en in de woonkamer onder de tv te zetten...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Het ombouwen van een X-box zal overigens wel niet zelf te doen zijn of kun je deze chip er zo uithalen en een nieuwe plaatsen.


Jos <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />


Het ombouwen is wel zelf te doen hoor, je moet alleen wel een vaste hand hebben om er een modchip in te bouwen, heb het hier ook zelf gedaan, en het werkt perfect.

Afhankelijk van welke versie je Xbox is, 1.4 1.5 of 1.6 (dit zijn de nieuwsten van af +/- 01-02-2004) zijn de modchips al dan niet vrij simpel in te bouwen.
Ik zelf heb bv. een 1.4, hierbij hoefde maar 1 draad geslodeert te worden naar het nul punt van je Xbox (smartXXv2), heb je een 1.6 (en dat wordt het waarschijnlijk om dat die andere niet meer te krijgen zijn) dan is het een stukje moeilijker, hier in moeten 6 draden worden geslodeert.
(enig ervaring is wel vereist !!!)

en er is ook nog een andere manier ...SoftModden. Hierbij wordt de flash van je Xbox dmv. een fout in een spel opnieuw geprogrameert.

Kosten van een modchip +/- € 50 afhankelijk van soort ed.

Persoonlijk zou ik voor een Xbox gaan <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

That's Right, PINK FLAMINGO !

 

Humax 5400Z -->Aston simba 202 draaibaar 60cm triax-->4x Dreambox 7000s met 80cm/1m/1,2m triax draaibaar met 160gb Samsung Spinpoint! Salora schotel 150cm draaibaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Nou schijnt er over een (lange) tijd weer wel een XBOX2 aan te komen, dus hoe lang je er precies plezier aan hebt weet ik niet.


Microsoft's Xbox 2 debuteert 13 mei wereldwijd op MTV

Zoals vele gamers zullen weten is de Electronic Entertainment Expo ( E3 ) in Los Angeles altijd de plek waar de grote onthullingen plaatsvinden. Dit jaar zal de E3 heter dan ooit worden, met de komst van de Xbox 2, Playstation 3 én de nieuwe Nintendo Revolution.

Komt er allemaal aan dus.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Ja nou dat jaren plezier kun je vergeten. Over een half jaar is de volgende generatie spelcomputers op de markt. Tel daar 6 maanden bij en dan zullen er geen nieuwe spellen meer voor de huidige consoles op de markt komen. Alles zal voor de nieuwe computers zijn.


Voor de ps1 komen toch ook nog spellen uit?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.