Ga naar inhoud


edbe

Lid
  • Items

    5935
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    28

Alles dat geplaatst werd door edbe

  1. allemaal bullshit, als je naar een veiligere land kunt komen, waarom dan weer zo misdragen....ze weten verdomd goed dat hun niks wordt aangedaan.
  2. nou ik zegt het gewoon : uitzetten die uitgeprocedeerde kakkerlakken, diegene niet normaal gedragen moeten ze oppakken en binnen 24 uur uitzetten. is het nu zo moeilijk.
  3. tja wie zou daar achter zitten
  4. edbe

    TVV CAM803

    misschien wil hij Ziggo en TvV allebei gebruiken
  5. persoonlijk zou ik voor DUR-line + Ultra gaan
  6. edbe

    50% korting op tv plus

    begin Februari abonnement genomen op Tv Plus van Ziggo, de eerste 3 maand 50% ( € 4,95 p/m) vandaag de rekening gekomen en wat denk je , gewoon 100%.... waarom altijd zo moeilijk doen als je online allemaal regeld
  7. edbe

    explosies

    eerst messen en nu explosies
  8. ik zoek een hobby satelliet monteur met apparatuur die schotelantenne kan uitrichten. wat moet er gebeuren : misschien iets beter stellen/uitrichten T90 schotel. finetune van diverse LNB'S (voorlopig 12 stuks) evt. werking aansluiting 16/1 switch gebeurt allemaal op platdak en regio Eygelshoven (Kerkrade) als er personen zijn die interesse hebben om mij te helpen graag even een PM. Quote
  9. ik heb de opties nog eens bekeken, de schotel hangt er nog en zal er voorlopig niet veel aan gaan doen. verder hoop ik dat er een medesatter hier die voor mij de schotel kan uitrichten en finetunen met apparatuur.
  10. edbe

    Vlaamse Play zenders

    deze mooi meegenomen, is er een mogelijkheid voor epg?
  11. dit was mij eerste bericht
×
×
  • Nieuwe aanmaken...