Ga naar inhoud


Wie gaat er naar de Hobbytronic?


Softmatic

Aanbevolen berichten

Woensdag 13 april begint de Hobbytronic weer in Dortmund.

Wie gaat er ook heen?

 

Ik ga er donderdag een kijkje nemen. (Wel een stukje rijden vanuit Ommen...) De vorige keren dat ik er was stonden er ook heel wat sat-stands, dus ik hoop weer goed aan m'n trekken te komen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik was het niet van plan dit jaar. ( dat was ik de laatste 5 jaar al, maar kon het toch steeds niet laten.)

Sinds 1989 ben ik er haast ieder jaar geweest, in het begin 5 hallen met veel elekronika componenten PC zaken en rest partijen. Ik kocht daar mijn eerste SMD componenten voor 1 DM per eetlepel ongesorteerd Rs, Cs, diodes en transistoren. Voor 5 DM gekocht en ik gebruik er nog steeds van.

Vorig jaar nog één hal. Het PC gebeuren is minder dan op de PC Dump in Amsterdam iedere twee maanden, en op componenten gebied is er weinig meer.

De combinatie met de modelbouw voor het eerst dit jaar kan het wel weer wat leuker maken.

Volgens de deelnemerslijst op de Westfalehallen site is er één officiele SAT boer. Daar heb ik vorig jaar mijn Nextwave bij gekocht.

 

Leuk voor de run naar het grote Duitse postorder bedrijf en voor accu's, maar het is mij eigenlijk de reis niet meer waard. ( of ???? ) <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" />

 

Albert_H.

Nextwave Plus 2500SUC met Canaal Digitaal kaart en penta 1.09, PCTVsat, Skystar 2, Skystar 1 CI, Technotrend V 1.3, DEC3000, 80cm schotel met twin LNB draaibaar op een SM3D12.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.