Ga naar inhoud


programeren met multipro


Gast dvdl

Aanbevolen berichten

ik heb pas een 2e hand multipro serieel programmer toestelletje gekocht en een paar fun 4 kaartjes, de handleiding is echter pover weet iemand waar ik een uitgebreide handleiding kan vinden want ik geraak er niet mee vertrokken.

1. hoe moet dat ding ingesteld staan

2. welke kaart moet ik selecteren (ik heb fun4 kaartjes die op de achterkant 85A(256) vermelden.

ik heb al van alles geprobeerd maar krijg steeds error meldingen als ik de kaart wil wissen dan zegt ie error wissen externe eprom als ik inlees dan kan ie de externe eprom niet lezen, als ik leegtest doe dan zegt ie kaart is niet leeg.

ik weet al wel welke files ik er moet opzetten (denk ik toch) ken het verschil nog niet tussen fun4 en fun6 files) weet wel dat ik een flash file en een eeprom file erop moet zetten maar da ding wil niet meewerken....

ik heb hier 1 goed geprogrameerde fun4 kaart ( weet ik want die werkt) als ik die in de progger stop kan ie ook de eeprom file niet lezen.

ik weet niet of het toestelletje geupgraded is, software is de laatste versie die ik op de multipro site gevonden heb.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Je stopt de kaart er toch wel met de chip naar beneden in met de Cardpro soft gaat alles automatisch, maar een beschrijving Duwgati. ook kun je daar onder downloads een PDF vinden.

 

Groetjes <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> nu voel ik me even belachelijk....ik die altijd moest lachen met mensen die me belden dat de printer niet werkte...omdat er geen papier inzat...

ik moet het dus niet altijd zo ver gaan zoeken...kaartje omdraaien was al voldoende

toch bedankt voor de tip anders was ik nog instaat om dat ding open te prutsen (had ik natuurlijk ook mijn stommiteit ingezien)

Link naar reactie
Delen op andere sites

@dvdl,

 

Niet verder vertellen hoor, maar zolang er nog mensen zijn die Irdeto proberen te loggen in een Aston 1,05 cam en daar een paar dagen zoet mee zijn <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" />........................, gr.

 

Zilverster.

You are "The last in line" - Ronnie James Dio R.I.P.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.