Ga naar inhoud


ervaringen met de pace puma


daf_driver

Aanbevolen berichten

Welke mede forummers willen hun ervaringen, zowel positieve als negatieve, delen met deze nieuweling op dit forum.

Ik overweeg namelijk deze ontvanger aan te schaffen

 

Vriendelijke groet

VU+ Solo 4K Firmware : OpenATV 6.0

 

Es leben die Weiber, der Wein, das Bier, und mir

Link naar reactie
Delen op andere sites


Op zich een leuke ontvanger alleen kun je er vrijwel niets mee. Het is gewoon een dicht gespijkerde canal plus box. Firmwares haal je van de satelliet, de seriele poort aan de achterkant kun je gewoon niet gebruiken (dus geen settinglijsten en geen aangepaste firmware's etc..). Je kunt er gewoon 2 LNB's aan hangen, diseqc doet ie vrij aardig met 2 satellieten maar meer word een probleem, rotor werkt ook niet. Tuners zijn vaak erg kritisch met signaal (waar andere ontvangers nog beeld hebben gaat het hier met horten en stoten). Voordelen aan de antvanger zijn: erg snel zappen, erg stabiele kaartlezer (heb nog nooit vastlopers of zwart beeld gehad) en uiteraard de 2 tuners die gewoon onafhankelijk van elkaar werken en aangestuurd kunnen worden.

Zelf ben ik niet meer in het bezit van deze receiver omdat ik hem geruild heb voor een Xtreme Hornett ontvanger waar net ff wat meer mee gehobyed kan worden <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Ik heb inmiddels ook een Pace Puma. Ik ben er erg tevreden over. Het beeld is erg goed. Bovendien heb ik in het hele huis via coax nu ook sat. Dit is bij mij vele malen beter dan het gewone coax signaal.

Ik moet alleen nog eens tijd vrij maken om de tuner aan te sturen. Ik wil dit via WiFi doen door gebruik te maken GlobalCaché GC-100. Het enige probleem wat ik nu heb is dat ik niet de IR codes heb van de tweede afstandsbediening. Maar daar vind ik nog wel een oplossing voor.

Daarnaast moet ik ook nog een WiFi extender hebben zodat ik in het hele huis ontvangst heb.

 

Het is eigenlijk niets meer dan een gewone dubbele tuner. Ik gebruik hem dan ook alleen daar voor.

 

Groeten

Winnie

Link naar reactie
Delen op andere sites

voor kijkers die gewoon digitaal willen kijken is het een zeer goede reciever,2 verschilende kanalen kijken met een kaart(of dmv externe opname-eenheid kijken en opnemen).

Beeldkwaliteit is zeer goed.

Persoonlijk zou ik deze reciever liever in een ci versie zien.

Prima kastje.

Ik heb hem zelf in een kapperszaak geplaatst waarbij de ene tuner het fashion kanaal laat zien en de andere tuner als radio wordt gebruikt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Ik ben nog steeds niet tevreden met deze ontvanger. De laatste update heeft , behalve het fixen van het stilstaande beeld, niets verbeterd. Regelmatig staat het beeld vast waarna het na een aantal seconden weer verder loopt zonder geluid. Even naar een ander kanaal zappen en dan weer terug verhelpt dit maar soms herhaalt het zich direkt erna weer. Het enige wat dan nog wel eens helpt is de tuner uit te schakelen en weer aan. Heel frustrerend omdat het ook gebeurd als je naar de ene kijkt en de andere opneemt. Terwijl de zender waar je naar kijkt gewoon wel goed is blijkt dat als je het opgenomen programma terug kijkt dat je het geluid kwijt bent.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo bright,

 

Dat je bij een opgenomen programma het geluid òpeens kwijt bent, vind ik ook het meest ergelijke aan de pace. Je gaat nl. niet controleren of je nog geluid hebt.

Ik hoop dat bij de volgende update DIT probleem verholpen wordt.

 

Grz, Frisian

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Hallo bright
ik heb hier een puma draaien en niks geen vastlopers !!
Is jou antenne signaal wel goed of heb je wat boven of onder de tuner staan waardoor hij te warm kan worden
ceasar


Ik ben echt niet de enige met dit probleem.Maar het signaal is goed . Hij staat inderdaad wel boven de videorecorder, maar bovenop staat niets.Misscien dat het een probleem is van de eerste generatie , want ik heb hem direkt gekocht toen hij uit was. Ik weet niet hoe lang jij hem hebt . <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...