Ga naar inhoud


Pace MSS 100 VideoCrypt


Johan45

Aanbevolen berichten

Liep hier tegen op tijdens vakantie in Engeland.

Er zit een kaart bij van Sky.

Heb na wat prutsen een aantal FTA zenders (duits) op Astra 19.2 gevonden (Analoog). De kaart werkt schijnbaar niet meer daar de zenders ook zonder kaart werkten.

Mijn vraag is of er nog wat meer met dit apparaat te doen is en of de kaart nog eventueel te aktiveren is.<p>thx. Johan.

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Zit alleen nog het programma Channel 5 in soft Videocrypt erop....daar heb je dus alleen zo'n decoder nodig zonder kaart(bij jou zit die er ja in) en de rest is al verdwenen naar 28.2...Ik heb zelf nog zo'n losse VC1 decoder....ik geloof alleen dat je met die ontvanger van jou een gecodeerd beeld krijgt op MTV Central....want schakelde vroeger de VC1 decoder in zodat ze in engeland niet de duitse konden ontvangen...en die decoder kun je alleen op de harde manier uitzetten(dus met de soldeerbout erin)Je kunt er natuurlijk wel alle gewone duitse kanalen erop kijken...is trouwens een goede ontvanger geweest...Channel 5 zit hier.... Channel 5 (UK)10921 H Pal 7.02 7.20 meer informatie vind je ook op www.lyngsat.com of www.satcodx.com

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb zelf een mss 540 met ingebouwde vc, dan kun je door verbinding op een losse kortsluitscartplug te maken tusen 19 en 20 (video in en uit) op de ext(decoder) scart, en dan in het "ext av menu" ext video(geen audio dus)instellen,op het kanaal van de desbetreffende zender.

Je decoder geeft dan geen blokering voor VC.

Werkte bij div zenders o.a bij nickelodeon e.d.

<img src="graemlins/thumb.gif" border="0" alt="[Duimpje]" /> 73's Sjaak

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...