Ga naar inhoud


Laser Becker Traffic Pro autoradio


Tech

Aanbevolen berichten

Mijn Becker traffic Pro navigatie autoradio heeft wat problemen met het lezen van de cd's, vooral als het loopwerk koud is kan het enige tijd duren voordat er iets gelezen wordt, het maakt niet uit of er originele of gebrande cd's gebruikt worden, alhoewel de originele wel beter gelezen worden.

Heeft iemand een idee welke laser er gebruikt wordt in dit type radio, wat de globale kosten zijn, en waar die evt. te bestellen is?

Pli Core Member

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 30
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

De Becker Traffic Pro autoradio type 4733 , word ook in een sony jasje geleverd als de mex-100nv. Als je dit type hebt misschien dat sony klantenservice je verder kan helpen ? Echter gaan de sony's wel naar becker zelf in duitsland , ik weet niet hoe het zit met part leveringen.

 

Groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
is dit niet ordinaire condens vorming op de lens ?? Eerst maar eens schoonmaken die lens.


Het lijkt me wel duidelijk dat ik er alles aan gedaan heb voordat ik hier ga lopen posten <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />, het schoonmaken van een laser is nog altijd goedkoper dan het vervangen van de hele unit.

Het betreft hier overigens een Becker Traffic Pro 4730.

Pli Core Member

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Deze laser units zijn niet los leverbaar en je zult het complete loopwerk moeten vervangen. Alleen deze zijn ook niet los leverbaar en je kunt het loopwerk alleen laten vervangen bij de TD van becker in Nederland.

Zelf heb ik dit ook al een keer gehad.

groeten,JBnl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, het is ook wel iets beter geworden maar vooral als de zaak koud is kan het soms een eeuwigheid duren voordat er iets berekend wordt, ik zie dan ook continu dat er cd activiteit gaande is (kan ik zien in het display van de radio) als ik de cd eruit en weer erin doe, krijg ik soms een cd error.

Pli Core Member

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

De contacten met Becker lopen uiteraard niet te soepel, die verkopen liever een nieuw loopwerk, die kost "maar" €245,-, en laten verder weinig los wat er exact inhangt.

 

 

Becker = Sony? dat geloof ik niet helemaal, een jaar of wat geleden was het eerder Blaupunkt dan Sony, uiteraard weet ik niet wat er in de tussenliggende jaren met Becker gebeurt is alleen ziet een Becker er absoluut niet zo "Japans" uit als een Sony, gelukkig niet <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

Maar bij nader inzien zou inderdaad wel eens een link kunnen wezen naar Sony daar er namelijk een Unilink gebruikt wordt om de wisselaar aan te sturen.

Pli Core Member

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...