Ga naar inhoud

Tech

Leden
 • Aantal items

  688
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

5 Volgers

Over Tech

 • Titel
  Sat4all Freak

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Daar gaat het niet om, het zal me een biet wezen wat men in zijn ontvanger zet, daar is iedereen vrij in, het gaat hier erom dat er onzin wordt verteld door iemand die denkt de wijsheid in de pacht te hebben. Daar bedoel ik dus de eigen driver ontwikkeling mee, en uiteraard de if else constructies waarvan hij meent dat die in het bouwproces voor de ondersteuning van al die verschillende boxen, van openpli wordt gebruikt. Ik ga de uitdaging met hem aan, hij krijgt een STB van mij als hij me het bewijs kan leveren!
 2. Alleen het deel wat vroeger in Zoutkamp (bij de garnalen peller) stond opgesteld, staat op de nominatie om te gaan verhuizen.
 3. Wat ben jij een zeldzame klungel, jij denkt werkelijk dat de teams een eigen sdk van broadcom hebben om drivers te ontwikkelen, nog even en ik ga in jouw sprookjes geloven. Net als de if else die openpli zogenaamd gebruikt om zoveel boxen te supporten, als jij er één kunt vinden zou ik daar graag het bewijs van zien, aangezien je zelf ontwikkeld (zoals je elders hebt beweerd) moet dat een peulenschilletje voor je zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid