Ga naar inhoud


onwerkbare dagen in de bouw


Gast Keteltje

Aanbevolen berichten

Hallo mede-satters, heb even een vraag in de hoop dat iemand mij een antwoord kan geven. Ik ben op zoek naar overzichten/ statistieken met betrekking tot onwerkbare werkdagen in de bouw. Ik heb al wel wat gegoogeld, maar de site die mij antwoord kon geven kost €50,00. Ik zou graag wel eens willen weten wat nu de gemiddelde dagen zijn per maand, die onwerkbaar zijn. Op het CBS is ook wel wat te vinden, maar nog niet helemaal wat ik zoek.

 

Iemand een antwoord?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Nee, ik ben voornemens om voor 8 weken naar Aussie-land af te reizen, en moet daardoor verlof vragen bij m'n werkgever. Goede argumentatie voor langdurig verlof dus. In de periode dat ik ga, zitten sowieso 2 weken kerstvakantie (ook in de bouw) en december en januari kennen zo nu en dan ook onwerkbare werkdagen (vorstverlet etc). Om deze mee te kunnen nemen in de argumentatie (welke ik maandag wil inleveren ivm boeken van een ticket) was ik er naar op zoek.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vooraf aangeven wanneer er vorstverlet is wordt toch wel lastig. Misschien Marjon de Hond of Helga van Leur? <img src="/forums/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

Mvg, Dick

 

-- Dreamobox 7000s (80GB) / Multytenne en een inactieve vaste opstelling voor Astra1 en een aantal ontvangers die weg mogen/kunnen ;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...