Ga naar inhoud


Tonskidutch

V.I.P.
  • Items

    64929
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    334

Alles dat geplaatst werd door Tonskidutch

  1. Dat is mijn lach en zulke acties maken mensen op straat ook aan het lachen en dus vrolijk voor de rest van de dag. We hebben als groep in 1998 dat ook eens in Stuttgart gedaan op het centraal station een heel enthousiaste menigte toeschouwers en gelukkige mensen.
  2. neen, maar tegenwoordig is er een FEED+ waar de nieuwe plugin versies en skins etc in staan de satellite.xml moet nog eraan worden toegevoegd + hoe kleiner die xml afgestemd op je eigen te ontvangen satelliet posiites des te sneller is je manual zender scan
  3. Polemisch en Polariserend Jezus kwam op zondag ochtend naar de hemelpoort voor zijn Zondagsgeld. Daar staat Petrus en vraagt, hé Jezus wat komt ge doen? Jezus antwoord is Pa aanwezig ik krijg nog m’n Zondagsgeld van hem? Nee die is vanochtend een stukje gaan rijden met z’n nieuwe auto, zegt Petrus. Wat voor auto heeft die dan gekocht? Vraagt Jezus. Een Fiat Punto. Wat moet mijn Pa met zo’n Fiat, dat is toch geen geschikte auto voor een god? Petrus iets te moedig en hoofdschuddend, wat weet jij nou over auto’s als ongediplomeerde timmerman? Hé hoo, Petrus wat mij betreft kun je opzouten naar het meer van Galilea en gaan vissen. Zegt Jezus. Ik heb als timmerman technische kennis en ook goed verdiend destijds. Dan komt plots Maria Magdalena uit de hemelpoort naar buiten en zegt tegen Jezus, he makker toch goed verdiend, dan krijg ik nog een paar eeuwen alimentatie van je! Het loopt bijna uit op een politiek debat en vuisten worden gebald. Op eens komt die zwarte gekleurde Fiat Punto aangereden en met een sprong uit het portier en de autosleutels in z’n hand zegt god, leuke wheels. What's up? Pa zegt Jezus tegen god, dat is toch geen auto voor jou? Wat weet jij ongediplomeerde timmerman nu van auto’s. antwoord god. Jezus wederom op de tenen getrapt; maar god miljaar begin ge ook al mij af te zeiken? God verbolgen, hoho nu ben ik klaar met u jongen, ga maar terug naar uw moeder in Bethlehem. Die begon toen ook zo te vloeken toen bleek dat het condoom gescheurd was. Aha zegt Jezus, dus klopt dat van die onbevlekte ontvangenis niet! Fake news, all a lie! Nou en, zegt god, ik ben almachtig en schep het leven. Plots komt met vlam en vuur de duivel door de wolken omhoog gestegen met Donald Trump aan z’n hand. En zegt tegen de aanwezigen voor de poort; ik kom hem even hier afgeven ik kan er niks mee beneden. En de duivel vertrekt weer door de wolken omlaag. Dan herkent Maria Magdalena die Donald Trump en zegt; you bastard said “grab them by the...” en pakt de staf van Petrus af om Donald een goede oplazer te geven. Maar die duikt weg en god vangt de klap op zijn wang en laat van schrik de autosleutels van de Fiat Punto door de wolken omlaag vallen. O mijn god, zegt god, zo’n goede auto en nu de sleutels kwijt. Donald Trump zegt; It is all a lie, I have never said that, but that is no good car, it’s all fake news in the car magazines. Who do you believe? Zie je wel zegt Jezus, had ik toch gelijk. Uh?
  4. T-Mobile zuigde ook bleek uit Nederlands klantenonderzoek, maar geef het ding een nieuwe naam en er is plots algeheel geheugenverlies bij consumenten. Net als Facbook en nu Meta. We wachten nu nog op Elon Musk en zijn nieuwe naam voor X. Misschien Pump? Overstappen is altijd een kwestie van alle voorwaarden lezen en dus kennen, als ook waarom je overstapt! Beter of goedkoper?
  5. Ja de nieuwe generaties kennen het niet eens dat je moeder de sokken stopte met garen in elke kleur, maar zelden passend bij de originele garens. Afdragen, ken je het nog...? Je oudste broer had een trui, die kreeg daarna de andere broer en dan was jij aan de beurt... Idem Dito met speelgoed. (Sintnieklaas, ik mag die man niet) Nu hebben we de grootste milieu crisis en kinderen kopen op de pof en meerdere zitten al in de schulden sarnering. Domme ouders of domme kinderen? Of worden we zo inmens beïnvloed door reclame dat men niet meer kan rekenen. it doesn't add up at the end of the month
  6. Dat ze zulks voorzien hebben is gewoon helder de acties van het oorlogskabinet daar. Wij hebben hier natuurlijk ook heel wat masten staan, die elkaar zelfs overlappen. https://radio-tv-nederland.nl/dvbt/digitenne-kpntv.html Maar van alles weg bezuinigen is natuurlijk geen sprake als we kijken naar de dichtheid van DVB-C - DVB-T2 - IPTV per glasvezel en bovendien de DVB-S2 van Astra. Behalve als je het over de nieuwe 4 formerende partijen hebt die de NPO kopje kleiner willen maken. Oekraïne is in Oorlog en dat is een feit dat jezelf eens voor ogen moet houden, die kijken TV en hebben oorlog plus ze rennen maar al te vaak naar de schuilkelders. Het doet je misschien nu pas nadenken over die complete chaos van stuk geschoten en gebombardeerde steden en ontwrichte levens... al meer dan 2 jaar opgesloten en hier in Nederland en België janken er een paar over corona maatregels en de toestroom van vluchtelingen. Bah.
  7. Zijn het alleen vertikaal gepolariseerde freqeunties of alleen horizontaal gepolariseerde freqeunties, dat zou namelijk op een LNB wijzen die stuk is.
  8. Dat is niets om over te lachen @Eduard07. Ik heb twee overhemden en twee lange broeken, meer zat er de afgelopen jaren niet in, op de wandelschoenen na. Ik heb overigens alsnog bezwaar gemaakt en dat is geaccepteerd.
  9. Een OLED 65" TV om te kunnen kijken naar Viaplay 😁
  10. Volgens mij bij de instellingen wizard audio instellingen wakeup audio level.
  11. man man wat een hoop gezever... lijkt wel op de kul van luisteraar
  12. ik dacht eerder aan tatasteel als smerige bedrijf retorisch Vattenfall wilde een hele Waterstof Industrie opbouwen met windparken voor de kust, zo smerig is groene waterstof niet hoor. Maar ik wijk af van de autolaadpalen.
  13. Zoals de titel, had ik mijn abonnement opgezegd afgelopen jaar. Kreeg enkele weken later een email met "gratis abonnement voor de duur van 2 maanden" en dat zou ook automatisch gestopt worden na die twee maanden. Je begrijpt het misschien al, na die twee maanden heeft men mij weer met in het premium account opgenomen en heb ik zonder het te weten (is me niet opgevallen) 3 maanden incasso gehad van die gasten. Mag dat zomaar? Ik heb natuurlijk wederom mijn premium abonnement stopgezet en gek genoeg moest ik dat afgelopen dagen 3 maal doen voor ik ook echt een email bevestiging kreeg. Mag dat zomaar? In de tussentijd staan er weer heel andere voorwaarden op hun website en zou die gratis 2 maanden activatie niet voor oude premium abonnees bedoeld zijn. Dat stond niet bij hun email in 2023 die ik helaas niet heb opgeslagen.
  14. Het is een CAM met een kaart (smartcard met chip) en bij sommige providers is het een CAM met ingebouwde chip. Dus in de meeste TV's gaat een CAM met kaart in het slot. CAM staat voor Conditional Access Module (type pmcia slot) Ziggo CAM + kaart daarin in de Panasonic TV gestoken geeft bij mij prachtig beeld maar ik kan niet opnemen met deze TV. Met de DUO4K bij jouw ligt het aan de certificaten die in het Image zijn opgenomen VTI (en/of eraan toegevoegd kunnen worden OpenPli). Dat opnemen op bepaalde TV's wel mogelijk is wordt weer teniet gedaan doordat de HDD gepaird is aan die TV, afspelen op een ander toestel gaat dan ook niet. Spannend dat jij met de Loewe TV wel opnames over kan zetten naar MKV video container. Maar wat heb je er dan aan aan niet versleutelde programma's?
  15. Alleen al voor één powerpoint van een half uurtje met muziek eronder van een bepaalde zanger die ik in één lezing vertoonde moest ik dokken bij Buma Stemra. Idem mijn collega voor een Drone filmpje 4K (uit de lucht) van zijn architectuur project met muziek eronder van een bepaalde zanger. Je hebt ook auteursrechten vrije muziek maar daar ga je van weglopen.
  16. kun je zelf genereren op satellite xml generator overigens automatisch scannen doe ik nooit altijd manueel per satpositie en dan aangeven vooraf zenders wissen + netwerk id zoeken
  17. Kanaalzwemmers vanaf komende maand Gratis naar Rwanda
  18. O Ja nog even dit, dan moet je ook echt elke zender zelf qua audio settings instellen, leuk na je avond eten op je abo zenders
  19. hier instellen ja mijn webinterface is iets afwijkend van de standaard maar je kan het dus terugvinden
  20. Oké dat kan zijn maar ik zou der niet prat op gaan. Het opeten van je huis en vermogen is nog steeds de weg die we moeten wandelen... als we niet een moestuin hebben en een paar varkens.
  21. Nou dan hebben we een nieuwe toeslagen affaire ergens in Zunigkyk land, want hier krijg je geen uitkering als je een vermogen en eigen huis van meer dan 5000€ hebt.
  22. ik heb een timeshift knop op m'n Ultimo4K
  23. Kijk ik zoek op telenet en krijg toch bovenaan de odido en dat is geen typfout. .
  24. ja eigenlijk is er al een europese wetgeving over, maar maandelijks KUNNEN opzeggen is iets wat je sowieso zou moeten kunnen in elk contract. nu is precies die duidelijkheid over de tijdelijke korting als je een jaar of twee jaar contract neemt niet echt helder terug te vinden op de diverse providers hun website... het is gewoon verstoppertje spelen Bovendien teken je bij bepaalde providers dus op eigen initiatief voor een abonnement clausule waarbij je pas na 2 jaar kunt wisselen. Ik ben er zelf slachtoffer van geworden door onoplettendheid met een contract voor Vodafone.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...