Ga naar inhoud


Tonskidutch

V.I.P.
  • Items

    64471
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    329

Alles dat geplaatst werd door Tonskidutch

  1. Als we nu allemaal nieuwe verkeersborden zouden krijgen in Nederland dan kan ik dat schisma nog begrijpen maar die paar wijzigingen die er niets toe doen als je met je professionele applicaties in de weer bent op een windows 11 pC die eigenlijk sowieso op de achtergrond hoort, vind ik toch bevreemdend. Het is altijd een follow with or follow against the flow.
  2. Zou ook kunnen als je nightly builds erin zet. Als grote test zou ik er natuurlijk gelijk VTI op gezet hebben die nog met de oude Python 2.x werkt
  3. Betreffende Mucormycose heeft de verhuurder de zorgplicht dat gelijk aan te pakken en "schimmel in de woning" te bestrijden daar je er behoorlijk ziek van kan worden. Ik kan me voorstellen dat het een oude portiekflat is met shuntkanalen voor de afvoer van rookgassen zoals bijvoorbeeld een geiser in de keukens, voordat je een combiketel kreeg, maar waarvan het kanaal zelf niet geisoleerd is en er in het kanaal de condens / water natuurlijk op de laagste verdieping een voedingsbodem vormt voor schimmel. Let wel schimmelsporen komt in elke woning voor en als het de juiste voedingsbodem vindt wordt het problematisch. Maar dat moet je onmiddelijk melden opdat er maatregelen getroffen worden door de verhuurder, het is immers zeer waarschijnlijk een systemische fout die niet doordacht is en of voorbereid door een bouwfysicus.
  4. https://tweakers.net/nieuws/219830/organisatie-spa-grand-prix-waarschuwt-voor-phishing.html kaartjes kopers opgelet
  5. Als je daar in dat webinterface op live log klikt zie je elke aanroep van de kaart terwijl je kijkt of naar een andere zender zapt... Die log kun je ook opslaan naar een bestand en de oscam experts zoals @Codx laten analyseren. Dan is er misschien een reden waarom die zenderwissel pas na 20 seconden beeld oplevert.
  6. allemaal flauwekul producten waar veel geld mee verdiend wordt. wen nu maar aan de nieuwe magnetron anders kun je niet eten.
  7. De vochthuishouding, als waterdamp opgelost in de warme lucht condenseert tegen koudere oppervlakten. Dat is het prinicpe en gebeurd bij slecht geisoleerde woningen maar al te vaak als de ventilatie niet op orde is. In nederland is dauerluftung verplicht natuurlijk via roosters of per warmtewisselaar in de WTW installatie. Verder is het helemaal een kwestie van verduurzamen door de verhuurder. Daar ben jij als leek gewoon niet bevoegd toe en de leek begrijpt meestal ook niet wat de gevolgen zijn van kieren dichten en verkeerd isoleren. suc6
  8. Dat lukt niet altijd @Mojo als er teveel verschil is mbt de hardware kan dat ook goed fout gaan. Maar ik heb het twee weken geleden ook met twee linux pc's gedaan, kwestie van geluk. Overigens is het inderdaad jammer van bepaalde i7 en i5 Intel processoren, je dacht toch een goed apparaat te hebben gekocht.
  9. Als HP user, niet snuiver maar doorsnee gebruiker, zijn de HP producten soms een beetje overkill. Zoals ook die health check analysis. De Wolf security wordt door heel veel mensen gedeïnstalleerd... check internet + Reddit. De HP support assistant is voor de duur van je garantieperiode prima. Wolf, kweetnie. De basis windows bescherming is meestal afdoende, zelf heb ik van Ziggo nog de Fsecure erbij die prima samenwerkt met windows en de browsers. De Fsecure vertraagd niet tijdens gebruik maar wel bij updates van windows zelf.
  10. Nu is het wel zo dat "als je niet meer kunt laden" in jouw woonomgeving dat er een probleem ontstaat, bovenop de overbelaste netwerken. Dat is ernstig vervelend voor je e-auto en zijn bezitter die dan niet meer de weg op kan. Maar het is ook zo dat de e-auto minstens 40.000 ~ a ~ 50.000 kilometer gereden moet hebben om werkelijk CO2 neutraal te kunnen worden vergeleken met de fossiele otto motor gezien het bronmateriaal dat in het voertuig nodig is voor de accu's en de carrosserie. (internationale studies en analyses) De een doet dat in een jaar, de ander in vijf jaar betreffende de gereden kilometers. Maar neutraal is die niet als je hem koopt. Dat kan ook helemaal niet , wel dat hij (de E auto vanaf het moment) na aankoop onderweg is extreem met veel minder uitstoot in het klein deel westeuropa. Daar kan die fossiele ottomotor inderdaad niet aan tippen. Met blue diesel of roetfilters etc. Wat @ceesv als nieuwsfeit schreef zal je maar met je auto in jouw wijk gebeuren. Maar ik ken iemand bij de netbeheerder die gewoon keuzes moet maken. Die moet prioriseren. En dat heeft hij niet zien aankomen.
  11. Een 80-jarige man wil weer eens seks met zijn vrouw. Net als hij op het punt staat te beginnen, zegt ze: "Wacht, niet zonder condoom!" Hij antwoordt verbaasd: "Waarom, op jouw leeftijd krijg je geen kinderen meer!" Zij zegt: "Maar misschien salmonella, met de oude eieren van jouw!"
  12. weet niet of dat voor jouw speciale firmware geschikt is maar een zenderlijst editor is er voor die box http://www.nanoxx.nl/downloads/tools.php dan kun je nog makkelijker sorteren etc.
  13. Zou het zijn omdat de snelladers bij tankstations voorgaan in de aanvragen en levering van stroom?
  14. https://www.luxsat.eu/handleidingen/Configuratie Oscam.pdf pagina 3 => het webinterface
  15. De benenwagen is nog steeds het schoonst. Je wordt er alleen zo verrekte moe van als je elke dag naar Aken moet en terug...😁 Het artikel is natuurlijk via via doorgegeven in de media en krant, want een context ontbreekt compleet. De amerikaanse context is dat er nog steeds voor het merendeel energieslurpende v6 v8 automotoren rondtuffen en patser SUV's met een persoon erin, de patser zelf.
  16. Dat zal de boosdoener zijn in samenhang met de EPG. Zet er maar eens een hele nieuwe settingslijst in (bij Openpli staat er een van Hans die Tech heeft ingepakt als IPK). En check ook eens je oscam webinterface tijdens het zappen. Neem aan dat je oscam werkte voor de crash?
  17. Dat noemen de amerikanen keyboarding in plaats van waterboarding.
  18. daar is die Dat klopt bellejt als hij echter zeker wil zijn bestaan er webshops die elk model voor de Vu+ leveren waarbij die simpele van 19.90 aan een klein 10cm usb kabeltje perfect werkt.
  19. je gaat wel een beetje voorbij aan de compatibele Vu+ USB wifi stick die in elk image werkt maar goed dat is je eigen keuze waarvan ik er nog een hep legge
  20. Artists impressions kloppen nooit, ook niet de vorm van de schotel en deployment / bediening.
  21. Heb je het niets gezien heb je het niets gehoord geloof je het ook nog 😁 doe mij maar de Toyota Mirai
  22. Kijk hebben die Belgen toch weer wat voor op ons gezien de opkopers pandjesbazen die het te huur zetten. Vanuit dat licht bezien valt er nog veel te reguleren in de woningmarkt bij ons. Zuid en Noord Amerikaanse, Duitse en Turkse beleggers die alles weggraaien voor de Nederlanders. De WOZ heeft geen invloed op dat soort kopers.
  23. Tonskidutch

    explosies

    https://nos.nl/artikel/2512598-maat-vol-voor-buurt-na-explosie-bij-woning-schiedam-we-zijn-er-klaar-mee ik ook, nou is het afgelopen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...