Ga naar inhoud


Verstoring Domino Day wordt mus fataal


GreenPolo

Aanbevolen berichten

Citaat:
Verstoring Domino Day wordt mus fataal

Uitgegeven: 14 november 2005 16:02
Laatst gewijzigd: 14 november 2005 16:28
LEEUWARDEN - Een mus heeft maandagochtend een poging gedaan het wereldrecord dominostenen omgooien te verbeteren. Het vogeltje was het Frisian Expo Centre (FEC) in Leeuwarden binnengevlogen en trof daar meer dan vier miljoen opgezette steentjes aan. Waar de organisatie van het zogenoemde Domino Day de steentjes pas vrijdag door zangeres Anastacia wil laten omgooien, was de mus al begonnen.

"De mus heeft 23.000 stenen omgegooid. Gelukkig hebben we 750 beschermingen ingebouwd, anders konden we de wereldrecordpoging vergeten", aldus de geschrokken bedenker Robin Paul Weijers van Domino Day 2005.

Toen de mus in een stil hoekje van het FEC ging zitten heeft een medewerker van Ware Care faunabeheer maandagochtend met luchtbuks een einde gemaakt aan het leven van het vogeltje. Het huidige wereldrecord werd in 2004 door Weijers gezet met 3.992.397 omgegooide stenen. Bij de poging vrijdag in de Friese hoofdstad wordt geprobeerd 4.321.000 stenen te laten vallen.

Beloning

De actie van Ware Care faunabeheer is bij sommige mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Zo looft bijvoorbeeld de weblog Geenstijl een beloning uit van 1000 euro voor degene die voor vrijdag één miljoen dominostenen kan omgooien.
Bron: nu.nl

Citaat:
Vanmorgen vloog ze nog...

Ga eens dood!Een stompzinnig record dominostenen omver laten vallen, heeft een huismus het leven gekost. Het overigens met uitsterven bedreigde vogeltje was per ongeluk de gymzaal binnen gevlogen waar ruim vier miljoen stenen klaar staan om vrijdag voor het campingvolk van SBS om te vallen. Televisie voor wie normale televisie toch wat te ingewikkeld is. Met een bord vreten op schoot naar vallende steentjes kijken... Enfin, het vogeltje had geen boodschap aan dit klapvee en besloot op eigen houtje alvast 23.000 steentjes om te leggen. Dit tot woede van de organisatie, die meteen de ongediertebestrijding erbij haalde om het diertje vol te pompen met lood. Wat een laffe kudtstreek. In de hoop meer kijkcijfers te trekken, werd ook nog even een persberichtje uitgedaan. En dat hadden ze bij SBS beter niet kunnen doen. Laten we van SBS eens aangeschoten wild maken. Wij loven 1000 euri cash uit voor diegene die voor vrijdag minimaal een miljoen van die kudtsteentjes weet om te flikkeren. Geen grap, kom met beeldbewijs, flikker die dingen om en wij zullen ongezien 1000 euri overhandigen. De mus had gelijk!

Bron: geenstijl.nl

Wie stelt zich beschikbaar?

Praatjes vullen geen gaatjes, maar PUR wel !!!!!

 

Dream 800HD 13/19.2/23.5/28.2

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 70
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Ik las dit ook ja! belachelijk! als het een mens was geweest stond het hele land op zijn kop!!

Flauwekul geneuzel van onze fantastische hotemetoten (vul maar iemand in...) en bla bla bla....en natuurlijk een "deskundige" die het allemaal haarfijn uitlegd over het hoe en waarom op onze fijne staatsTV........

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

plastic stenen = onvriendelijk voor millieu

 

mus = onvriendelijk voor hopeloze en zwaar nutteloze domino crap..

 

actie om mus te schieten = zwaar stom en dat faunacrepeer zich daar voor laat inschakelen..Als ik een beest in huis heb wordt er ook gee gun bij gehaald.

 

SBS6 ga je schamen en ik mag hopen dat alles mislukt...Dit is gewoon GEEN STIJL !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Er was toch wel een diervriendelijker manier om dat beestje te vangen in plaats van meteen te doden, lokke met eten in een valetje of zo. Het leven van een musje is mij meer waard dan die miljoenen dominostenen.

*** Humax 5400Z Loader H2.08 TOH 3.4_HoT EMU 10.0 Triax 110 STAB 120HH ***

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een lief musje is dat..

Trouwens: Hoezo faunabeheer? "een medewerker van Ware Care faunabeheer maandagochtend met luchtbuks een einde gemaakt aan het leven van het vogeltje".

Dit heeft weinig met faunabeheer te maken. De Googelaar laat zien dat deze club alleen maar met zaken als ongediertebestrijding in verband wordt gebracht.

 

Hebben we het niet een beetje gehad ook met die irritante steentjes en aorta's? Dat vind ik nog de grootste nep die aorta. Geef toch een keer toe dat het mislukt is. <img src="/forums/images/graemlins/super.gif" alt="" />

Rust zacht lieve mus. Je maatjes zullen zich wreken <img src="/forums/images/graemlins/angel.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...