Ga naar inhoud

gerrit B

Leden
 • Aantal items

  5502
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  25

2 Volgers

Over gerrit B

 • Verjaardag 09/18/1964

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  het wijze Oosten
 • Interesses
  alles wat met techniek te maken heeft

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. en bevalt dat? Daar lees je toch wel heel veel klachten over?
 2. Ben zelf al flink aan het zoeken geweest maar vindt nergens de omschrijving "onderliggende klachten" om de site van het RIVM oid. Hoor wel opmerkingen als "ja maar hij had ook suiker" of "hij had ook een hoge bloeddruk" Dus zie graag een link naar de "onderliggende klachten" die dan wel levensbedreigend zijn in combinatie met Covid.
 3. trouwens dit is de step die ik gebruik voor die 10 km Gemiddelde snelheid ligt dan meestal wel iets hoger dan bij normaal fietsen.
 4. En noem er nog eens 2 😀 En ik klim ook wel op daken om pannen te vervangen/ goten de repareren, nokpannen terug te leggen, deins er ook niet voor terug om 20m heen en terug door een kruipruimte te tijgeren en probeer elke zondag een rit van zo'n 10 km te maken op mijn step, maar dat wil niet zeggen dat ik geen onderliggende klachten heb. Bij ouderen wordt er altijd meteen gesproken over onderliggende klachten en natuurlijk speelt dat ook zeker mee. Kijk echter eens in je eigen omgeving en noteer eens wie in je eigen kennissen/familiekring geheel zonder klachten is, die geen pilletje voor suiker cholesterol, bloeddruk of wat dan ook nodig hebben/gebruiken. Als je dat sommetje hebt gemaakt dan weet je ook dat er vrijwel geen ouderen zijn die met 70+ geen onderliggende klachten hebben.
 5. Ik kreeg vandaag plots bericht van "mijn overheid" met dat er nieuwe berichten zouden zijn. Geachte heer/mevrouw , Er staat een document in uw Berichtenbox betreft: Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19. Ga naar MijnOverheid om het bericht te bekijken. Neem op tijd actie voordat u niet meer in aanmerking komt voor de tegemoetkomingen in het 4e kwartaal. Met vriendelijke groet, MijnOverheid Maar aan het e-mailadres te zien van waar het vanaf kwam vertrouwde ik het al niet dus gewoon weggegooid. Nog geen half uur later ook hetzelfde bericht voor mijn vrouw op haar e-mailadres Dus dit al doorgegeven naar valse e-mail. Echter zojuist belde mijn dochter met dat ze ook hetzelfde bericht had ontvangen op haar e-mailadres. Dus ben al een beetje aan het speuren geweest en wat blijkt, het zijn allemaal de e-mailadressen die we gebruikt hebben voor het contact met de GGD. Zijn er meer die ook deze e-mail hebben gekregen en ook op het e-mailadres wat richting de GGD is gebruikt?
 6. gewoon hier 100 besmettingen per 100.000 Maar ondanks dat het allemaal zo waardeloos is hebben ze wel veel lagere cijfers dan hier, leg dat dan maar eens uit.
 7. Ik vind dat altijd zo'n dooddoener. Noem dan eens een bejaarde die nog net zo gezond is als een jongere.
 8. Ik zie veel in het nieuws en maak ook in Duitsland ter plekke het nodige mee. 1 ding staat echter als een paal boven water, heb het lef niet om zonder mondkapje een winkel in te stappen. Zelfs met een zelf gemaakt mondkapje of een kapje onder de neus heb je de keus een nieuwe kopen en/of goed opzetten of de winkel verlaten. Dus wat dat betreft hebben de Duitsers het juist veel beter geregeld dan hier. Nu is Duitsland niet te vergelijken met Nederland, verzetten wij hier 10 passen dan staan we in iemand anders zijn woning of ben je er al voorbij en zodra je de auto gestart hebt ben je al in een andere gemeente, omdat daar de bevolkingsdichtheid vele malen lager is. Waarom ik Duitsland en Nieuw Zeeland samen gebruik is vrij simpel nl. beide kijken naar het aantal besmettingen. Duitsland heeft als standaard dat zodra er 100 besmettingen zijn per 100.000 inwoners dat dat gebied te maken krijgt met strengere regelgeving of zelfs een lockdown, Nieuw Zeeland gaat nog verder en daar gaat met 1 besmetting alles al op slot.
 9. Dat hoeft niet, als je zoals Duitsland en Nieuw Zeeland er bovenop zit en het virus geen kans geeft om zich te verspreiden dan zullen er ook geen/nauwelijks mutaties in dat gebied ontstaan. Mutaties ontstaan meestal in gebieden waar een virus zich vrij kan verspreiden, op dit moment zijn dat nog best wel de nodige gebieden, dus verwacht dat we nog heel wat mutaties voorbij zullen zien komen. Maar dat wat men in Duitsland en Nieuw Zeeland doet dat bedoel ik nu met tijd kopen, nu zorgen dat er een minimaal aantal mensen besmet raken en in de tussentijd op zoek gaan naar meer/betere informatie, beter weten hoe e.e.a werkt (vandaar dat je ventilatie nu ook als voorzorgsmaatregel toegevoegd ziet) en dan later mogelijk een goede/betere oplossing voor handen hebben dan de vaccinaties die er nu zijn.
 10. Klopt, maar als een longarts die er toch het nodige verstand van heeft dit al beweerd dan spreken ze hier over "met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid"
 11. Oké je hebt gelijk, er wordt gesproken over maximale bescherming en optimale bescherming van boven de 90% De praktijk laat echter wat anders zien.
 12. Is niet tegenstrijdig maar op dit moment de realiteit. Over het algemeen werd gesteld dat met 2 vaccinaties in je arm je volledig beschermd zou zijn, in de praktijk blijkt dit bij lange na niet voor iedereen geldt dat staat er onder
 13. In Duitsland stijgen de cijfers ook maar doet het met haar maatregelen nog steeds erg goed tov. Nederland. Waarschijnlijk is het gewoon een uitstel van executie want ook Duitsland leeft niet op een eiland en zonder middelen om het virus al om zeep te helpen voordat mens of dier het in kan ademen zal ook daar uiteindelijk iedereen besmet raken maar dan wel een stuk later met mogelijk als voordeel dat men nu tijd koopt. Tijd die gebruikt kan worden om beter te weten hoe e.e.a werkt, hoe een besmetting beter voorkomen/behandelt kan worden en wat wel en wat niet werkt.
 14. Dat betwijfel ik toch, het zal zeker helpen om te voorkomen dat je er echt doodziek van wordt maar het wordt zo langzamerhand wel duidelijk dat "het volledig beschermd zijn" met een korreltje zout genomen moet worden want je kunt nog steeds besmet raken. Daarnaast blijkt ook dat met name ouderen veel minder antistoffen in hun lichaam opbouwen dan werd verwacht omdat ook het immuunsysteem blijkbaar aan slijtage onderhevig is en op latere lijftijd minder goed werkt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.