Jump to content

gerrit B

Members
 • Content Count

  5,453
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About gerrit B

 • Rank
  Sat4all Core Member
 • Birthday 09/18/1964

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  het wijze Oosten
 • Interesses
  alles wat met techniek te maken heeft

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. je zal maar een lamp van 2400 euro kopen die je weg moet gooien omdat de lampjes stuk zijn. 😮
 2. wat ook nog kan is dat de lamp vaak aan en uit gaat maar dat is meestal alleen maar met een rotte schakelaar of achter een bewegingsmelder.
 3. Led lampjes gaan maar op 2 manieren stuk 1 ze worden te warm. 2 overspanning De 1e komt het meest voor,. De 2e meestal alleen bij laagspanningslampjes en meestal zijn dan led lampjes op een normale halogeentrafo aangesloten.
 4. Is reeds omgebouwd naar LED dus de komende tijd weinig lampjes te vervangen. Daarnaast heb ik ze zelf naar LED omgebouwd en het is gewoon een kwestie van er bij zien te komen en het lampje er uit trekken, nieuwe lampje er in prikken en klaar. Maar inderdaad is het wel handig dat je niet van die grote handen hebt, dus sommigen heb ik door mijn vrouw laten doen.
 5. Hier is het dat als door slecht weer de 23,5 uit valt dan kun je vaak nog gewoon TV kijken op de 19,2. Maar denk dat het ook komt omdat voorheen alle Nederlandse zenders SD op de 19,2 zaten en de HD Nederlandse zenders naar de 23,5 gingen.
 6. ik weet nog wel een paar lampjes te koop kosten nieuw 2400 euro per stuk (ze hebben er 2) Italiaans design, maar weet dat ze ze graag kwijt willen dus als je interesse hebt dan wil wel een goed woordje voor je doen.
 7. dat krijg je hé als de dames een mooie lamp uit mochten zoeken voor de hal 🥴
 8. Zoiets wordt je ook zelden in de winkel er bij verteld. Ik heb zelf deze lamp In ons kantoor hangen, ook zoiets, in het begin geen lampen aanhalen aan, elke keer weer een lampje stuk en altijd gloeiend heet in de hal. Tot ik de factuur van al die lampjes onder ogen kreeg.😮 Bleken er halogeenlampjes in te zitten van 35W per stuk en dat voor een lamp van 1000 euro plus 🥴 Dus meteen een verbod ingesteld om er nog weer lampjes voor te kopen en de lamp zelf maar eens op een zondag opgebouwd en de 26 lampjes van 35W vervangen door 26 lampjes van 1,5 W
 9. ik denk dat hij bedoelt dat je ipv. de heldere lampen die je er nu in hebt zitten je dezelfde uitvoering ook hebt met matglas zodat je niet rechtstreeks op de "verlichtingsdraad" kijkt. Niet dat het er fraai uitziet maar dat is een persoonlijke smaak.
 10. hier wilde er een niet naar binnen toen we hem voor de regen riepen. Dus heeft de gehele avond buiten in de regen gelopen en tja,....... dan krijg je geen verzopen kat maar een verzopen konijn. Toen hij hoorde dat de rest zojuist eten kreeg stond hij plots wel naast je.
 11. 26 euro per stuk 🥴 Mijn broer verkoop die in de winkel. Er is een goedkoper alternatief ontwikkeld van een soort plexiglas, daar hebben ze groeven in gefreesd om een soortgelijk effect te krijgen. Berichten die ik heb ontvangen is dat de levensduur alleen niet zo goed is omdat door het plexiglas ze de warmte niet goed kwijt kunnen.
 12. je had vroeger de 30% meer licht op tafel lampen, dat soort lampen zijn er dus ook in LED alleen die zijn minder goed verkrijgbaar
 13. Elke lamp waar je recht in kijkt zal verblinden. De lampen die ik heb zijn normaal uitgerust met een speciale lamp van 250W en geven zoveel licht (een slordige 20.000 lumen) dat je gewoon je hand ervoor kunt houden om te zien of er wat gebroken is zonder een röntgen foto te hoeven maken. Kijk je daar in dan loop je ook een poos met wat blauwe vlekken voor je ogen. Vandaar dat deze lampen normaal op 6m hoogte worden gemonteerd en dat er lichtkappen zijn toegepast. Deze kappen verdelen het licht maar zorgen er ook voor dat dit naar beneden wordt gericht zodat je bewust in de
 14. heb nog wel wat echte industriële lampen hier zit ook een lampje in van 5W zijn wel groot
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.