Jump to content

gerrit B

Members
 • Content Count

  5,270
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About gerrit B

 • Rank
  Sat4all Core Member
 • Birthday 09/18/1964

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  het wijze Oosten
 • Interesses
  alles wat met techniek te maken heeft

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Inmiddels ook een voordeel gevonden aan een corona besmetting. Vandaag zag ik in de tuin dat de ene bak met aardbeiplanten er eerder op achteruit gingen dan op vooruit, dus de bak eens op de kop gezet. Bleken vele van deze larven zich te goed te doen aan de wortels van de aardbeiplanten. Op zoek geweest wat dit kon zijn (ik heb nu toch alle tijd) en kwam uiteindelijk uit op de larven van dit beestje nl. de taxus kever en die heb ik vorig jaar veelvuldig gezien en vermoord omdat ze een heester aan het opeten waren. Dus op zoek gegaan hoe deze te
 2. Oorzaken herseninfarct | Hartstichting Dit is vaak het gevolg van lang bestaande hoge bloeddruk. ... In zeldzame gevallen ontstaat een herseninfarct door trombose in de aderen van de hersenen. en deze zeldzame gevallen kunnen niet extra getriggerd worden door een inenting waarvan al bekend is dat er trombose door kan ontstaan?
 3. En dat openbaart zich dan plots heel toevallig 2 dagen na een inenting??? Jullie geloven zeker ook nog in Sinterklaas.
 4. Dat wordt telkens beweerd maar denk dat je ondertussen al wel op je klompen aan kunt voelen dat er wel degelijk ergens een verband tussen beide moet zijn. Nu wordt alles nog toegedaan met "de kans dat je trombose of een bloeding krijgt is kleiner dan een hoofdprijs in de loterij winnen" maar de kans is dus zeker wel aanwezig. Dan wordt er altijd wel gesteld "er is geen medisch bewijs dat het aan de vaccinatie heeft gelegen" Nee klopt, "maar kun je dan wel medisch bewijzen dat het juist niet aan de vaccinatie heeft gelegen"? De mogelijkheid om dat te bewijzen is
 5. Ik wil geen spelbreker zijn, maar ik kreeg het net het bericht dat de oud buurvrouw 2 dagen nadat ze was ingeënt een hersenbloeding heeft gekregen en daar nu aan is overleden.
 6. Zojuist in het nieuws dat men in Duitsland nu heeft ingesteld dat een ieder die dat wil zich gewoon kan laten enten met Astrazeneca, Verder vandaag in Duitsland ruin 20.000 nieuwe besmettingen en 291 corona doden
 7. Ik weet nog wel een plekje in de stad Peking Vrij plein van 765m lang en 282 meter breed, dus alle ruimte om dat ding zonder slachtoffers op neer te laten komen. Denk dat als hij daar neerkomt je in de toekomst ook niet weer bang hoeft te zijn dat zo'n ding van hun nog ooit stuurloos naar beneden komt zeilen.
 8. Afgelopen maandag telefoontje van de belastingdienst . Helaas weinig nieuws dan dat ze mijn klacht in behandeling hebben maar dat men nu weer gegevens van de RDW nodig heeft. Heb hun gezegd dat ze mijn bezwaar dan eerst eens goed door moeten kijken, want waar ze op zaten te wachten (de CO2 gegevens) zit al gewoon bij in het bezwaarschrift en is te vinden op het Certificate of Conformity. (het geboortebewijs van de auto) Dus heb ze ook gevraagd of ze zich niet schamen dat een auto compleet gekeurd kan worden en gelijktijdig ook de waarde bepaald kan worden in goed 3 kwartier maar
 9. Denk dat er internationaal eens een hartig woordje met China en de Chinese raketgeleerden gesproken moet worden en dat daar de uitkomst van moet zijn dat ze voorlopig niet meer van die knutselprojecten de lucht in mogen sturen als ze niet kunnen garanderen dat de rommel ook weer in hun eigen tuin belandt.
 10. je zou toch verwachten dat als een organisatie iets de lucht in schiet dat deze dan ook verplicht is om te zorgen dat het weer veilig naar benden komt. Is er een storing oid. oké dan kan er een keer een uitzondering gemaakt worden maar anders is het toch gewoon "je zorgt maar dat het veilig naar beneden komt" en kun je dat niet dan ga je de komende paar jaar ook geen rommel meer de lucht in schieten tot je hebt aangetoond e.e.a wel goed onder controle te hebben.
 11. Denk dat menigeen blij zal zijn als mijn energielevel maar tot 80% terug zal komen Maar ik dacht vandaag "ik trek me wel even terug in het magazijn, daar is toch de gehele week niemand aanwezig en kan ik wel wat spullen ed. op gaan ruimen/uitzoeken, alvast stellingen gaan bouwen enz." Nou kan je vertellen dat je je thuis achter het toetsenbord al wel weer helemaal top voelt maar dat zodra er lichamelijke belasting bij komt kijken het toch een heel ander verhaal wordt. Maar blijf gewoon volhouden, vanavond weer een paar uurtjes en dan gewoon blijven opbouwen.
 12. gezien de baan van dat ding hoef ik mijn stootpet nog niet uit de auto te halen.
 13. Dank mannen. Naar omstandigheden gaat het best aardig, vanmorgen een temperatuur van 36,9 (zonder aspirine) dus nog maar iets verhoging maar vanmiddag liep het toch weer op tot boven de 38. De rest heeft hier ook de uitslag en tot op dit moment negatief, vrijdag kunnen ze zich weer laten testen en mijn zoon overweegt om zich terug te trekken in het bedrijfspand zodat hij niet hoeft te wachten tot 5 dagen nadat ik geen klachten meer heb. (Wat hem tegenhoudt is dat daar geen internet is en de verwarming staat uit) Verder hoor/lees ik ook vaak dat bij velen de smaak uitvalt, maar d
 14. Dus wat moeten we doen? Wat ik altijd al roep, haal die vliegtuigen die nu geparkeerd staan door de shredder, dan zijn er meteen een paar extra problemen opgelost. Vandaag was ook in het nieuws doordat het aantal passagiers met 80% is afgenomen is ook meteen een heel groot deel van het CO2 probleem opgelost, En ook dat de meeste vluchten die wel werden uitgevoerd gewoon vluchten binnen Europa waren, Dus meteen een persoonsgebonden CO2 Quota invoeren (en daar de zakelijke vluchten wel ook meteen bij in opnemen) zodat die "broodnodige" vakantie nog gewoon kan maar maar
 15. Ik reken maar zo, vorig jaar voerden we hier rond deze tijd nog een discussie over het wel of geen nut van mondkapjes en waren er pas de 1e voorzichtige signalen dat er vorderingen waren inzake een vaccin maar zou dit nog jaren kunnen duren voordat het uit ontwikkeld was en goedgekeurd. Nu weten we niet anders, lopen we dagelijks met mondkapjes rond en worden er wereldwijd elke dag meer dan een miljoen vaccins per dag weggezet. Dus stellig beweren dat dit nog tig jaren gaat duren? Ik heb er tenminste mijn twijfels over.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.