Ga naar inhoud


Cerebro in de ban op forums


Gast GlobalSat

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

De naam Cerebro mag niet meer worden gebruikt ivm patent rechten, Premiere heeft namelijk de rechten van de naam Cerebro gekocht, dat houdt in dat vanaf heden de naam niet meer gebruikt mag worden als merknaam door derden.

 

Hiermee is het in Europa onmogelijk geworden een kaart onder de naam Cerebro te verkopen of de naam te gebruiken.

Op diverse satelliet fora zijn al al maatregelingen genomen om te voorkomen dat de naam, hetzij per ongeluk, dan wel bewust, gebruikt kan worden, het woord wordt met ingang van heden automatisch veranderd in C******, uiteraard kan er een andere naam, bijv. Zebra, gebruikt worden om te verduidelijken wat er bedoeld wordt.

 

Op zich is het onzin, niemand kan verbieden de naam te noemen, je kan alleen de naam niet meer als merknaam gebruiken.

 

De fora zijn nu bang voor de advocaten van Premiere, op zich is het een slimme zet van Premiere om de illegale verkoop op deze manier aan banden te leggen maar op deze manier is het einde zoek, of zullen ze op iedere nieuwe garagekaart een patent aanvragen??

In elk geval hebben wij wel een eventuele nieuwe naam : Cebrebo

 

bron: satn....

Link naar reactie
Delen op andere sites


Beetje paranoia van die forums dat je Cerebro niet meer mag noemen, het is nu een geregistreerde merknaam, so what? Premiere is dat ook, Canal Digitaal Satelliet ook.. Mogen we die daar dan ook niet meer noemen? Gaat een beetje ver vind ik.

 

Trouwens wel gewiekst van Premiere om die naam vast te leggen, maar het kaartje op zich zullen ze er echt niet mee uitroeien hoor <img src="/forums/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Cerebro Cerebro Cerebro Cerebro Cerebro Cerebro Cerebro Cerebro Cerebro Cerebro

 

Cerebro Cerebro Cerebro Cerebro Cerebro <img src="/forums/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

 

 

 

Is idd een domme regeling wij mogen zeggen wat we willen alleen als we gaaan melden dat we het verkopen onder die naam dan hebben ze recht van spreken.

 

Dus hier is onze nieuwe merk naam Calrebronica <img src="/forums/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
als we gaaan melden dat we het verkopen onder die naam dan hebben ze recht van spreken.


Daar gaat het Première ook om. Het gaat helemaal niet om het niet mogen noemen van de naam Cerebro. Zoals El Pino al zegt een enorme paranoia om niets. Waarschijnlijk zullen een aantal van die boards die de naam verbasteren ook wat te verbergen hebben zoals loaders en bestanden om de kaarten te laden en uitleg geven hoe de kaarten te laden. Een board waar enkel en alleen gesproken wordt over het bestaan van de Cerebro kaart hoeft zich echt geen zorgen te maken.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het patent aanvragen op een naam? Lijkt me niet De naam vastleggen als geregistreerd handelsmerk zou kunnen maar deze naam is al verbonden aan de kaart.

 

Patent aanvragen betekent dat premiere der eigen Hackkaarten aanbied <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Greetz.............René

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gekocht? Van wie?

Een patent is onmogelijk. Een patent heeft te maken met de eerste rechten op een idee (wat industrieel vernieuwend moet zijn). De naam kan als geregistreerd handelsmerk zijn van een bedrijf en die naam kunnen ze gekocht hebben.

 

Maar de vraag blijft dan toch: van wie?

Overigens is het bij het vastleggen van een handelsmerk zo dat de handhaving daarvan bij de eigenaar van het handelsmerk ligt. Dus moeten ze een ieder die inbreuk maakt op het handelsmerk voor de rechter slepen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...