Ga naar inhoud


Aston 1.05 en Seca 2


Gast Desmoerick

Aanbevolen berichten

Ik heb er al het een en ander over gelezen in de verschillende threads, maar het is me nog niet helemaal duidelijk. Kun je met deze module en de groene Seca 2 kaart nou gewoon kijken? Hij doet het nl. niet en het kaartje werkt wel in een MM met penta 1.12?

 

Weet iemand dit? <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb een nokia 9902s firmware v3.1 en die doet het ook niet meer icm aston v1.05 rev1.1. en een zwarte canal plus kaart.

Zou het wel gaan werken met een mediaguard cam?

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Desmoerick,

 

Citaat:
Kun je met deze module en de groene Seca 2 kaart nou gewoon kijken?

 

Zou gewoon moeten werken, bij mij wel, op een Humax 5400. Gebruik anders de zoekfunctie eens hier op Sat4all, ik heb al meerdere keren de instellingen van de cam gepost, gr.

 

 

Zilverster.

You are "The last in line" - Ronnie James Dio R.I.P.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Citaat:
@aphap,

Citaat:
je moet de Humax opstarten op NED1 anders initialiseert de CI module niet


Hier geen enkel probleem, de mijne start meestal op op SBS 6 <img src="/forums/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> , gr.

Zilverster.


@aphap heeft een beetje gelijk <img src="/forums/images/graemlins/loep.gif" alt="" />

Als ik mijn humax uitzet op bv een pools kanaal staat en zet hem opnieuw aan dan krijg ook ik geen beeld op de nl zenders ook 123 niet.

Herstart ik m op een nl kanaal heb ik meteen beeld.

Maar is op te lossen door in de configuratie start from first channel te activeren. Dan ook geen problemen meer.

Ikzelf gebruik de 1.05
Link naar reactie
Delen op andere sites

@lid sinds 2001,

 

OK, daar kan je gelijk aan hebben, hij moet natuurlijk opstarten op een zender die uitzend in Seca <img src="/forums/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> .

 

Mijn Humax gebruik ik in hoofdzaak voor het loggen en staat dus in de meeste gevallen op een Nederlands kanaal. Doe ik een keer zappen dan ga ik altijd terug naar een Nederlands kanaal, vandaar dat mij dat nooit is opgevallen.

 

Citaat:
Maar is op te lossen door in de configuratie start from first channel te activeren. Dan ook geen problemen meer.

 

Goeie TIP trouwens <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> , gr.

 

 

Zilverster.

You are "The last in line" - Ronnie James Dio R.I.P.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 jaar later...

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...