Ga naar inhoud


Dreambox, wat kan ik er extra mee


Justys

Aanbevolen berichten

Momenteel ben ik in het bezit van een topfield 5000. Nu lees ik heel veel over een dreambox, en ben eigenlijk wel benieuwd wat ik met een dreambox nou meer kan dan met mijn topfield.

Ik ben op google een beetje aan het zoeken geweest en kom dan wel wat plaatjes tegen, maar wat nou de meer waarde is heb ik nog niet kunnen ontdekken.

 

Wie kan mij hier iets over vertellen, of linkje plaatsen waar meer info te vinden is?

Dreambox 7025, Gemini 4.1.0, newcs, mgcam

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ja dat begrijp ik, maar voor iemand die nog niet zo lang met deze hobby bezig is zijn de meeste begrippen als een stapje te ver.

Wat ik graag wil weten is wat kan een dreambox wat een topfield niet kan, of anders gezegd waarom zou ik mijn topfield inwisselen voor een dreambox.

Dreambox 7025, Gemini 4.1.0, newcs, mgcam

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ethernet aansluiting - linux - internet - emu - opnemen op PC - mounten - email - onbeperkt zender opslag - minder als 1 sec. zaptijd - vele images op het web - ingebouwde kaartlezer(s) die alle kaarten aankan:::::genoeg?

<img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Geld maakt niet gelukkig maar geluk is onbetaalbaar

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat kan een dreambox niet wat een computer wel kan. Kortom een dreambox is een computer bestuurd door linux waarmee je door de aangepaste hardware en toevoegen van allerlei software toevallig via een sateliet tv kunt kijken. Heb je geen verstand van computers en wil je alleen tv kijken, koop dan een digitale sateliet decoder en abboneer je op canal-digitaal. Vind je het leuk om te puzzelen en uit te vogelen, vaak teleurgesteld, maar daarna zeer vaak blij te zijn dat je weer iets voorelkaar hebt gekregen. Dan moet je een dreambox kopen.

Het leuke met de dreambox voor mij is dat ik nog elke dag leer en verbaasd ben wat er allemaal mee kan. Het is daarom een hobby in een hobby geworden.

 

Groet, patje1. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Dreambox DM500HD met 1 TB externe hardeschijf en een DM600 met 120GB harde schijf op een wavefrontier met astra 1,2 en 3.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Klink dus erg goed. <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> Nog een laatste vraag. Ik zie dat een Dreambox 500 een stuk goedkoper is dan een 7000. Ook zie ik veel mensen die hun 500 verkopen en dan een 7000 kopen.

Als ik als beginneling een dreambox koop, is het dan verstandig om met een 500 te beginnen of zou je direct een 7000 kopen. En wat is het grooste verschil?

 

Alvast bedankt voor alle reacties.

Dreambox 7025, Gemini 4.1.0, newcs, mgcam

Link naar reactie
Delen op andere sites

een 500 is een hele leuke box om mee te beginnen en heeft genoeg geheugen om allround mee te zappen. via je lokale netwerk kan je daarnaast de harddisk van je computer gebruiken om programma's op te nemen; voor het geld een ongeevenaarde machine. <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

And now for something completely similar

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...