Ga naar inhoud


Hoe bouw ik een VDO MS4100 carnavigatie uit de auto?


EmQu

Aanbevolen berichten


links en rechts een beugel in de radio steken je ziet links en rechts in de hoeken gaatjes zogenaamde philips haken insteken en naar je toe te trekken. <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

80cm schotel ; topfield 4000pvr;

philips dsr 7121 (in de kast);sab titan 2 combo 1.3.42

Link naar reactie
Delen op andere sites

Eerlijk gezegd ben ik er ook geen een hoor, maar ik vind dit board niet de ruimte voor zulke grapjes, wilde hem even lullig laten voelen. Voor je het weet verzandt een vraag over mijn radio in een discussie over integratieproblemen.

...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Met van die metalen schroevedraaiertjes uit zo'n standaard setje gaat het wel. Soms heb je er 4 nodig. Mij is het wel gelukt om een autoradio er zo uit te peuteren (was de beugels kwijt).

 

Door een staafje in die gaatjes te schuiven (zucht... ik voel grappenmakers in aantocht) druk je op elke plaats een simpel haakje/palletje opzij. Je hebt dan nog wel wat handigheid nodig om de radio naar achteren te trekken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De sateprikkers hebben gewerkt inderdaad. Heb mijn extra kabeltje kunnen inpluggen. Helaas werkt de kabel niet. Het is zo'n kabel om een externe geluidsbron via de wisselaarpoort te kunnen gebruiken. Alleen als ik nu op de radio op de "wisselaar" knop druk dan geeft hij aan dat er geen wisselaar op aangesloten is. Dus wellicht heb ik hem in de verkeerde poort aangesloten. Ik ga zo weer eens met de sateprikkers in de weer denk ik.

...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...