Ga naar inhoud


Kinderslot Samsung Casema STB


Gast

Aanbevolen berichten

Tot voor kort had ik het volgende gedrag van de samsung decoder:

 

Kanalen, die ik wilde vergrendelen, werden vergrendeld via het menu bij kanaalindeling. Als ik naar het betreffende kanaal schakelde moest ik de pincode intoetsen. Dit moest altijd gebeuren, ongeacht of ik een minuut geleden al op dat kanaal ben geweest. Dit was gedrag waar ik tevreden mee ben.

 

Echter sinds kort, blijft het vergrendelde kanaal op zwart en krijg ik niet de vraag om een pincode in te toetsen. Nu moest ik de vergrendeling opheffen en via het menu kinderslot een leeftijd selecteren (16jr gekozen). Het vervelende is dat bij andere kanalen ook om een pincode wordt gevraagd. Maar nog vervelender is dat als ik eenmaal de pincode heb ingetoetst bij bv. een erotische zender, deze code van kracht blijf, ook als ik vijf minuten later terug zap naar dit kanaal.

 

Heeft dit te maken met de recente update van kanalen (kan ik me niet voorstellen). Ik heb inmiddels de fabrieksinstellingen teruggezet, maar het gedrag blijft hetzelfde. Is er iemand die hier ook mee bekend is en weet iemand misschien een oplossing om het oude gedrag terug te krijgen?

 

Alvast bedankt,

 

Momoski

Link naar reactie
Delen op andere sites


Nee, ik heb geen firmware upgrade uitgevoerd. Ook kan ik geen update uitvoeren. In het menu is de software update niet geactiveerd, waaruit ik afleid dat ik over de meest recente firmware beschik. De vraag blijft nog staan.

 

Wie o wie kan hier iets zinnigs over zeggen <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />.

 

Groet, Momoski

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...