Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast

hoe open ik een link naar het internet in een e-mail.

Aanbevolen berichten

Gast

als ik in een mailtje op een link klik van een internetsite gebeurt er niks.

wat moet ik instellen om dat wel te laten gebeuren.?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast

kijk er je firewall er eens op na

 

welke gebruik je

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Probeer eens:

 

Ctr-Toets gedrukt houden en dan er met de muis de link aanklikken.

 

En??

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

ik heb wat veranderd in het register en nu werkt het wel.

toch bedankt voor de reacties

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

hoi,

 

mogen we ook weten wat je veranderd hebt...

 

velen zullen u dankbaar zijn.

 

mvg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Openen van links werkt niet meer en andere problemen

Ik krijg vaak vragen van mensen over problemen met hun e-mailprogramma. Ze kunnen de links in hun e-mail niet meer openen of treffen andere onregelmatigheden aan. Dit heeft meestal te maken met een fout in de registratie van de DLL-bestanden. U kunt dit oplossen door onderstaande commando's stuk voor stuk uit te voeren via Start, Uitvoeren:

 

regsvr32 urlmon.dll

regsvr32 shdocvw.dll

regsvr32 actxprxy.dll

regsvr32 oleaut32.dll

regsvr32 mshtml.dll

regsvr32 browseui.dll

regsvr32 shell32.dll

 

Dit gaat het gemakkelijkst door ze stuk voor stuk te selecteren, te kopiëren (CTRL-C) en bij Uitvoeren te plakken (CTRL-V). Start vervolgens Internet Explorer en kies Extra, Internet-opties, tabblad Programma's en kies de knop Web instellingen herstellen. Doorgaans is het probleem dan opgelost.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

hoi,

 

Bij mij werkt het sinds een paar dagen ook niet meer.

 

Ik heb je oplossing geprobeerd....maar helaas, geen succes.

 

misschien nog iemand een idee, wat er mis kan zijn.

 

PS ik heb zaterdag mijn HD gedefragmenteerd, en volgens mij werkt het sinsdien niet meer

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hallo jongens hier de oplossing

 

 

Je gaat op internet. Dan bovenin de balk optie extra. Daarna internet-opties. Dan tabblad programma's, en onderaan de pagina, staat een optie "controleren of internet-explorer de standaard browser is". Deze moet je aanvinken.

 

Daarna verbinding verbreken. Opnieuw internet opstarten, als het goed is vraagt de comp. nog een keer om de bevestiging.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Nou mooi niet hoor, ik zit hier al een tijd mee te armoeien, dat flut Windows met zijn beveiligingen... <img src="/forums/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> Alle updates eruit kiepen dat helpt echt <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

Een goede firewall en virus scanner doet ook wonderen <img src="/forums/images/graemlins/laugh.gif" alt="" /> Gek dat Firefox deze ellende niet heeft <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik weet zeker dat dit voor jeevanhoof de oplossing is.

En dat van jou weet ik zo ook niet misschien een systeem herstel.

Een paar dagen of een week ? terug.

Groetjes jan

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Microsoft heeft mij een betere oplossing gestuurd:

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

hoi bonnanzaradio,

 

helaas, dit stond reeds aangevinkt.

Ik zal later nog eens een poging ondernemen om een oplossing te zoeken.

 

bedankt toch voor de moeite.

 

mvg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Dat leerden we al in het dos tijdperk, het beste commando wat Gates heeft <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

hoi,

 

Ik heb al alles geprobeerd, denk ik.

De oplossing van Microsoft, systeemherstel en Norton Win-docter... maar niets helpt.

 

het rare is wel dat de meeste linken wel werken, maar sommige zoals bv "www.dezelink.be" werkt dan weer niet in een gewone mail.

In een commerciële mail werkt deze dan weer wel. <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

raar

 

mvg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.