Ga naar inhoud


Nieuwe kabel PVR van Samsung op komst


grunnsat

Aanbevolen berichten

Naast de HDTV tuner voor kabeel waar Samsung binnenkort mee op de markt komt, zullen ze ook een kabel PVR (geen HDTV) uit brengen. Twin tuner + 160GB HD voor nen prijs die waarschijnlijk aanzienlijk onder die van de Topfield + Alphacrypt ligt. Sneu voor Topfield, als ze iets sneller gewerkt hadden om de problemen op te lossen, dan hadden ze nu een mooi marktaandeel kunnen hebben. Bij KPN Digitenne is het hun wel gelukt.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Het zou samsung meer sieren als ze een pvr met hdtv zouden uitbrengen <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Persoonlijk zou ik nu geen nieuwe decoder kopen die geen hdtv zou ondersteunen..

 

ik wacht met smart op de DM8000 <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Diverse meuk... maar dat boeit niemand toch.. ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb vandaag het HDtv beeld gezien op een Samsung lcd tv aangesloten op een cabeltuner ook van Samsung, geweldig!!!

Deze demo set wordt nu door het hele land opgebouwd, ga maar eens kijken je weet niet wat je ziet.

Ik zal morgen ff de specs hier plaatsen van de tuner en de tv.

Link naar reactie
Delen op andere sites

hdtv.....kwijl kwijl...

ok, dit is een demo kanaal dus hoe het "live" is, is nog afwachten

(samsung hdtv...icm plasma) wowowowowowo...blijf kritisch echter

bijvoorbeeld dtv of zelfs analoog kan bij een goeie tuner en chipset er best goed uitzien. Dan is elke verschil mooi natuurlijk maar wat ik heb gezien is niet verkeerd...haarscherp...strak...geen snelheidsproblemen....gewoon zoal het hoort te zijn. nogmaals...demo kanaal maar als dit het is....is alleen de hdtv nog het probleem (voor mijn portomonne :-))

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zal wel dat Samsung hier nu mee komt en dat verklaart natuurlijk meteen dat TopField het niet redt. @Home weigert structureel enige medewerking te verlenen aan eenieder die digitale ontvangers, PVR's en TV's op de markt wil brengen. Ze werken eerder tegen dan mee. Hoorde van mijn AV dealer van de pogingen van Metz en Loewe die TV's met ingebouwde digitale kabelontvangers leveren. Zij krijgen nog geeneens enige info over de wijze waarop de kanaalgegevens in het signaal verwerkt zijn (de frequentie en kanalenlijst die dan automatisch kan worden ingelezen in de TV). Uiteindelijk zijn ze erin geslaagd om het signaal zelf te analyseren en zijn ze in staat om nu een bruikbare kanalenlijst automatisch te genereren in hun TV's.

 

Ik heb begrepen dat TopField de moed heeft opgegeven en het verbaast me nu natuurlijk absoluut niet dat Samsung met een PVR gaat komen. Samsung heeft natuurlijk een leuk contractje met @Home gesloten (ook voor HDTV) en die twee broeden nu natuurlijk samen hun eitjes uit en proberen de rest buiten de deur te houden. Hoe zat dat ook al weer met een verbod op monopolievorming ofzo..?!?!? Schandalig gewoon dat dit nog kan in deze tijd...!!!

 

Toch is er misschien een schamele troost voor de "die hards" onder de "afvalligen": alle ontvangers die @Home nu weer support (Samsung, Humax en Philips) zijn "bagger" ze zitten vol bugs en hebben zelfs moeite met de manier waarop @Home diverse noodzakelijke info in het signaal probeert te "verbergen" voor derden. Resultaat: een stortvloed van drop-outs, hang-ups en freezes....... Koekje van eigen deeg dus....!!!

 

En laat ik daar met mijn TopField totaal GEEN last van hebben en dat bij een beeldkwaliteit die de anderen niet kunnen evenaren.....!!! Haha..

 

Peter.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...