Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
lujo

Magic Module 1.04 problemen met wissen

Aanbevolen berichten

Ik heb problemen om mijn Magic Module 1.04 te wissen. Het gaat om blok 0 t/m 10 van 34. Elke keer als ik op erase all klik krijg ik melding dat blok 0 niet gewist kon worden, dan blok 1 enz. Blok 11 t/m 34 worden zonder problemen gewist.

 

Waaraan kan dit ligge. Aan CAS II of aan Module zelf?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Op mijn cas2 heb ik dat ook wel eens, op mijn cas3 nooit. Waarschijnlijk dus een leesprobleem door een slecht kontakt ergens of zo.

 

Ik los dat op door in het advanced tabblad op Erase BLOCK te klikken als hij op 0(nul) staat. Soms moet je in het er bovenstaande menu eerts start en end invullen om meerder blokken te wissen, maar meestal is het daarmee bij mij verholpen. Daarna kun je weer in het tabblad General, Erase ALL doen (ik gebruik een engelse menutaal overigens).

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.